Poradna duly
Jana Čurdová
Jo, já to mám taky. Bylo to mnohem horší, teď to mám jen občas. Někdy mi to jde i do zad- do kříže. Já doufám, že je to normální. Pomáhá mi lehnout si na bok a skrčit nohy.
jannis je tu
…holky omlouvám,ale vždycky jen nakouknu,a pak musím pracovat,jsem tu ted sama,jindy jsme tu na stejnou práci 3-4,a tenhle týden jsem tu sama
..
No UTZ byl včera, dr.chválila,že oproti minule prdolka vyrostl o hodně,že prý minule byl jen prázdný gestační váček,a ted už se to tam prý všechno klube,ale zatím ještě srdíčko neviděla,tak musím příští týden.
..
Moc nad tím nepřemýšlím,a říkám si,že to dobře dopadne.
Jinak tu vítám ostatní těhulky,a držím palečky,at je všechno ok.
Já musím jít zase pracovat
at už je konec června a já si můžu hodit doma nohy na stůl ![]()
To je v pohodě. Na srdíčko myslím je ještě čas. A kdy tě Dr pozval na další kontrolu?
zase příští týden,asi se do mě dr.zamilovala
..ted ovšem trápí bolesti,které s těhu nesouvisí,dostal se mi zánět do rostoucího moudráku,a předevčírem jsem si blokla záda
..
jinak Katula držím zítra palečky,ty už tam určitě budeš mít srdíčko jako zvon ![]()
ty jo,ted mi přijde,že se mi nepočítaj dny u metříku ![]()
Jannis: jeeee ahoj, uz jsem se o tebe zacinala bat
tak jsem rada ze uz mas taky na ultrazvuku neco videt
neboj a priste bude videt i srdicko
kdy jdes na dalsi ultrazvuk ja v pondeli
takze se moc moc tesim co uvidime tentokrat ![]()
jannis: jj koukam, mela bys byt jen o par dni pozadu nez ja ne?
no právě,asi 2-3 dny,teda to je blázinec,hned jakmile budu čas,tak se mrknu na jinou adresu..takhle bych ještě v termínu porodu měla 6tt +4 ![]()
Jannis: o těch osmičkách mi ani nemluv. Jsou to tak dva dny, co se můžu normálně nasnídat. Nemohla jsem vůbec otevřít pusu a pozřít např rohlík byl nadlidský výkon. Mě už trápí přes rok, ale znovu se přihlásily v nepravou dobu. Doufám, že se zarazej, protože se mi tam nevejdou a museli by mi je vydolovávat. ![]()
Katul,mě moudrák vyndavali asi před 1/2rokem,a naprosto v poho,dostala jsem teda injekci proti bolesti(nevím jestli se můžou dávat těhulkám),ale ted se mi prodíraj 3 moudráky postupně,vždycky třeba 3 týdny,pak půl roku nic..a pokaždé se mi do nich dostane zánět,já pusinu otevřu,ale nesmí se mi dostat jídlo na ten zub.
to je pak bolest.
Moje zubařka říká,že moudráky jsou na nic,a jsou s nima jen trápení
ahojda, k těm moudrákům - když mi jeden vysekávali, tak se před injekcí ptali, jestli nejsem těhotná, protože to by mi to analgetikum dát nemohli, takže pro těhulky asi musejí mít nějaké speciální, doktorka mi řikala, že při těhu, by to vysekávání raději nědělala
zuby se děsný potvory, taky se mi ozývají a to já děsně nerada
no tak to já doufám,že po mojí mamce už nebudu mít vůbec nic
,jsem celá ona(ukecaná,citlivá,fyzická podoba,mám po ní choulostivost na opary)lidi si nás dříve i pletli(nevěděla jsem,jestli mám mám být polichena nebo uražená
)..
ted se mnou chodí k dr.každý týden ona,normálně se ke mně vždycky vetře,a já pro ní musím pro ní než jdu k dr.přijet,ona pak čeká v čekárně,a pak jí vezu domu…NE,JE ZLATÁ,A JE TO SKVĚLÁ MAMČA.Jen je na mě trošku moc závislá,no ![]()
Jannis: no jsme zvedava jak budeme mluvit my az budeme mit vlastni deti ![]()