Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
2.2.06 15:04

ahojda holky, zítra jdu na první kontrolu, tak jsem moc zvědavá co se z toho vyklube, zatím se ani nebojim, že by bylo něco v nepořádku, tak snad ani nic nebude

jinak každý se nás ptá, jestli máme nějakej pracovní název, takže náš je kulihrášek, či kulihráška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.2.06 15:07

Ahoj holky,tak máme malý hrášek…Prý tedy asi 5týdnů a 4 dny starý…zatím bez embya a srdíčka.Další UTZ mám za 14 dní…Jinak podle MS jsem 6+5,ale to je prý nepodstatné,tak uvidíme…Termín porodu někdy kolem 23.9,plus mínus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.2.06 15:52

my máme fazolku, přešli jsme k ní z jablečného jádra. myslím, že další v pořadí je měsíček pomeranče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
2.2.06 16:21

My máme taky fazolku. A každý den s ní mluvíme a říkáme, že musí pěkně růst a vyvíjet se.
Taky si povídáte s bříšky nebo jsem blázen jen já.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
2.2.06 16:35

Tak zkouším, jestli se mi ukáže metřík.
L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
2.2.06 16:38

Tak se mi to nějak nepovedlo.
L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
2.2.06 16:42

Nevíte někdo, do toho podpisu musím nakopírovat obrázek?
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
2.2.06 16:45

Tak si tady asi povídám sama :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.2.06 17:09

ale né, já tu su ještě taky, ale finišuju s něčím v práci a jsem s diskusí pozadu.
s bříškem si povídám taky, i když je to úplná ptákovina. ale nejvíc se mi líbila jedna nabídka masáže pro těhotné, která „umožní ženě, resp. jejímu duchu se odhmotnit a pohlédnout svému nenarozenému miminku do tváře“
tož tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.2.06 17:11

s měřidlem jsem taky zápasila, v diskusi jsou testy, kde se to dá zkoušet, jinak se tam jenom kopíruje celý url kód

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.2.06 17:16

o tom metříku se píše někde v prvních stránkách září 2006, je to tam dobře vysvětlené.
Musím se pochlubit, že na UTZ byl se mnou můj přítel, věděla jsem že to ještě doktor pro mě nevytiskne, a přítel po těch problémech, co mám, aby viděl a slyšel, pravdu. Byl moc rád, že jsem mu to dopřála, vidět mimi v 7TT. Jenomže prozradil,že jsem doma vytírala podlahu,ale to jsem nevěděla, že ten hematon tam je, z nemocnice mě pustili,že je vše v pořádku, doktor mi příkázal samozřejmě jen ležet, pak někam s sebou tahejte chlapy :( Ale za to si nás více váží. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.2.06 17:41

angelika: tak to držím palce.
jsu totální laik - co a kde dělá takový hematom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.2.06 17:50

hell:hematon je krevní sraženina, může být různé velikosti, může vyvolat krvácení z rodidel nebo se časem střebat. Doktor to zjistí jedině na UTZ. Při krvácení většinou se skončí v nemocnici, takže to moc potěšující zpráva není, já jsem tam byla celý minulý týden, teďka ležím doma. Jak může vzniknout, to je různé, já se někde bouchnu a hnedka mám modřinu, takže to může být i jedna z příčin. Jak plod roste, hematon je vytlačován, pokud je v nějaké blízkosti plodu, a hrozí tu riziko, když prasne, může s sebou plod strhnout (pokud je hodně malý). Takže mám opravdu zakázáno cokoliv dělat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
2.2.06 17:58

angelika: no, na druhou stranu to taky není tak špatné, v tomhle počasí je stejně nejlíp v posteli. a dobře, že se to ví, pak se dá předejít i těm komplikacím. vždycky mne fascinovalo, jak se to lékařství posouvá dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.2.06 18:10

no jak se to vezme, potřebuju spoustu věcí zařídit, a to se z postele nedá. Z toho mi z práce volají a píšou, takže jsem dneska měla celkem vzrušo. Do práce to mám 32 km jedině autem, takže to fakt není teďka v zimě co závidět, jsem ráda že jsem doma, ale pořád myslím na práci, místo abych myslela na mimi. Šéf v práci doufá, že se brzo vrátím, no nevím, nevím? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí