Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem tu
Jinak taky jsem z Prahy, i kdyz ted jsem vic v Plzni, ale to se od zari asi zmeni
akorat je to Praha - Koloděje, takže to urcite neznas ![]()
Koloděje znám, teda spíš to kolem. Z újezda je moje švagrová a v kolodějích myslím bydlí moje kamarádka. Mám i kámošku v Květnici. Jezdila jsem do říčan do práce jeden čas, takže to znám. ![]()
Katula: tyy jo tak to se mi uz dlouho nestalo aby nekdo znal kolodeje ![]()
No, já tuhle část „Prahy“ (ze švagrový si děláme srandu, že je to vesnice) fakt znám docela dobře. Ale jsem ráda, že užnemusim každý ráno na Skalku a autobusem se kodrcat na Říčany. To jsem dělala 3 roky. Naštěstí nám přestěhovali práci, a to úplně náhodou do ulice, kde teď bydlíme. Takže super. ![]()
Ale s tou vesnicí mám zrovna co říkat, protože jsem do 22 bydlela za prahou, ale fakt na vesnici. Ale směrem na západ. je už to okres Kladno. Teď jsme 4.rok v Praze, ale plánujeme tak do 5 let vypadnout na venkov. ![]()
Katula: je to vesnice, Praha to urcite neni
ale myslim ze pro miminko to bude akorat a ja jsem tam vyrostla
jinak dopravovani se vazne do Prahy je snad horsi nez tady z Plzne, autobus uz sice jezdi 2× za hodinu ale i tak ty casy nez se clovek dostane do centra jsou strasny ![]()
Právě že pro dítě je to nejlepší, tak se taky chceme vzdálit z Prahy. Máme tady relativně malý byt. Sice má dost metrů, ale je to jen 2+1. Bude lepší, když máme tu možnost, jít jinam. s dvouma dětma si to nedovedu jednou představit. Ty pokoje jsou tak blbě řešený, že to prostě nejde.
S tou Prahou: ale nám právě švagrová tvrdí, že Újezd je praha 21, nebo nějak tak. Koloděje jsou kousek, ne? Tak to taky bude ještě nějaká Praha XY. Ono je to teda jedno, ale někdo si na to strašně potrpí, i když to místo do centra nepřiblíží, jestli je to Praha 21 nebo Středočeskej. ![]()
Jannis/22let/TP 16.9
Enka/20let/TP 12.9.
Katula/26let/Praha-Vršovice/TP (1.9.) 11.9.
babulda/26let/ Trutnov/TP 22.9.
teda ten Trutnov bude až se tam přestěhujem, zatím bydlím já v Praze kde pracuju a přítel v Brně, kde zas pracuje on, ale snad se to rychle pohne
Katula: je to taky Praha 21 dokonce i patrime pod Ujezd, ale moc to jako Prahu neberu
a ani si na to nepotrpim ![]()
No vidíš, to jednou budu Kladeňačka. Ta vesnice, kam půjdeme je mezi Prahou a Kladnem. Strašně se těšim. Vždycky jsem chtěla bydlet v Praze. Toužila jsem po tom od 15, ale teď už se těšim pryč. Né, že by se mi tady nelíbilo, ale už je toho dost.
Jinak jsem dneska učinila velký objev.
Celý týden mi bylo docela zle, a to kolem 12. Asi tak hodku se mi zvedal žaludek, že jsem to musela rozdejchávat. Někde jsem četla, že se některým těhulkám nedělá dobře po vitamínech, hlavně po železu. Dneska jsem si nevzala ráno vitamín a je mi krásně, krásně, krásně!
No ale nevim, co budu dělat, protože ty vitamíny chci brát. Možná koupím jiný.
Katulko určitě to není osobní
.
Předpokládaný termín je podle poslední MS,a pak ještě dle pohybů.
Jannis/22let/TP 16.9/Meziboří(Mostecko)
Enka/20let/TP 12.9.
Katula/26let/Praha-Vršovice/TP (1.9.) 11.9.
Teď jsem si vzala ten blbej prášek a už se to blíží. Cítim tov kostech. začala se mi točit hlava a je mi zle. Fakt je musim přestat brát.
Enka/20let/TP 12.9.
Katula/26let/Praha-Vršovice/TP 1.9. (11.9.)
Katula: mas v sobe asi dostatek zeleza, zkus si sehnat nejaky vitaminy, ktery neobsahuji zelezo ![]()
Jéje koukám, že tu jsem nejstarší těhule
Nu což zapisuji se také do seznámku:
Enka/20let/TP 12.9.
Katula/26let/Praha-Vršovice/TP 1.9. (11.9.)
Bubla/31 let/ TP 02.09./ Ostrava
Xbublax-nám to vůbec nevadí ![]()
katula,já bych to pak asi preventivně nahlásila u dr…raději.
EnkaL: Asi budu muset. Je zbytečný rvát to do sebe. Hlavně jde stejně asi o tu kys.listovou.
Teď jsem se koukala na čínský horoskop pohlaví dítěte. Podle něj budu mít holčičku. Tak jsem zvědavá.
moc těm věcem nevěřim, ale je to docela sranda. Kamarádce to určitě nevyšlo, to jsem teď počítala. Neznáte někoho, komu to vyšlo?