Září 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
24.1.06 10:01

Svetluszka: ja uz u doktorky byla minulou stredu protoze jsem krvacela a pak v patek, ve stredu nebylo na utlrazvuku nic videt a v patek nastesti uz jo…na dalsi kontrolu jdu v pondeli a to kdyz bude vse v poradku tak bych mela dostat tehu knizku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
24.1.06 10:03

EnkaL - tak snad to bude v pořádku, už bylo vidět srdíčko?
Já se budu objednávat asi až za 14 dní.
Teď jsem si všimla, že se budeš vdávat :lol:
Já taky 18.3.
Jak prožíváš svatební přípravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
24.1.06 10:05

Activ: srdicko bylo videt, ale ty dva dny cekani staly za to :)) no svatebni pripravy jeste tak nejak nijak :) sice svatbu planujeme uz od rijna, ale jediny co jsme za tu dobu udelalali bylo ze jsem si zajistili termin na Staromestsky radnici v Praze :)) Ale ted na konci ledna (pokud nebudu zvracet jako o vikendu) se chystam s kamaradkou vybirat saty a zarizovat dalsi veci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
24.1.06 10:12

Activ: taky se mám vdávat, :) původní termín byl 25.3. tak uvidíme, jestli to zvládnem
popravdě miminko je poněkud nečekané a tak i ty moje první pocity nejsou úplně nejšťastnější, ach jo tolik holek na ty dvě čárky tolik čeká a já mám takovéhle pocity :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
24.1.06 10:14

babulda: nemysli na to ze je necekane, proste miminko prislo, melo to tak asi byt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
24.1.06 10:18

to si říkám, jenže ještě futr to nezabírá, no snad to šťastné očekávání brzo dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
24.1.06 10:24

Babulko až ti začne růst bříško, tak si to uvědomíš a budeš to víc vnímat :D

My jsme taky plánovali na tenhle rok svatbu, ale asi to tomu dáme zatím volný průběh :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
24.1.06 10:29

Babuldo - můžu se tě zeptat kolik je ti roků?
Neboj se ono to příjde. Víš opravdu je strašná spousta holek,která by dala nevím co aby byly těhotné.
Já jsem taky poprvé otěhotněla neplánovaně, bylo mi 21 a říkala jsem si jak je to strašně brzo. Ale narodila se mi úžasná holčička a teď si nedovedu představit, že by nebyla. Teď jsem znovu těhotná a hrozně moc se bojím , aby to bylo v pořádku, protože před 4 měsíci to dobře nedopadlo.
A jak říká Světluška až ti začne růst bříško, tak to teprve přijde, uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
24.1.06 10:38

Activ: je mi 26, to už na miminko jde
no ono jde spíš o to jak to všechno zařídíme a já jsem totiž dostala šanci na vysněnou změnu práce a na to jsem se totiž dlouho a urputně připravovala a taky nemáme se skoromanžou dořešeno kde( tím myslím město a kraj) budeme vlastně bydlet a...... prostě toho bylo moc co jsem do miminka chtěla stihnout a zařídit a dost jsem se na to nadřela, tak proto, ale ono to příjde
přítel je úplně nadšenej, tak to je velké pozitivum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.1.06 11:04

Ahoj, zdravím všechny nově připojené! :D
Moje nervozita se zvyšuje, ve čtvrtek jdu konečně k Dr. Ale myslím, že některá z nás měla jít včera, v pondělí. :) Tak se těším na další pozitivní zprávy. :D

Hezký den, papa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
24.1.06 11:05

Babuldo tak to jsi o dva roky mladší :lol:
Práce neuteče, taky jsem si budovala kariéru až po mateřské ani jsem se nenadála a dceři je 7let a já si uvědomila, jak to rychle všechno uteklo.
Teď už mám práce plné zuby a těším se na miminko a až budu v pohodě doma. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
24.1.06 11:25

ahoj, tak jsem zpatky s vyvencenym hafem :) a za chvili se budu chystat delat obed, i kdyz jeste nemam vubec zadny napad :( nenapada vas neco k obedu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.1.06 11:31

Já nemám vůbec na nic chuť. Teď jedu do školy zapisovat studentům zápočty, ale už se těším, až se vrátím a zase si lehnu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
24.1.06 11:42

Activ a kdy půjdeš na Ko asi ty? Není to brzy v 8tt? Asi ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
24.1.06 12:26

Ted jsem se vrátila z obídku a jsem totálně přecpaná :wink:
Světlu tak jsem to nevydržela a objednala jsem se k doktorce Chce mě vzít už příští úterý, tak doufám, že bude už něco vidět.
Myslím , že 8tt není brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital