Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1782
26.1.06 10:19

A víš, co je Babulo nejhorší, tchýně říkala, že ta bolest nezmizí do konce těhu. Aspoň ona to tak měla.
Vím jak se cítíš, ta bolest je hrozná. A navíc si brzo budu muset koupit novou podprdu. Budu brzo jako Dolly Basters.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 10:22

Ahoj holky, tak jsem včera zjistila, že budu s největší pravděpodobností taky patřit mezi vás se zářijovými miminky :P tak bych se ráda přidala do hovoru :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 10:23

Pavca: jsem vedela ze prijdes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 10:25

lucikry: no me uz doktorka neschopenku nabizela, ale nastesti pracuju doma takze je to v pohode :) jen na zkousky obcas musim zajit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
26.1.06 10:25

Pavca gratuluji :lol: .
Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 10:27

EnkaL. no vždyť jsi mi to dala málem příkazem ne? :P jo s tou podprsenkou, budeš si muset koupit těhotenskou nebo kojící a ty se teda vyrábějí v takových velikostech, o kterých se mi ani nesnilo :P ještě že už mám ty padáky :P doma a nebudu je muset znovu nahánět :P i když ještě nějakou pěknou novou od anity bych si pořídit mohla… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850

lucikry: no to jsi mě teda potěšila :evil: :D mě příroda nadělila i bez těhu a nedovedu si představit, jestli ještě porostou, to je moje noční můra bolavý a ještě ooooooobrovitanananský :cry:
pavca: tak hlavně zdravé miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782

No já dělám v elektru a tady se teď v té zimě, co je venku, dveře netrhnou. Takže skoro celéj den ležím v poslechovce na gauči a čumím na bednu. A jinak všechno nosí kolega, takže já jenom občas pokecám z nějakým zákazníkem.
Taková pohodička.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 10:28

licikry: no dííky, jsem docela mile překvapená, že se nám to povedlo, byla to taková „anabáze“ :P kdby mi to někdo vyprávěl, tak si budu klepat na čelo, co všechno je možný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 10:29

babulda: mam ten samy problem s prsama, nevim jak budu vypadat za chvili

lucikry: tak to mas pohodicku, tise zavidim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 10:30

Musim vyvencit hafa za chvili jsem zpatky :)

Pavco: jen jim o tom povypravi at vi ze zazraky se deji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 10:30

babulda: no tak to tě teda nepotěším, porostou :P pro mě teda byl největší šok, co mi narostlo po porodu :P naštěstí to tak nezůstane a trošku to splaskne, ale fakt jsem se nestačila divit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
26.1.06 10:31

Jo, já mám taky prsa trojky. A jsem spokojená, ale brzo s takovou budu mít pětky. A to už bude spokojený maximálně manžel Tomáš.
Už se strašně těší, jak bude prý cucat mlíčko. To tak :twisted:
Víte čím mě nejvíc pobavil manžel, začátkem týdne mi říká, jestli už když si zmáčknu bradavku, tak jestli už nemám mlíko. Jsem se málem smíchy potrhala.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
26.1.06 10:33

pavca: no nepotěšily jste mě, ale jinak jsi mě vážně rozesmála - padáky - škoda, že mám pocit, že to tak vážně bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 10:39

babulda: no vtěhu jsem vydržela s číslem 75E (původně jsem měla 75C-D) a po porodu jsem teda měla koupenou i jednu 75F, ale to naštěstí netrvalo dlouho :P stejně jsem musela občas chodit bez, protože mě ty nalitý prsa bolely jako šlak.

Lucikry: tak manža se těší na mlíko jo? Tak ten můj teda v tomhle směru opovrhnul, prý ani vyzkoušet nechce :P Co by ti chlapi nechtěli :P mlíko hned od začátku těhu, jééé, jenom to né, mě po porodu teklo mlíko pořád proudem, toho jsem si užila dost a dost, tak jsem ráda, že mám teď na chvilku pokoj :P Nevím, jestli by chlapa bavilo spát rok v kuse v podprsence :( u mě to jinak něšlo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí