Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1782
27.1.06 10:17

Já jsem včera dostala chuť na tatarku, kterou nemám moc ráda. A neuvěřitelně mi chutnala.
Tak se manžílek radoval, že je v břiše kluk po něm. On tatarku moooc rád.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.1.06 10:17

Já bych měla být také doma, ale při představě jak bych na to pořád myslela…Takže chodím do práce, ale na na celých osm hodin a doufám, že to dobře dopadne.Chybí mi už jen tři týdny na překonání nejrizikovějšího období.

Tak ještě jeden pokus o metřík:
""http://www.rodice.cz/metrik/398.png:http://www.rodice.cz/metrik/398.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
27.1.06 10:20

Musíme přečkat do 4 měsíce, to už je nejmenší riziko.
A pak už budeme jenom krásně tlousnout.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.1.06 10:20

Luycikry já zatím chutě změněné nemám a tak se manžel obává, že mimčo bude v jídle po mně :D já mám ráda nezdravé věci a on zdravé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.1.06 10:21

lucikry: zavidim :oops: :oops: jeee jidlo :lol:

xbublax: no me je doma dobre, pritel pracuje doma porad, takze je tu se mnou, muzu cist, stara se o me :)) a jeste muzu chodit s hafem na prochazky (ty mam dovoleny)… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.1.06 10:22

Tak z toho tloustnutí mám obavy,moje mamina přibrala 30 kg a jen se modlím, abych nebyla po ní.Neboť záchvaty žravosti mám obstojné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.1.06 10:22

ja chci mit taky zachvaty zravosti :oops: :oops: :oops: a ono porad nic :roll: snad to zvraceni brzo prejde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.1.06 10:23

EnkaL to je supr, že si to užíváš takhle od začátku :wink: O mne se mažel naštěstí také stará, ale až potom co jsem se vzbouřila :D Takže nyní tiká jak hodinky a stará se vzorově.Neblázni, buď ráda, že je nemáš takhle brzy.Ony totiž ještě příjdou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
27.1.06 10:25

Ahoj holky, koukám, že je tu hned dopoledne živá diskuze :P

Tak co, jak se všechny máte?

EnkaL: koukám, že zase bojuješ s nevolnostma, fakt to chápu, znám z prvního těhu, jen se modlím, aby to tentokrát u mě nebylo tak drsný, to fakt nevím, jak bych s Honzíkem zvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.1.06 10:26

xBublax: no me by stacilo se normalne najist :oops: jeste ze jdu v pondeli k doktorce, snad mi neco poradi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.1.06 10:27

Pavca: jj bojuju ale nevolnosti vitezi :roll: a jakpak se mas ty? co Honzik uz je ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
27.1.06 10:28

já taky vždycky zdravou stravu, nic smaženého a tučného, protože nejsem zrovna Twiggi, no a teď utlouct bych se mohla po plněných bagetách, něco z mekáče,či smaženej sýr, no absolutní hrůůůůza
a přitom se bojím ztloustnout, i protože mám vrozenou vadu kyčlí a to bych se ani hejbat tou bolestí nemohla, no děs běs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
27.1.06 10:29

tak to moc gratuluju a ted už bude všechno určitě fajn. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
27.1.06 10:31

EnkaL: díky, Honzík už je skoro OK, ještě trošku chraptí, ale běhá už jako rybka, už se těším, až vyrazíme ven, doma je mu to už dlouhý :P
Ty nevolnosti jsou fakt opruz, možná to doktorka napíše Torecan, ale pak raději nečti příbalový leták, možná se dělají nějaká homeopatika, zkus se poptat v lékárně. Mám doma jednu knížku a tam hodně používají jako pomoc aromaterapii, zkusím mrknout jaké vůně se doporučují :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.1.06 10:32

EnkaL tý jo to to máš takto drsné jo.Někde jsem četla, že než vstaneš tak si máš hnedle dát něco dobrého ještě v postýlce.Jenom tak pomalu třeba pojíst pár piškotků a pak po malých dávkách v tom pokračovat celý den.

Babulko tak to já mám občas naopak, předtím jsem ulítávala na bůčku a podobných zlotřilostech a teď se ve mne hnulo svědomí a tak to prokládám zeleninou a ovocem–brrrrr to jsem nikdy nemusela a i teď bych si dala raději hambáč :D
""http://www.rodice.cz/metrik/398.png:http://www.rodice.cz/metrik/398.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital