Poradna duly
Jana Čurdová
Svetluszka: ja uz u doktorky byla minulou stredu protoze jsem krvacela a pak v patek, ve stredu nebylo na utlrazvuku nic videt a v patek nastesti uz jo…na dalsi kontrolu jdu v pondeli a to kdyz bude vse v poradku tak bych mela dostat tehu knizku ![]()
EnkaL - tak snad to bude v pořádku, už bylo vidět srdíčko?
Já se budu objednávat asi až za 14 dní.
Teď jsem si všimla, že se budeš vdávat ![]()
Já taky 18.3.
Jak prožíváš svatební přípravy?
Activ: srdicko bylo videt, ale ty dva dny cekani staly za to
no svatebni pripravy jeste tak nejak nijak
sice svatbu planujeme uz od rijna, ale jediny co jsme za tu dobu udelalali bylo ze jsem si zajistili termin na Staromestsky radnici v Praze
Ale ted na konci ledna (pokud nebudu zvracet jako o vikendu) se chystam s kamaradkou vybirat saty a zarizovat dalsi veci ![]()
Activ: taky se mám vdávat,
původní termín byl 25.3. tak uvidíme, jestli to zvládnem
popravdě miminko je poněkud nečekané a tak i ty moje první pocity nejsou úplně nejšťastnější, ach jo tolik holek na ty dvě čárky tolik čeká a já mám takovéhle pocity ![]()
babulda: nemysli na to ze je necekane, proste miminko prislo, melo to tak asi byt ![]()
to si říkám, jenže ještě futr to nezabírá, no snad to šťastné očekávání brzo dorazí
Babulko až ti začne růst bříško, tak si to uvědomíš a budeš to víc vnímat ![]()
My jsme taky plánovali na tenhle rok svatbu, ale asi to tomu dáme zatím volný průběh ![]()
Babuldo - můžu se tě zeptat kolik je ti roků?
Neboj se ono to příjde. Víš opravdu je strašná spousta holek,která by dala nevím co aby byly těhotné.
Já jsem taky poprvé otěhotněla neplánovaně, bylo mi 21 a říkala jsem si jak je to strašně brzo. Ale narodila se mi úžasná holčička a teď si nedovedu představit, že by nebyla. Teď jsem znovu těhotná a hrozně moc se bojím , aby to bylo v pořádku, protože před 4 měsíci to dobře nedopadlo.
A jak říká Světluška až ti začne růst bříško, tak to teprve přijde, uvidíš ![]()
Activ: je mi 26, to už na miminko jde
no ono jde spíš o to jak to všechno zařídíme a já jsem totiž dostala šanci na vysněnou změnu práce a na to jsem se totiž dlouho a urputně připravovala a taky nemáme se skoromanžou dořešeno kde( tím myslím město a kraj) budeme vlastně bydlet a...... prostě toho bylo moc co jsem do miminka chtěla stihnout a zařídit a dost jsem se na to nadřela, tak proto, ale ono to příjde
přítel je úplně nadšenej, tak to je velké pozitivum
Ahoj, zdravím všechny nově připojené! ![]()
Moje nervozita se zvyšuje, ve čtvrtek jdu konečně k Dr. Ale myslím, že některá z nás měla jít včera, v pondělí.
Tak se těším na další pozitivní zprávy. ![]()
Hezký den, papa K
Babuldo tak to jsi o dva roky mladší ![]()
Práce neuteče, taky jsem si budovala kariéru až po mateřské ani jsem se nenadála a dceři je 7let a já si uvědomila, jak to rychle všechno uteklo.
Teď už mám práce plné zuby a těším se na miminko a až budu v pohodě doma. ![]()
ahoj, tak jsem zpatky s vyvencenym hafem
a za chvili se budu chystat delat obed, i kdyz jeste nemam vubec zadny napad
nenapada vas neco k obedu? ![]()
Já nemám vůbec na nic chuť. Teď jedu do školy zapisovat studentům zápočty, ale už se těším, až se vrátím a zase si lehnu. ![]()
Ted jsem se vrátila z obídku a jsem totálně přecpaná ![]()
Světlu tak jsem to nevydržela a objednala jsem se k doktorce Chce mě vzít už příští úterý, tak doufám, že bude už něco vidět.
Myslím , že 8tt není brzo.