Poradna duly
Jana Čurdová
To já jsem taky zvědavá, v kolikátém jsem vlastně týdnu.
Moje poslední cykly byly dlouhý mezi 32-38 dny. Poslední MS 25.11., to už je doba.
Ale nikdy jsem nepoznala ovulaci a ani nevím, kdy bych ji mohla mít. Tak uvidíme. ![]()
Myslím, že jsem tak ke konci 6tt. K Dr jdu tedy na koci 7tt. To už musí být srdíčko vidět? nebo je to až 8tt?
Ahoj těhulky, promiňte, že vám sem tak lezu:-)
Katulo, délka těhu se počítá od prvního dne poslední MS. Ve 20tt se to na velkém UTZ upřesňuje:-), podívej se na http://www.rodina.cz/…/s_porod.asp
Držím všem palečky, ať je vše v pořádku!!!
Katula: v tomhle ja ti neporadim, ja bych mela byt na konci sesteho tydne (podle tabulek), ale zatim mimi videt na UTZ nebylo, tak uvidim jak dopadnou odbery krve z dneska a z patka… ale srdicko se zacina vyvijet v sedmem a osmem tydnu, ale jak jsem cetla prispevky nekterych tehulek, tak se to muze taky poznat az v devatem, tak kdyztak kdyby zatim nebylo slyset srdicko nezoufej ![]()
A ještě jsem vám chtěla říct, že si na stránkách www.rodina.cz můžete nechat zasílat denně e-mail o tom, jak se mimi v bříšku vyvíjí den po dni. Je to docela zajímavý:-)
Díky moc. koukala jsem se na rodina.cz a tam mi to spočítalo 6tt a TP 1.9.2006.
K
Davmi,
metřík mi zkopírovat nejde, pouze ten odkaz, co je nad ním. Takže místo podpisu s metříkem je tam odkaz. Něco dělám špatně ![]()
Však ty kopíruješ ten odkaz né ten metřík a ten odkaz vložíš do nastavení na emimino.cz.
Právě, že jsem to předtím udělala, jak jsi psala. Vypadalo to slibně. Uvidím, každopádně děkuji za ochotu a za vysvětlení.
Díky ![]()
Minonko, vlož ten „metřík“ do nastavení, které teď vidíš nahoře. Ne přes uživatelský účet, to se Ti nezobrazí.
já už na té rodině zaregistrovaná jsem,a chodí mi každý den info o mimču a bříšku…
je to super,přijdu do práce,sednu k PC,a čtu si,co se ve mně odehrává
.
Jinak moc moc všem děkuju za ujištění,moc to člověku pomáhá vědět,že je to všechno " normální"…
Ono taky není dobře,když se porovnávám s ostatníma,že u nich to bylo tak a tak, a u mě to tak ještě není..u každého je to opravdu jiné. ![]()
Dobré ráno,
dneska jsem spala do 9 (to už dlouho ne). Tak teprve snídám.
Jak se máte? Já super, už nemám žádný příznaky. Je mi krásně.
Doufám, že je to v pořádku. A co vy? Jste tam někdo? Pořebuju svou denní dávku na uklidnění.
![]()
K
Katula: ahoj
ja uz tu brouzdam dve hodinky
tak k tomu uklidneni - neboj je to v poradku a mas stesti, ze zadny priznaky nemas ![]()
ahojte, konecne mam trochu casu, poslednu dobu neviem, co skor
a vecer, ked pridem domov, padnem mrtva do postele. vcera som zaspala uz pred 19:00 hod
to sa mi uz davno nestalo
inak sa mam fajn, zatial mi nie je ani nejako extra zle, tak snad som to nezakrikla.
citala som, ze ste boli nestastne zo svojich prvych navstev u dr., vobec sa vam nedivim, ja som na tom bola podobne. najskor totiz na utz bola len mala bodka (foto - https://www.emimino.cz/modules.php?…), dr. mi nechcel radsej ani nic potvrdit, lebo vzhladom k terminu poslednej MS bola moc mala. ale na dalsom utz o tyzden uz bolo vidiet 10 mm gestacny vacok (foto - https://www.emimino.cz/modules.php?…) a vraj je vsetko ok a mam ist k svojej gyn. k nej sa chystam o tyzden, snad to nie je skoro, to by som mala byt cca. 7tt.
takze nebojte, urcite je vsetko ok a nase pokladiky sa pevne drzia!