Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, je mi zas tak straaaěně zle, tak tu jenom vyjadřuju svůj naprostý souhlas s davmi, taky mám pocit, že jestli mi někdo řekne, že těhotenství je nejkrásnější období v životě ženy, tak ho kopnu!! fakta teda momentálně tenhle pocit nemám ![]()
Ahojky Katulo,dneska tady je opravdu mrtvo
To běhání po úřadech ti nezávidím,já zase nejsem ani schopna zajít do obchodu,protože bych se tam poblila,jak mi tam všechno smrdí,hlavně když jdu kolem masny a ryb,to je fakt síla ![]()
ahoj holky, tak jsem se dneska rano stale radovala ze je mi dobre az me nevolnost stejne dostihla
kontolovali nam plyn a nejak se mi z toho udelalo zle a od ty doby je to spatny…
Katula: myslim si ze bychom meli mit prednost i na uradech…nebo na poste mame urcite ![]()
No u nas musi chodit nakupovat pritel… jinak vecer jedeme do Prahy tak mi drzte palce at to zvladnu a zitra me ceka brasky maturitak - no pokud tam vsechny nepozvracim tak si ho uziju ![]()
Já jsem zase nakoukla. ![]()
Teda asi si začnu závidět, že mi nic není. Na tý poště se mi udělalo zle, protože jsem nic od rána nejedla a dlouho jsem stála v hnusnym vydejchanym vzduchu. To by mi bylo blbě asi i tak. Mně tedy (ťuk, ťuk, ťuk) bylo za cca 9tt špatně tak 3×.
Doufám, že jsem to teď nezakřikla. ![]()
Katula: bud rada
ja jsem ted zjistila, ze nedopnu plesovy saty takze tu litam po byte a vymyslim co si vzit zitra na sebe jinyho ![]()
EnkaL:A odkud seš,jestli se můžu zeptat?Je tady holky někdo z Moravy?
davni: jsem tak stridave z Prahy a z Plzne, i kdyz ted mnohem vic z Plzne, coz me vubec netesi, ale co se da delat ![]()
Ahojky holky, tady Lucka (Ostravačka),
Já už všechny nákupy v supermárketech vzdala. Ještě, že mám šikovného muže, který to zvládá. A to už od páteho dne, kdy jsem byla v tom. Tělo nějak ten vydýchanéj vzduch nezvláda. Tak pozor mamči na sebe, ať sebou někde neseknete.
Lucka
lucikry: no ja se svym vysokym tlakem sebou tezko nekde seknu, spis vsechny okolo sebe pozvracim ![]()
EnkaL: mně taky vyrostlo břicho. Ale myslím, že to není růstem dělohy. Je to samej tuk.
Přibrala jsem 1,5kg a všechno asi do toho břicha. Mám tam hroznou pneu. Vzhledem k tomu, že mám 55 kg a jsem docela vysoká, tak je to břicho dost vidět.
Davmi: bohužel, jsem z Prahy. Ale myslím, že tu jsou holky z Moravy. Když jsme pár stránek před dělaly seznam, psaly jsme bydliště, tak se jukni. ![]()
Katula: no ja pneu nemam, brisko mam krasne kulatoucky a je to vazne od delohy (kupodivu) no i doktorka se lekla jestli nahodou necekam dvojcatka a divala se na ultrazvuku ale nic nenasla, jen jedno miminko (ale alespon ze je tam to jedno)
njn ale zacinam mit problem s oblecenim
uz dopnu jen jedny kalhoty ![]()
EnkaL: Moje bříško se asi připravuje.
Musela jsem vyndat pásky z kalhot, ale jinak v poho. Nejsem zvyklá na takovou pneu.
![]()
Katula: no ja taky ne
ale co se da delat, kdyztak moje fotka jak jsem vypadala pred brichatenim je v cekatelkach na //