Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
31.1.06 14:29

ahoj holky, je mi zas tak straaaěně zle, tak tu jenom vyjadřuju svůj naprostý souhlas s davmi, taky mám pocit, že jestli mi někdo řekne, že těhotenství je nejkrásnější období v životě ženy, tak ho kopnu!! fakta teda momentálně tenhle pocit nemám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
31.1.06 14:30

Ahojky Katulo,dneska tady je opravdu mrtvo :? To běhání po úřadech ti nezávidím,já zase nejsem ani schopna zajít do obchodu,protože bych se tam poblila,jak mi tam všechno smrdí,hlavně když jdu kolem masny a ryb,to je fakt síla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 14:33

ahoj holky, tak jsem se dneska rano stale radovala ze je mi dobre az me nevolnost stejne dostihla :evil: kontolovali nam plyn a nejak se mi z toho udelalo zle a od ty doby je to spatny…
Katula: myslim si ze bychom meli mit prednost i na uradech…nebo na poste mame urcite :)

No u nas musi chodit nakupovat pritel… jinak vecer jedeme do Prahy tak mi drzte palce at to zvladnu a zitra me ceka brasky maturitak - no pokud tam vsechny nepozvracim tak si ho uziju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 14:43

tak koukam ze uz jste zase vsechny zmizely :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.1.06 15:00

Já jsem zase nakoukla. :D
Teda asi si začnu závidět, že mi nic není. Na tý poště se mi udělalo zle, protože jsem nic od rána nejedla a dlouho jsem stála v hnusnym vydejchanym vzduchu. To by mi bylo blbě asi i tak. Mně tedy (ťuk, ťuk, ťuk) bylo za cca 9tt špatně tak 3×. :D Doufám, že jsem to teď nezakřikla. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 15:01

Katula: bud rada :) ja jsem ted zjistila, ze nedopnu plesovy saty takze tu litam po byte a vymyslim co si vzit zitra na sebe jinyho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
31.1.06 15:09

EnkaL:A odkud seš,jestli se můžu zeptat?Je tady holky někdo z Moravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 15:14

davni: jsem tak stridave z Prahy a z Plzne, i kdyz ted mnohem vic z Plzne, coz me vubec netesi, ale co se da delat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
31.1.06 15:14

Ahojky holky, tady Lucka (Ostravačka),
Já už všechny nákupy v supermárketech vzdala. Ještě, že mám šikovného muže, který to zvládá. A to už od páteho dne, kdy jsem byla v tom. Tělo nějak ten vydýchanéj vzduch nezvláda. Tak pozor mamči na sebe, ať sebou někde neseknete.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 15:15

lucikry: no ja se svym vysokym tlakem sebou tezko nekde seknu, spis vsechny okolo sebe pozvracim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.1.06 15:15

EnkaL: mně taky vyrostlo břicho. Ale myslím, že to není růstem dělohy. Je to samej tuk. :D Přibrala jsem 1,5kg a všechno asi do toho břicha. Mám tam hroznou pneu. Vzhledem k tomu, že mám 55 kg a jsem docela vysoká, tak je to břicho dost vidět.

Davmi: bohužel, jsem z Prahy. Ale myslím, že tu jsou holky z Moravy. Když jsme pár stránek před dělaly seznam, psaly jsme bydliště, tak se jukni. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 15:18

Katula: no ja pneu nemam, brisko mam krasne kulatoucky a je to vazne od delohy (kupodivu) no i doktorka se lekla jestli nahodou necekam dvojcatka a divala se na ultrazvuku ale nic nenasla, jen jedno miminko (ale alespon ze je tam to jedno) :))) njn ale zacinam mit problem s oblecenim :) uz dopnu jen jedny kalhoty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.1.06 15:23

EnkaL: Moje bříško se asi připravuje. :D Musela jsem vyndat pásky z kalhot, ale jinak v poho. Nejsem zvyklá na takovou pneu. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 15:25

Katula: no ja taky ne :))) ale co se da delat, kdyztak moje fotka jak jsem vypadala pred brichatenim je v cekatelkach na //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 15:25

Katula: myslim tim ve fotoalbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie