Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
18.1.06 14:30

To já jsem taky zvědavá, v kolikátém jsem vlastně týdnu. :D Moje poslední cykly byly dlouhý mezi 32-38 dny. Poslední MS 25.11., to už je doba. :D :D :D Ale nikdy jsem nepoznala ovulaci a ani nevím, kdy bych ji mohla mít. Tak uvidíme. :D

Myslím, že jsem tak ke konci 6tt. K Dr jdu tedy na koci 7tt. To už musí být srdíčko vidět? nebo je to až 8tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
18.1.06 14:38

Ahoj těhulky, promiňte, že vám sem tak lezu:-)

Katulo, délka těhu se počítá od prvního dne poslední MS. Ve 20tt se to na velkém UTZ upřesňuje:-), podívej se na http://www.rodina.cz/…/s_porod.asp

Držím všem palečky, ať je vše v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
18.1.06 14:38

Katula: v tomhle ja ti neporadim, ja bych mela byt na konci sesteho tydne (podle tabulek), ale zatim mimi videt na UTZ nebylo, tak uvidim jak dopadnou odbery krve z dneska a z patka… ale srdicko se zacina vyvijet v sedmem a osmem tydnu, ale jak jsem cetla prispevky nekterych tehulek, tak se to muze taky poznat az v devatem, tak kdyztak kdyby zatim nebylo slyset srdicko nezoufej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
18.1.06 14:39

Monalisa: dekujeme, tobe taky hodne stesticka a zdravicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
18.1.06 14:40

A ještě jsem vám chtěla říct, že si na stránkách www.rodina.cz můžete nechat zasílat denně e-mail o tom, jak se mimi v bříšku vyvíjí den po dni. Je to docela zajímavý:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
18.1.06 14:49

Díky moc. koukala jsem se na rodina.cz a tam mi to spočítalo 6tt a TP 1.9.2006.

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.1.06 14:51

Davmi,
metřík mi zkopírovat nejde, pouze ten odkaz, co je nad ním. Takže místo podpisu s metříkem je tam odkaz. Něco dělám špatně :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
18.1.06 15:17

Však ty kopíruješ ten odkaz né ten metřík a ten odkaz vložíš do nastavení na emimino.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.1.06 15:43

Právě, že jsem to předtím udělala, jak jsi psala. Vypadalo to slibně. Uvidím, každopádně děkuji za ochotu a za vysvětlení.

Díky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
18.1.06 15:49

Minonko, vlož ten „metřík“ do nastavení, které teď vidíš nahoře. Ne přes uživatelský účet, to se Ti nezobrazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.1.06 15:59

já už na té rodině zaregistrovaná jsem,a chodí mi každý den info o mimču a bříšku… :) je to super,přijdu do práce,sednu k PC,a čtu si,co se ve mně odehrává :) .
Jinak moc moc všem děkuju za ujištění,moc to člověku pomáhá vědět,že je to všechno " normální"…
Ono taky není dobře,když se porovnávám s ostatníma,že u nich to bylo tak a tak, a u mě to tak ještě není..u každého je to opravdu jiné. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.1.06 09:39

Ahoj holky, kde vsechny jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
19.1.06 10:15

Dobré ráno,

dneska jsem spala do 9 (to už dlouho ne). Tak teprve snídám. :D Jak se máte? Já super, už nemám žádný příznaky. Je mi krásně. :D Doufám, že je to v pořádku. A co vy? Jste tam někdo? Pořebuju svou denní dávku na uklidnění. :D :D :D

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.1.06 10:19

Katula: ahoj :) ja uz tu brouzdam dve hodinky :) tak k tomu uklidneni - neboj je to v poradku a mas stesti, ze zadny priznaky nemas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
19.1.06 10:50

ahojte, konecne mam trochu casu, poslednu dobu neviem, co skor :-( a vecer, ked pridem domov, padnem mrtva do postele. vcera som zaspala uz pred 19:00 hod 8O to sa mi uz davno nestalo :oops: inak sa mam fajn, zatial mi nie je ani nejako extra zle, tak snad som to nezakrikla.
citala som, ze ste boli nestastne zo svojich prvych navstev u dr., vobec sa vam nedivim, ja som na tom bola podobne. najskor totiz na utz bola len mala bodka (foto - https://www.emimino.cz/modules.php?…), dr. mi nechcel radsej ani nic potvrdit, lebo vzhladom k terminu poslednej MS bola moc mala. ale na dalsom utz o tyzden uz bolo vidiet 10 mm gestacny vacok (foto - https://www.emimino.cz/modules.php?…) a vraj je vsetko ok a mam ist k svojej gyn. k nej sa chystam o tyzden, snad to nie je skoro, to by som mala byt cca. 7tt.
takze nebojte, urcite je vsetko ok a nase pokladiky sa pevne drzia!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí