Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6200
28.1.06 12:28

Lucikry: jsi ještě pořád v práci? to je teda otrava, takhle v sobotu, to máš každý týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
28.1.06 12:36

Jo, strašná otrava. Prodávám v elektru a je tu nuda, nikdo tu nechodí.
Ještě 20 minut a jdu domu. Už mám strašný hlad.
Ale manžílek je doma, tak naváříl. Navíc jsem mu ráno říkala, že chci převléct postele. A on už mi volal, co má dát za povlečení, že už to skoro hotové. No není zlatý. Začíná se mi moc líbit, že tak o mě pečeje.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
28.1.06 12:42

Lucikry: no teda ty se máš! to by se mi taky líbilo… já jsem hned ráno jela s Honzíkem k babičce, měla pro nás buchty :P tak abych nemusela péct na zítra na ráno, ale Honza mi v autě usnul, tak jsem táhla jeho, tašky, no prostě sranda :P a ještě k tomu to náledí venku :evil: já zrovna dojídám, ale nějak se na to netváří můj žaludek, tak to asi nedojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
28.1.06 12:48

Jé, ty buchty ti Pavco závidím, hned bych si dala. Ale já už mám takovéj hlad, že sním cokoliv.
Ale to zvracení ti nezavidím. Chudátko. Mě se nějak protáčel žalůdek ve středu a ve čtvrtek, ale ustála jsem to. A teď mám dva dny klídek.
Nejhorší je, že vždycky když zvracím, tak zčervenám a tečou mi slzy. To pak budu vypadat jako blbec.
Jaké máš to zvracení, jen si blinkneš a je to dobré nebo to máš delší dobu.
To víš, jsem nezkušená.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
28.1.06 12:55

Tak krásný víkend všem.
Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
28.1.06 12:59

Lucikry: no zatím teda nezvracím, ťuk, ťuk, ťuk, ale u Honzíka to byl fofr, nemohla jsem si ani vyčistit zuby, v práci to byl děs, během jednání nebo schůze jsem třeba 3× musela odejít :( navíc mě to drželo až do 20tt a pak ke konci těhu znovu… jo holt, když něco, tak pořádně :P
Tak ahoj a užij si víkendík :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
28.1.06 13:00

Tak snad tentokrát zvracet nebudeš. Moc ti přeju pohodové těhu.
Měj se hezky. Já budu na netu až v pondělí.
Pa pa Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
28.1.06 13:35

Ahojky holky…
koukám,že jste se tady rozpovídaly…

Vítám všechny nově těhotné a přeji krásné a pohodové těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.1.06 14:50

Ahoj holky,
tak mně je blbě taky opravdu pořádně.Musím říct,že z prvního těhotenství to neznám…nějaký nevolnosti byly,ale s tímto se to nedá srovnat…jednak se mi chce pořád zvracet,někdy zvracím,někdy ne..motám se a i nálady jsou strašně střídavý…
PAVCO-jojo mam na mysli Letni mimi 2004,jestli jsem to napsala jinak,tak jsem asi uplne blba:o) A jak prozivas druhe tehu?U mě je to trochu jiné,než první…to první byla strašná euforie,teď jsme to plánovali,ale kdyžn to vyšlo,tak jsem se trošku lekla:o),jako jestli to druhý budu mít stejně ráda,jestli to zvládneme atd…no ale když teď je pravděpodobné,že to jsou dvojčátka:o))),tak jsem se nějak začala zase hodně moc těšit a doufám,že budou v pořádku obě.Ono je to jedno trošičku „pozadu“,nemá dotvořený plodový váček jako to první…
Holky,děkuju za přivítání…a přeju krásnou sobotu:o)
 Terez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
28.1.06 14:59

Ahoj holky. Potřebuju poradit. Mám od včerejška od večera silnější nahnědlý výtok. Dr mi ve čtvrtek dělala cytologii a říkala, že budu možná trochu krvácet. Ale už jsou to dva dny. Ve čtrtek a v páek přes den nic. Strašně se zase bojim. Ještě je sobota, tak ji ani nemůžu zavolat. Nemáte s tím po cytologii podobný zkušenosti? Díky moc. K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
28.1.06 15:14

Katulo - mě při prvním těhotenství dělala doktorka cytologii v 10. týdnu a špinila jsem další 4 dny (začala jsem druhý den po vyšetření). Prý jsou sliznice prokrvenější a citlivější na jakýkoliv zásah. Měla jsem se objevit, kdyby se výtok změnil na jasně červenou krev, kdyby mě delší dobu v kuse bolelo břicho nebo kdyby to byl výtok extra silný (připomínají intenzitou např. menstruaci) nebo zapáchající.
Nemusím Ti snad ani říkat, že i přes výše uvedená vysvětlení mě tam měla druhý den :D
Jestli se necítíš jistá, zajeď raději na pohotovost, tam se na Tebe kouknou, případně udělají UTZ. Je to lepší, než aby si se nervovala celý víkend.

Jo a z vlastní zkušenosti vím, že při každé návštěvě pohotovosti (nejen gynekologické) na mě koukali jako na hysterku :( , tak se předem proti tomu obrň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
28.1.06 15:22

Ahoj Katulo,
poradila bych ti to samé jako KatM…
opravdu se to po vyšetření stává,ale já osobně bych taky raději jela na pohotovost.Myslím,že tě tam uklidní,vysvětlí,že je vše ok a budeš mít o víkendu klid…takhle se budeš zbytečně nervovat.
A jestli tam budou nepříjemní,tak to hoď za hlavu,zdraví miminka je přednější,že:o)
Držim palce,určitě to nic nebude.
 Terez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
28.1.06 15:24

KatM: díky moc, uklidnila jsi mě dostatečně. :D Mně Dr říkala, jak můžu krvácet, atd. a ať se nebojim,… Ale neřekla kdy a jak dlouho. Tak mě vyděsilo, že už víc než den a že to začalo až za delší dobu.

S pohotovostma mám obecně špatný zkušenosti, tak raději počkám do pondělka, pokud se to úplně nezhorší. To bych někam vyrazila.

Díky moc Katka M. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.06 15:42

Poradíte mi? Nečekané špinění

Ahojky holky,
dalo by se říct, že jsem tady mezi vámi nová… Občas sem zajdu a nakouknu, co tu tak řešíte. Buď pro inspiraci nebo pro radu. Ptřím mezi Snažilky, už od Silvestra 2004 neberu HA, řekli jsme si s přítelem, že chceme mimi a že tomu dáme volný průběh (něchtěla jsem, aby kvůli stresu se to komplikovalo). No, a už je přes rok a stále nic. Těhotenský test doma mám, ale jestě jsem ho ani nemusela použít. Cyklus MS se ustálil na 35 dní.
V těchto dnech se se mnou ale děje trošku něco jinýho a vzhledem k tomu, že jsem velký laik, nevím, jak si to mám vysvětlovat, tak jsem se vás chtěla zeptat, jaký na to máte názor vy.
Ve středu mi začlo být nějak špatně, než jsem přišla z práce, měla sem večer teplotu 38,1. Ve čtvrtek a v pátek jsem tůstala doma, že mám asi střevní virus, který řádí u nás ve firmě (mají to u páni kolegové, takže to, že by to mohly být příznaky těhu jsem moc vážně něbrala, abych zase nebyla zklamana, až se dostaví MS). Teplota hned ve čtvrtek zmizela a včera večer se dostavilo (26DC) nepatrné špinění. Dneska to trvá, myslela jsem, že to spíš bude MS, že jsem ten cyklus třebas narušila tou teplotu a tak, ale mám obavy z toho špinění. Na žádným vyšetření cytologie nebo něčeho obdobného jsem v posledních týdnech nebyla.
Co myslíte, že to špinění může znamenat? NEchce se mi s tím hned běžet k doktoru jaka nějaká hysterka, ale ráda bych věděla, nebo aspoŇ tušila, na čem jsem…

Díky moc za vaše odpovědi. Snad nevadí, že jsem se tak rozepsala…, ale to jsem celá já .. :-)
Děkuji, zdraváí vás Lenka

• Citovat
  • Upravit
375
28.1.06 16:51

Ahoj Lenko, já ti asi fakt neporadim, protože s tím nemám žádné zkušenosti. Je možný, že ses těhotná. Ale myslím, že nejlepší je dojít k Dr. Ten bude určitě vědět. :D
ahoj K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital