Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
23.1.06 12:38

lucikry: jinak obleceni a vybavicku zavidim, mamka ma sice maly deti a pritelova mama taky asi dvouletyho chlapecka, ale tchyne nam nic neda :evil: moje mamka by dala, ale to by nam bylo na nic - kocarek pro dvojcatka nevyuzijeme a postylky jeste potrebuje, jen obleceni mozna nejaky bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
23.1.06 12:39

Enko, já jsem s tím už smířená. když budu v nemocnici tak budu aspoň pod kontrolou. uklidňuju se tím. snad to bude dobré, v to doufám pořád ale jsem smířená s obojím. naštěstí má mplno věcí půjčených, tkaže toho moc nekupuju. teď už zbývá jen kočárek. sedačka a nějaká ta drogerie a lékárna. to se ale dá klidně i pak. ještě pojedeme k jedněm známý pro nějaké věci a tím budu mít snad vše a začnu to dávat dohromady.

ty se hlavně drž a buď strašně moc opatrná, ať v pohodě donosíš.
já si koupila první věc pro malého když jsem šla od dr ve 12tt.tak pro radost jsem zaběhla do nejbližšího krámku a nějaký peníz tam nechala. pak jsem to ale zase nechala být a pak až zase po triple testech a pak až po tom 20tt. teď už nakupuju pořád a neustále mě to baví:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.1.06 12:42

MisaN: budu na tebe vazne moc myslet a kdybys nahodou musela do nemocnice tak mi potom dej vedet az te zase pusti (klidne SZ)… A budu moc moc drzet palecky, abyste to nejak dokouleli alespon do toho 36tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
23.1.06 12:45

Budu na tebe pamatovat a dám ti vědět. no ještě nějakých 10 týdnů zbývá. ale říkám si že děti narozené v 7 měsíci už bývají velmi rychle v pořádku a přizpůsobené k životu, tak v nejhorším to taky zvládneme. ale to nám zatím nehrozí. jinak jsme v pořádku, jen ten tlak…dneska jsem byla na testech na cukrovku, dneska už je snad dělají všem ale byl to vážně hnus. ještě teď to v puse cítím. fuj. musím se jít něčeho najíst, než skončím u objímání záchodové mísy.

tak se měj krásně, opatruj se a ať ti to utíká:-)já se zase někdy ozvu. doufám, že tě najdu tady:-)

pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
23.1.06 13:09

Nemáte některá zkušenosti s tím, že se vám hůř dýchá. Já mám pocit, že se mi horní cesty dýchací zúžily asi na polovinu a mám rýmu, i když vlastně prázdný nos. Připadá mi, že je strašně suchý vzduch, i když to tak není. Máte to někdo? :D
Díky K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.1.06 13:16

Katula: ne-e tohle me nastesti nepotkalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
23.1.06 13:54

Katulo, tohle mám já od začátku a vím jak je to nepříjemné. jedná se o nárůst sliznice v nose, což je způsobeno těhotenstvím a pravděpodobně to budeš mít až do konce. v lékárně mi řekli, že bych neměla užívat žádné kapky, po který to sice vždycky bylo lepší, ale mohlo by to vést k návyku miminka a po porodu by mohlo trpět tím samým - špatně by se mu dýchalo, ikdyž by rýmu neměl. řekli mi, že to prostě musím vydržet, ikdyž v noci kvůli tomu špatně spím a jak přítel říka"funinkám" pro zdraví miminka je ale lepší nic nebrat, tak se tím řídím a docela už jsem si zvykla. víc t neporadím, třeba v tvé lékárně budou mít jiný názor a pokud to nepůjde vydržet tak si skoč k obvodnímu. slyšela jsem že užívat se můžu Pinosol a nebo něco inhalovat. ale to by ses musela zeptat dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
23.1.06 13:59

MisaN: Děkuju moc. já to vydržim relativně dobře, pokud se to ještě nezhorší. Jenom mě zajímalo, jestli to souvisí s těhotenstvím, nebo jestli na mě něco leze. Mám to pár dní, ale už jsem se s tím trochu zžila. Jenom je to nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
23.1.06 14:00

Jo, já taky funím jako lokotka. To víš, funíme za dva.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
23.1.06 14:05

Normální to je. akorát někoho to potká, jiného ne. teď v zimě je to ještě zhoršené tím mrazem. nevím jak v létě. já těhotním od srpna a to jsem ještě nic neměla. začalo to shruba koncem září a od té doby prostě funím. teď ale funím ještě víc kvůli tlaku. ten to taky může způsobovat ale pouze zadýchávání. pokud je to vyloženě ucpaný nos bez rýmy, tak je to sliznice.tak žádný strach. buď se to spraví během těhu a nebo až po porodu. způsobují to nějaké hormony, které se v těhu vytvářejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
23.1.06 14:08

No, já si hlavně přijdu, že „uschnu“. Poslední dobou jsem taky strašně znuděná, nic mě nebaví a všechno odsouvám. Nejsem schopná dojít ani do banky. Jenom sedim nebo ležim. Naštěstí mám práci, kterou můžu dělat z domova a sedim u ní u PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.1.06 14:10

Katula: jj to je taky uplne normalni, proste se do vseho premlouvat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
23.1.06 14:17

Jejda tak to já jsem doma spokojená. strašně mi to utíká a nevím vlastně kam dřív. jen teď kvůli problémům musím všeho zanechat, ale jinak sjem se ještě nudit nezačala a to už nějaký čas doma jsem. myslím že je to supr si takhle těhotenství užívat a hýčkat se. já kdybych mohla, tak do práce ještě taky chodím a rozhodně jsem se ani tak nešetřila. pořád jsem něco dělala nebo někde byla. teď ten začátek těhu je náročnější, hodně únavy. to ale přejde a pak budeš mít taky spoustu energie. druhý trimestr je opravdu nejlepší doba. mě už bude za chvilku končit, ale pořád se cítím celkem fajn. malý už tolik nekope a tak se i vyspím. jen to lítání na WC…ale vždycky si řeknu, že bude hůř a raději se usměju než se tím trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.1.06 14:21

MisaN: jj mas pravdu, bude hur :))

ta unava u nas prejde, to pak bude v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
24.1.06 08:33

Dobré ranko těhulky,
holky, kolik jste už přibraly na váze?
Já zatím 1,5 Kg ale cítím se, že už mám aspoň 5 Kg navíc.
Pa Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital