Poradna duly
Jana Čurdová
holky já pádim,dnesak můžu dřív
..
mějte se moc hezky,a opatrujte se-klouže to.pa
EnkoL - sama jsem svojí pohodou překvapena
) Při prvním jsem byla jedna velká neuspořádaná směsice citů, pocitů a nerváků, teď to jde nějak mimo mě (s trochou nadsázky mohu říct, že mám alespoň dobrý důvod pro povolené břicho a šlofíka po obědě
)..... Třeba mi to dojde, až uvidím to klepající se nic na obrazovce ultrazvuku ![]()
JANNIS - já dokonce vím přesně, kdy bylo počato
. Termín mi podle poslední menstruace vychází na 20.9., ale od porodu jsem zatím neměla ani jeden cyklus stejně dlouhý, tak čekám až na potvrzení termínu podle UTZ.
Jannis a Potvurko - děkuju, díky vám se začínám cítit neskutečně užitečně a moudře
. Faktem je, že předávám jen cizí poznatky a doufám, že tu budeme všechny řešit jen tyhle „prkotiny“ a v září si budeme s lechtáním u žaludku říkat - tahle je už v porodnici, té už odešla zátka a tahle už má zdravé prtě …
KatM: jak si psala co to bylo pri prvnim tehu, tak si krasne popsala me ted ![]()
Ahoj holky,
tak to tak vypadá, že se k vám časem taky připojím. Podle mých výpočtů by náš druhý den D měl být 29.9.2006. Zatím jsem to doma jenom tak velmi nenápadně (a taky bez odezvy) naznačila, ale raději budu mlčet, protože moje zdravíčko není moc OK, takže teď budu obíhat doktory, ať se vyjádří, jestli může být mimi nebo ne (ale minule to taky povolili celkem bez problémů).
HOLKY? KDO VŠECHNO Z VÁS JE Z FRÝDKU-MÍSTKU?
Míša
Ahojte dievčata,
tiež to tak vyzerá, že sa k vám čoskoro pripojím, myslím, že po 4 rokoch bezúspešného snaženia by sme si to zaslúžili. Máme už 7-ročného chlapčeka ale veľmi túžime po ďalšom dieťatku.
Cez víkend by som chcela testovať.
Tak všetkým držim palce!!!! ![]()
Ahoj holky, tak dneska mi krev ani brat nemuseli - doktorka se podivala ultrazvukem, se slovy, co kdyz se nahodou objevilo a je tam, ma 1cm a zacalo bit srdicko (jeste neni slyset ale je videt),minule bylo schovane za zlutym teliskem ![]()
Jen bych si mela poridit nejake vitaminy - poradite?
Jo a na dalsi kontrolu jdu 30. ledna a dostanu tehu prukazku ![]()
EnkoL - gratuluju k srdíčku.
Osobně beru Mamavit, po Materně se mi zdvihal žaludek (měla charakteristický zápach; moje kamarádka to měla zase ale naopak). Ještě se často bere Calibrum.
to vypadá na září, ale koncem, 21 plus mínus - o těhotenství vím z testu den a půl, místo práce brousím internetem a vyhledávám všechno možné. ještě nemám ani doktora a potvrzení, tak jenom doufám, že to není nějaká falešná březost. ![]()
taky držím palce
helena
KatM: dekuju za radu
jeste se vecer poradim po telefonu s mamkou co by doporucila za bylinky a jestli by mi je nemohla sehnat… A jak je tobe?
hell: na doktora je cas
ja jsem sla driv kvuli krvaceni, jinak bych sla az koncem ledna, takze nemas kam spechat…a jak se citis jako cerstva tehulka?
emočně úžasně, tělesně normálně - jenom zjišťuju, co všechno nevím, kupříkladu teď hledám, jestli se dá v těhotenství pít zelený čaj (piju ho tak litr denně deset let - kafe, víno oželím, ale zelený čaj by byl horší)
hell: myslim ze caj normalne muzes…jen to s nim nesmis prehanet ![]()