Poradna duly
Jana Čurdová
A víš, co je Babulo nejhorší, tchýně říkala, že ta bolest nezmizí do konce těhu. Aspoň ona to tak měla.
Vím jak se cítíš, ta bolest je hrozná. A navíc si brzo budu muset koupit novou podprdu. Budu brzo jako Dolly Basters.
Lucka
Ahoj holky, tak jsem včera zjistila, že budu s největší pravděpodobností taky patřit mezi vás se zářijovými miminky
tak bych se ráda přidala do hovoru ![]()
lucikry: no me uz doktorka neschopenku nabizela, ale nastesti pracuju doma takze je to v pohode
jen na zkousky obcas musim zajit ![]()
EnkaL. no vždyť jsi mi to dala málem příkazem ne?
jo s tou podprsenkou, budeš si muset koupit těhotenskou nebo kojící a ty se teda vyrábějí v takových velikostech, o kterých se mi ani nesnilo
ještě že už mám ty padáky
doma a nebudu je muset znovu nahánět
i když ještě nějakou pěknou novou od anity bych si pořídit mohla… ![]()
lucikry: no to jsi mě teda potěšila
mě příroda nadělila i bez těhu a nedovedu si představit, jestli ještě porostou, to je moje noční můra bolavý a ještě ooooooobrovitanananský ![]()
pavca: tak hlavně zdravé miminko
No já dělám v elektru a tady se teď v té zimě, co je venku, dveře netrhnou. Takže skoro celéj den ležím v poslechovce na gauči a čumím na bednu. A jinak všechno nosí kolega, takže já jenom občas pokecám z nějakým zákazníkem.
Taková pohodička.
Lucka
licikry: no dííky, jsem docela mile překvapená, že se nám to povedlo, byla to taková „anabáze“
kdby mi to někdo vyprávěl, tak si budu klepat na čelo, co všechno je možný ![]()
babulda: mam ten samy problem s prsama, nevim jak budu vypadat za chvili
lucikry: tak to mas pohodicku, tise zavidim ![]()
Musim vyvencit hafa za chvili jsem zpatky ![]()
Pavco: jen jim o tom povypravi at vi ze zazraky se deji ![]()
babulda: no tak to tě teda nepotěším, porostou
pro mě teda byl největší šok, co mi narostlo po porodu
naštěstí to tak nezůstane a trošku to splaskne, ale fakt jsem se nestačila divit ![]()
Jo, já mám taky prsa trojky. A jsem spokojená, ale brzo s takovou budu mít pětky. A to už bude spokojený maximálně manžel Tomáš.
Už se strašně těší, jak bude prý cucat mlíčko. To tak ![]()
Víte čím mě nejvíc pobavil manžel, začátkem týdne mi říká, jestli už když si zmáčknu bradavku, tak jestli už nemám mlíko. Jsem se málem smíchy potrhala.
Lucka
pavca: no nepotěšily jste mě, ale jinak jsi mě vážně rozesmála - padáky - škoda, že mám pocit, že to tak vážně bude ![]()
babulda: no vtěhu jsem vydržela s číslem 75E (původně jsem měla 75C-D) a po porodu jsem teda měla koupenou i jednu 75F, ale to naštěstí netrvalo dlouho
stejně jsem musela občas chodit bez, protože mě ty nalitý prsa bolely jako šlak.
Lucikry: tak manža se těší na mlíko jo? Tak ten můj teda v tomhle směru opovrhnul, prý ani vyzkoušet nechce
Co by ti chlapi nechtěli
mlíko hned od začátku těhu, jééé, jenom to né, mě po porodu teklo mlíko pořád proudem, toho jsem si užila dost a dost, tak jsem ráda, že mám teď na chvilku pokoj
Nevím, jestli by chlapa bavilo spát rok v kuse v podprsence
u mě to jinak něšlo ![]()