Poradna duly
Jana Čurdová
tak to chápu, že se Vaši těší, to máte úplně jinou situaci, tak hlavně hodně zdraví pro Tebe i Tvoji rodinu!!!!taky chápu jak se cítí přítel, tohle musí opravdu hodně bolet
no já mladě působím i vypadám, kdo nezná myslí, že je mi podle vzhledu tak 19 -20
ale to je už fajn
já jsem totiž studovala a studovala a když jsem začala chodit do práce, tak jsem byla taková celá rozlítaná, každej večer venku -divadla, koncerty, sporty, bary, keramika a tak, a teď jsem znova studovala ke změně práce, no a konec, tak to všechny překvapilo včetně mě a samozřejmě mých rodiču, ale oni si zvyknou
EnkaL: no to je teda docela blbý, že se k tomu přítelovi rodiče takhle staví, zvlášť pokud on na nich lpí, to pak bývají zbytečné problémy a ženská stojí někde mezi dvěma stranami. Moc přeju, aby to nebyl váš případ.
babulda: ja taky studuju a pracuju, ale miminko bude skvely zpestreni
jeee to zni desive, ale myslim to dobre… proste se tesim ![]()
Pavca: no obcas si prijdu odstrcene a tak, protoze na maminku porad da (ale co se tyce za:,–(nich veci tak ne), treba nedavno mu rekla (prodavame stare auto, protoze ani jeden nemame chut ridit a hlavne nema airbagy, ktere nam zachranily zivot v mamine aute) ze si ty penize nesmi nechat a musi je ulozit na stavebni sporeni co pro nej ma, jinak mu to stavebni sporeni neda…a takovyhle dalsi naschvaly, obcas z toho silim a nejhorsi je ze proste to nemam komu rict, nikdo nema takovyhle problemy (v mem okoli), takze..... ![]()
Holky, tak si tady mezi váma připadám nějak staře
budu mít letos už 29
Musím se odpojit a jít uvařit obídek pro malýho a pohrát si s ním, už se vzbudil, teď jak je nemocný, tak mi spíi dopoledne
a mám čas tu tlachat
tak zatím ahoj a pěkně naplánujte ty vaše svatby ![]()
Hmm, tak jsem zase přišla s křížkem po funuse, co?
Ale stejně bych vám asi moc nepřispěla, především v debatě o prsou, který mi snad teď vyrostou do viditelné velikosti. ![]()
Katula:
bud rada ze mas maly prsa, ony jsou obcas velky docela na obtiz ![]()
Ráda ti to uvěřim, ale když mi bylo 16, tak bys mi to nevysvětlia.
Ono má všechno něco do sebe.
Samozřejmě bych chtěla větší prsa, ale teď už to beru jinak, než třeba na střední.
Ahojky,
pro všechny, ale zejména pro PAVCU: určitě tady nejsi nejstarší, já budu mít na konci února taky 29, taky jsem ze SM - Frýdek-Místek, taky mám doma jedno dítko (mám na myslí to už hotové) a podle metříku máme stejný den porodu.
Tak a teď jdu něco uklidit a předpřichystat obědověčeři pro mého hodného manžu, protože odpoledne jdeme na bazén a pak to musí být rychlovka.
Poprvé jdu k doktorovi v pondělí odpoledne, tak uvidím, co mi pěkného poví. Poprvé jsem měla strach a vůbec jsem nevěděla, jak to v těhotenství s kontrolami chodí, ale teď už se ničeho nebojím a jsem si jistá, že naše mimčo je OK.
No a s těma prsama je to fakt hrozné, měli bychom jít ještě tak asi na 2 plesy a já nevím, co si vezmu. Minulý týden jsme byli s manžou koupit takové krásné prodloužené kožené sáčko už na ty moje narozky (teď jsou ty akce) a to jsem ještě netušila, že ho moc neužiju. To mě tak štve. Já jsem se chtěla parádit, mám jenom na jaro takovou pár let starou sportovní bundu a chtěla jsem být za kočku, ale ty prsa tam za pár měsíců už asi nenarvu. Tak možná až to příští jaro. Ach jo, jdu vařit.
Míša
Katula: jj dokazu si to zive predstavit, me prsa vyrostli docela nedavno a predtim vubec nic
taky tak v tech 16
no alespon ted budes mit prsa normalni velikosti a ne balony ![]()
No, jsem na to zvědavá. Zatím žádný extra změny. ![]()
Ale dneska je mi fakt zle, doufám, že to udržim a nebudu zvracet. Zvlášť když jdu za hodku a pul k Dr na ten UTZ. Tak mi držte palce.
Díky moc EnkaL. Určitě dám vědět. Jen doufám, že tam dojdu, aniž bych ohrozila okolí svou nevolností. Teď ležim, ale když chci vstát, strašně se mi zvedne žaludek.
Doufám, že to za chvíli přejde.
Katula: doporucuju si dat piskot a v lekarne si koupit zazvorovy lizatka ![]()