Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
7.2.06 18:23

ahoj holky, kdyz budu v Praze, tak se k vam taky rada k plavcu pridam, staci mi jen napsat sem nebo soukromou zpravu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
8.2.06 06:50

Katula:
Tak to je supr,já bych taky ráda na ten bazén chodila s nějakou těhulkou,protože si člověk může i fajn pokecat o momentálním stavu apod. :) Já chci taky ještě počkat,protože teď vyjít z bazénu ven do toho mrazu,tak mám v noci hned horečku,takže až se kapánek oteplí,tak se určitě tady na diskuzi domluvime,ok? Já jsem z Prahy 8,ale není problém se domluvit kdekoliv,akorát pak teda budeme muset vybrat nějaký ten bazén :)
EnkaL: Určitě se přidej,bude to fajn :D
Jo a přeji všem dobré ráno,nějak jsem to v úvodu opoměla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
8.2.06 08:56

mno, tak aspon bude v brne v zari misto v porodnicich, pac zatim to vypada, ze v zari maji termin jen prazandy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.2.06 09:00

olinek: moc prazand tady neni :)) a ja jsem vlastne jen tak napul, zatim ani nevim kde budu rodit, jestli v Plzni nebo v Praze :))

Jinak mam dotaz, nevolnosti odeznely uplne, dokonce i chut na tuleni s pritelem se obnovila, a ani se nestresuju jestli je mimi v poradku, jsem v pohode nebo v poradku neni? Proste jsem ted snad nejvic v pohode od zacatku tehu, ani zmeny nalad nemam…no nevi co si o tom myslet, ale snad to bude v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.2.06 09:01

davmi: ja uz jsem tu nekdy psala, ze sice jsem z Prahy, ale je to takovy zapadakov (Kolodeje, jestli znas) no ale klidne se nekam do opravdicky Prahy dopravim, jen bazen musite vybrat vy, protoze neznam zadny :oops: kdyz nepocitam Podoli a tam bych asi nesla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
8.2.06 09:13

EnkaL: to je normalni, vetsinou vsude ctu, ze do toho 12. tydne maji nevolnosti skoncit. ale je to ciste individualni, nekdo je nema vubec, nekdo ma treba i dyl. zalezi na tom, jak se telicko vyrovna s hormonalni zmenou. ja nevolnosti nemam zatim, jen kdyz se rano nenasnidam, tak je mi divne. treba uz to telo akceptovalo fakt, ze ma v sobe vetrelce ;) bud rada ze jsi uz v pohode a uzivej si toho =) ale hlavne se stejne neprepinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.2.06 09:26

olinek: jj neprepinam se :)) ono to ani posledni dobou nejde, protoze uz jsem musela koupit tehu saty, protoze se dostanu uz jen do jednech kalhot a to jeste s obtizema :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
8.2.06 09:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.2.06 09:39

olinek: jj moc hezke fotecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
8.2.06 11:02

Holky,mě taky už nevolnosti díky Bohu přešly a taky už se cítím líp,ale s tím tulením s přítelem je to pořád bída :) Jak to máte vy?EnkaL psala že už lepší,jenže já mám pořád takový divný pocit,že bych tím mohla ublížit mimískovi,což je samozřejmě naprostá blbost,ale neumím se toho pocitu zbavit,tím pádem „to“ stojí za prd :oops: To jsou starosti,že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
8.2.06 11:05

Olinek:
Já sice pražanda jsem,ale teprve rok,jinak pocházím kousek od Ostravy,tady mám ale teď přítele,takže tady nějakou dobu zůstanu,ale než půjde prcek do školky bych se chtěla vrátit zpátky na Moravu,akorát nevím,jestli si tam zvykne můj přítel-čistokrevný pražák- a taky je tam dost problém z práci.Ale to se bude muset nějak vyřešit!V Praze jsem si sice už docela zvykla,ale je to tady na mě moc divoké i co se týče chování druhých lidi navzájem k sobě.Ale to je u velkých měst normální. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.2.06 12:15

davmi: jj u nas se to ze dne na den uplne zlepsilo, ted jsem ja ta ktera taha pritele na tuleni :oops: :oops: :oops:
K velkym mestum, jde o to kde bydlis, muzes mit spatny zkusenosti i s lidma na vesnici :roll: Prahu mam rada, krasny jsou po ni prochazky, muj pritel pochazi primo z centra (Staromak) a chova se i k druhym lidem normalne, nelze lidi posuzovat podle toho jeslti jsou z velkyho mesta nebo z malomesta ci vesnice… Nebo jak myslis chovani druhych lidi? Tim ze se na ulici nezdravi nebo tak :)) delam si srandu, proste mesto i vesnice ma neco do sebe, ale z vlastni zkusenosti vim, ze na vesnici ti lidi mnohdy ublizi vic nez ve meste :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
8.2.06 12:27

EnkaL:
Já to nemyslela nijak špatně vůči všem lidem z Prahy(nebo větších měst),to vím,že nemůžu všechny házet do stejného pytle.Ale byla to pro mě šílená změna,pocházela jsem s malé vesnice,kde říkaš každé sousedce teto,všechny děcka se tam znali a bylo to takové víc přátelské.Tady mě první den v metru na schodech shodil chlap a ani se neotočil,staré bábě jsem chtěla pomoct s taškama,tak začala řvát „zloděj“,prostě mi tady přijdou všichni hrozně uspěchaní a že se ženou jen za penězma,teď soudím podle práce,protože pro zvednutí platu by tady byl schopen mě podrazit myslím si kdokoliv.Ale je možné,že jsem doposud natrefila jen na samé špatné lidi a že dost srovnávám s domovem.Ale máš pravdu,že ublížit ti můžou lidi kdekoliv,protože blbci jsou bohužel všude :cry:
Tak asi tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.2.06 13:23

davmi: taky jsem vyrostla na vesnici, ktera si sice muze rikat Praha, ale Prahou rozhodne neni, je tam silena drbarna a proste blbcu dost… Jasne ze Praha je hekticka, ale kdyz zapomenes na lidi kolem sebe tak potom nebudes vnimat to co se deje… Mam Prahu rada protoze je to sice hlavni mesto, ale ve srovnani s jinymi hl. mesty je malinka a komorni :) to ze na tebe zacala baba jecet zlodej se mi snad jeste nikdy nestalo, vetsinou si pomoct nechaji :) jinak metro uz neresim, myslela jsem si to samy co ty, vsichni v metru spechaji, ale jen co jsem byla o berlich a bala se nalezt na eskalatory, tak mi ochotne lidi pomahali, takze si nemyslim ze je to tak spatny :) asi vazne natrefujes na spatny lidi, nebo spis nevsimej si tech silenych uspechancu a pozoruj lidi, kteri nikam nespechaji a jen si uzivaji to ze se mohou v Praze prochazet… myslim ze jsi psala ze bydlis na Praze 8, takze myslim ze samy cinzovni dum nebo panelak, nemylim se? zkus se projit vecer v centru a mozna zmenis nazor (to uz lidi nejsou uspechani ale najdou se otrapove, ale i tak je to krasny zazitek a nikdy bych ho za nic nemenila). Je fakt ze me se to povida, protoze budu deti vychovavat tam kde jsem vyrostla ja a ne pritel, ale myslim si ze se casem osamostatnime (ted budeme bydlet v dvougeneracnim dome s mymi rodici, kteri jsou uplne v pohode) a poridime si vlastni baracek nebo mozna bytecek v centru :) jeee ja jsem se rozepsala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.2.06 13:49

Ahoj těhulky, děkuji za uklidnění, ale mně je stále nevolno, v noci špatně spím. Občas se stane vyjímka, že mi je pár hodin dobře, ale jinak zatím nic moc. I když brácha mě uklidnil, že to v třetím měsící přejde (jeho manželka už porodila tři dítka). Takže se těším, opravdu těším, a každýmu děkuji za uklidnění.
Olinek: Ty fotky jsou super. Díky.
EnkaL: v těhu by jsi měla přibírat až tak po 12 TT, to je divné že už se nevlezeš do svých kalhot. Já jsem jen trošku nafouknutá, ale váha stejná.
Nevíte, kde je ten náš seznam těhulek zaří 2006?
Zdraví Angelika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital