Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
26.1.06 11:36

tak to chápu, že se Vaši těší, to máte úplně jinou situaci, tak hlavně hodně zdraví pro Tebe i Tvoji rodinu!!!!taky chápu jak se cítí přítel, tohle musí opravdu hodně bolet
no já mladě působím i vypadám, kdo nezná myslí, že je mi podle vzhledu tak 19 -20 :D ale to je už fajn
já jsem totiž studovala a studovala a když jsem začala chodit do práce, tak jsem byla taková celá rozlítaná, každej večer venku -divadla, koncerty, sporty, bary, keramika a tak, a teď jsem znova studovala ke změně práce, no a konec, tak to všechny překvapilo včetně mě a samozřejmě mých rodiču, ale oni si zvyknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 11:40

EnkaL: no to je teda docela blbý, že se k tomu přítelovi rodiče takhle staví, zvlášť pokud on na nich lpí, to pak bývají zbytečné problémy a ženská stojí někde mezi dvěma stranami. Moc přeju, aby to nebyl váš případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 11:41

babulda: ja taky studuju a pracuju, ale miminko bude skvely zpestreni :)) jeee to zni desive, ale myslim to dobre… proste se tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 11:43

Pavca: no obcas si prijdu odstrcene a tak, protoze na maminku porad da (ale co se tyce za:,–(nich veci tak ne), treba nedavno mu rekla (prodavame stare auto, protoze ani jeden nemame chut ridit a hlavne nema airbagy, ktere nam zachranily zivot v mamine aute) ze si ty penize nesmi nechat a musi je ulozit na stavebni sporeni co pro nej ma, jinak mu to stavebni sporeni neda…a takovyhle dalsi naschvaly, obcas z toho silim a nejhorsi je ze proste to nemam komu rict, nikdo nema takovyhle problemy (v mem okoli), takze..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 11:44

Holky, tak si tady mezi váma připadám nějak staře :P budu mít letos už 29 :P Musím se odpojit a jít uvařit obídek pro malýho a pohrát si s ním, už se vzbudil, teď jak je nemocný, tak mi spíi dopoledne :P a mám čas tu tlachat :P tak zatím ahoj a pěkně naplánujte ty vaše svatby :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 11:45

Pavca: zatim ahoj a dobrou chut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
26.1.06 12:05

Hmm, tak jsem zase přišla s křížkem po funuse, co? :D Ale stejně bych vám asi moc nepřispěla, především v debatě o prsou, který mi snad teď vyrostou do viditelné velikosti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 12:07

Katula: :) bud rada ze mas maly prsa, ony jsou obcas velky docela na obtiz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
26.1.06 12:11

Ráda ti to uvěřim, ale když mi bylo 16, tak bys mi to nevysvětlia. :D Ono má všechno něco do sebe. :D Samozřejmě bych chtěla větší prsa, ale teď už to beru jinak, než třeba na střední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.06 12:14

Ahojky,
pro všechny, ale zejména pro PAVCU: určitě tady nejsi nejstarší, já budu mít na konci února taky 29, taky jsem ze SM - Frýdek-Místek, taky mám doma jedno dítko (mám na myslí to už hotové) a podle metříku máme stejný den porodu.

Tak a teď jdu něco uklidit a předpřichystat obědověčeři pro mého hodného manžu, protože odpoledne jdeme na bazén a pak to musí být rychlovka.

Poprvé jdu k doktorovi v pondělí odpoledne, tak uvidím, co mi pěkného poví. Poprvé jsem měla strach a vůbec jsem nevěděla, jak to v těhotenství s kontrolami chodí, ale teď už se ničeho nebojím a jsem si jistá, že naše mimčo je OK.

No a s těma prsama je to fakt hrozné, měli bychom jít ještě tak asi na 2 plesy a já nevím, co si vezmu. Minulý týden jsme byli s manžou koupit takové krásné prodloužené kožené sáčko už na ty moje narozky (teď jsou ty akce) a to jsem ještě netušila, že ho moc neužiju. To mě tak štve. Já jsem se chtěla parádit, mám jenom na jaro takovou pár let starou sportovní bundu a chtěla jsem být za kočku, ale ty prsa tam za pár měsíců už asi nenarvu. Tak možná až to příští jaro. Ach jo, jdu vařit.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 12:14

Katula: jj dokazu si to zive predstavit, me prsa vyrostli docela nedavno a predtim vubec nic :)) taky tak v tech 16 :) no alespon ted budes mit prsa normalni velikosti a ne balony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
26.1.06 12:22

No, jsem na to zvědavá. Zatím žádný extra změny. :D

Ale dneska je mi fakt zle, doufám, že to udržim a nebudu zvracet. Zvlášť když jdu za hodku a pul k Dr na ten UTZ. Tak mi držte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 12:30

Katula: jj drzim palecky,pak musis dat vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
26.1.06 12:32

Díky moc EnkaL. Určitě dám vědět. Jen doufám, že tam dojdu, aniž bych ohrozila okolí svou nevolností. Teď ležim, ale když chci vstát, strašně se mi zvedne žaludek. :) Doufám, že to za chvíli přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 12:35

Katula: doporucuju si dat piskot a v lekarne si koupit zazvorovy lizatka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí