Poradna duly
Jana Čurdová
První je datum porodu. Tam dej toho 8.září 2006, jak jsem ti psala. ![]()
připadám si jako absolutní pako, ted mi to na tom metru vyšlo, zkopírovala jsem ten bbcode k podpisu a nic.......... ![]()
Kuska: Ještě si můžeš smazat v kódu tu první řádku, je tam zbytečně a je vidět nad metříkem. ![]()
Je to tohle:
Ahoj, já super. Ležim, koukám na TV. Úplně blbej film, ale na Afflecka se dá dívat. ![]()
Teď by za chvilku měli dávat Wester film,tak nad ním přemýšlím,ale jsem unavená,tak spíš u něj usnu ![]()
No jo Prima.:) Překecala jsem manžela, že toho Bena Afflecka nesmim prošvihnout, tak jsme koukali na to. Už po 10 minutách mi řekl, že doufá, že mi pohled na toho herce přináší velký užitek, protože ten film je strašně blbej, tak aby to aspoň mělo nějakej význam. teď už se asi přesunu do ložnice, kde plynule usnu u dalšího, zajisté stejně plnohodnotného, programu. ![]()
Tak vám přeji dobrou noc, jestli tam ještě někdo brouzdáte. ![]()
K
katula: ahojky, tak jsem to tam vymazala:o), ted mi tu malá pláče, špatně se vyspinkala......a mě se rozlomil další zub…co dítě to zub ![]()
mám takový pocit, že snad odeznívají nevolnosti…kéž by(Ťuk Ťuk na zuby) už mě to přivádělo k šílenství, nehledě na to, že mou 17cti měsíční dceru to taky docela nebavilo:o), minulé těhotenství mi v tyhle únorové dny taky odezněly, tak snad!!!!! jo uplně blednu závistí nad zručností spolupisatelek, hezké metry.....
ahoj,
místo dělání něčeho užitečného jsem zase v práci - jste někdo na příjmu na kus řeči?
helena