Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
8.2.06 18:29

Můžu k vám?

Ahoj všechny, ráda bych se k vám taky připojila, ale jak se to vlastně dělá :-) vidím, že jste všechny registrované ?!?
A doufám, že tím nic nezakřiknu. Ale zatím to vypadá taky na září.
 V.

• Citovat
  • Upravit
109
8.2.06 19:37

ahojky, kdyz das hlavni stranu emimino, tak tam někde je registrovat se, da tam predzdivka a heslo, navede te to…pak uz jsi registrovana......

strach poprve napsat jsme mely vsechny......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.06 20:01

Dobrý večer maminy,
já jsem se teď pár dní neozvala, takže to napravuji. Samozřejmě, že se mám úžasně, neb mě trápí ty zatracené nevolnosti. Není to vždycky na zvracení, ale tak na půl cesty, tak stojím před WC a čekám, jestli to přejde. Takhle to funguje většinou celý den. A k tomu je mi pořád zima a bolí mě břicho. A aby toho nebylo málo, tak jsem včera večer zjistila, že jsem ztratila mobil. Dneska dopoledne se mi to všechno honilo hlavou a byla jsem i taková naštvaná a nakonec mi pomohla moje malá holčička, která ke mě přišla a přitulila se, dala mi pusinku (které jenom tak nedává) a hladila mě. Ty malé děti jsou úžasné, člověk jim nemusí nic říkat a ony i přes to se snaží pomoct, prostě to vycítí. A byla celý den moc hodňoučká.

Teď kvůli tomu mobilu musím do banky, protože nemůžu ani přes mobil ani přes net zadat nějaké příkazy. Holt, dobře mi tak.

Jdeme si hrát a tak o půl deváté pusinky a šup do postýlky.

Míša a na světě nejzlatější děťátko Karolinečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.2.06 08:55

ahoj,

tak mame zalozene fotoalbum :) muzete pridavat fotecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
9.2.06 09:15

to je super, aspoň se poznáme. Posílat se mají jen bříška nebo i UZ s našimi miláčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.2.06 09:19

Jitula: posilat tam muzes jakoukoliv fotku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
9.2.06 09:44

Ahoj holky, tak vidím, že mám pořádný restík za těch pár dní, co jsem se tu neukázala, ale je mi dooost špatně, tak jsem většinou ráda, že přes den zvládnu hry s malým a večer padám na hubu, pardon za výraz, ale odpovídá to přesně mému stavu :P Jsem na tom podobně jako psala nezkusená-mamina :P pokud možno většinu dne s hlavou u porcelánu :P do toho mi malej ještě mizerně v noci spí, takže občas vypadám jako z toho filmu o oživlých mrtvolách :P

Postřehla jsem, že řešíte těhuplavání, moc dobrá věc, bohužel u prvního těhu jsem byla jen 2×, chodila jsem pak už jen na cvičení a přdporodní kurz, víc jsem nestíhala, měla jsem toho v práci moc, jojojo workoholik se nezapřel :P

Tky vítám nové těhulky, jen tak dál, čím víc nás bude tím líp.

Angelika: moc dobrá zprávička, že se miminku daří líp a hematom ustupuje, tak tomám radost. Ještě musíš ležet?

EnkaL: no tak fotoalbum jsi založila jo? tak to abych vyhrabala nějaké fotky myslím… :P

Přetáhla jsem sem ještě info ze starého seznámku a aktuální změny, tak kdo ještě chybí, doplnit :P

EnkaL/20let/ tp 11.9. (zatim podle posledni ms)/Praha, Plzeň
Katula/26let/ tp 1.9. (zatim podle posledni ms)/Praha
Jitula/26 let/tt 15.9 ( zatím), Hodonín
Olinek/27 let/tp 19.9. (taky zatim podle ms)/Brno
Kuska\25let\tp. 8.9. podle posl. menstruace\Hradec Kralove
babulda/26let/ Trutnov/TP 22.9.
Bubla/31 let/ TP 02.09./ Ostrava
Lucikry/Ostrava/26let/25.9.
Katka/28 let/Andulka 4/05+TP 20.9.
Pavča /28 let/Olomouc/Honzík 08/2004 + TP 29.9. (zatím)
Nezkusena_mamina - Míša/28 let/Fr.-Místek/Karolínka 01/05 + TP 29.09.
Potvurka-Verča/28 let/Ústí nad Labem/23.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.2.06 09:49

Pavco, tehu nevolnosti za chvili prejdou, uvidis :) Jinak fotoalbum je zalozeny, takze staci ty fotky jen pridat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
9.2.06 10:37

Ahojky holčiny, tak se konečně též hlásím.Bylo mi teď pár dnů trochu blujno, ale nic hroznýho jak popisujete vy.Naštěstí :lol: Holčiny mám dotaz, stává se vám, že jakoby cítíte dělohu?Někdy mne tam pobolívá a cítím jako bych měla dole nějaký tvrdší míček či co. Jo a včera mi přišlo na email, že miminka v tomto období mají už tři cm a děloha je velká jako hruška.

Enkal: kudy se jde do toho alba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
9.2.06 11:30

Aha, tak už jsem na to přišla:-)))EnkoL moc ti to sluší.A bříško už je krásňoučký.Teda jestli jsi ho nevytlačila :lol: Tak to až dneska příjdu dom, tak též nějakou přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.2.06 11:57

xbublax: ne nevytlacovala :) ted je uz i o kapanek vetsi, ta fotka je asi tyden stara :) jo a dekuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
9.2.06 12:13

hojík všem, chtěla jsem se zeptat, nevolnosti mě netrápí ( zatím je rozdýchávám) ale mám problém, že se mi každou chvilku chce na malou. Máte s tím některá zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
9.2.06 12:18

Jitul to je prý normální - tedy pokud normálně čuráš a nemáš jen nucení.V počátku těhotenství se zvyšuje příjem tekutin a proto je to častější močení.Já chodím i v noci až 4× :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
9.2.06 12:25

XBublax : dík, už sem se lekla, že je něco špatně. Já teda v noci jenom tak 1-2× ale to stačí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.2.06 13:07

Jitula: jj je to naprosto normalni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie