Poradna duly
Jana Čurdová
Jitula: jj tak to znam
a ty delas zkousku v sobotu? co studujes? ![]()
xbublax: no my jsme taky tak nejak dohodnuty, i kdyz u holcicky zatim mame dve jmena a u chlapecka uvidime jak to vezme priteluv tata (zatim to nevi a kdyz to vezme dobre tak mame taky jmeno, kdyz spatne tak musim vymyslet dal)
EnkaL:proč by to měl vzít špatně?Miminko je šíleně velká radost!Navíc když jej chcete pojmenovat po něm. My jsme jméno pro holčičku měli hned.To si rozhodl manžel a pro kluka jsem vybírala já.Nechtěli jsme jména po nikom z rodiny, aby se snad někdo neurazil ![]()
xbublax: ahoj, nejsem verici, tak mame svatbu v HK na radnici, je hezka.plan mam jasnej, at je mi dobre a jist a jist
vy jste ranni ptacata, ja se ted probudila, mala na me koukala, a ted se premlouvam do snidane, mala kouka na Madagaskar, bezi u nas porat dokola ![]()
Kuska tak takovýto plán Ti schvaluji.Jen si to pěkně užij! Je to super a bude to jen a jen váš den. Kamarádky dcera takhle byla vysazená na krtečka.Docela se toho děsím jak chtějí děti opakovat jednu a tu samou věc dokola ![]()
no s krteckem to je nekdy ochotna prostridat, krtek je super, ale neboj budes tak rada, ze na chvili usedne a neleze po nabytku, ze ozelis i televizi a budes se divat dokola na jednu pohadku ![]()
EnkaL: končím pedagogické minimum, takže mě zítra čekají státnice z pedagogiky. No jo, chtít se něco naučit na poslední den se nevyplácí ![]()
EnkaL: jo a v sobotu proto, že je to dálkové studium při zaměstnání, tak aby to nezasahovalo do pracovního týdne
pedagogicke minimum? kde pracujes? Ja delala specialni pedagogiku, taky dalkove, ale na VOS a skolncila jsem ve skolce, myslela jsem , ze pedagogicke minimum neexistuje, to se tak jmenuje? ![]()
ale jsi dobra, neumim si predstavit se ted neco ucit…to by me hned vyhodili, furt spim, nebo jim a pak mi je zle, takova pohoda vsedniho dne ![]()
Kuska tak to Ti věřím
Každá mamča prý ještě s lítostí vzpomíná na období, kdy mimi jenom leželo v kočárku. Já se jen bojím prvních měsíců.Jestli nebude ten náš drobek kvalitně spát, tak budu zralá na Chocholouška
Jelikož když mi někdo vezme spánek, je to jako by mne vzal úplně vše.
Jitule takže Ty jsi paní učitelka.Jé to je pěkně zodpovědné povolání a na ZŠ,SŠ nebo MŠ?
Kuska Ty učíš v mateřince.To je moc pěkný, jak velký děti máš na starosti?
no je to težký teď se učit, ale snad to dobře dopadne. Učím na SŠ. Jo jo jmenuje se ta pedagogické minimum a je to potřeba když chce člověk učit bez vysoké školy, ale taky to začínají vyžadovat pro instruktory na tábory… prostě tam kde je práce s dětma
Jo a holky jupí, zvedli nám příspěvek na mateřskou.Není to úžasná zpráva.
oni ty deti stridaji, nez jsem sla na materskou mela jsem 3 lete, je to psina vsechno vykecaj, dalsi rok bych mela zase trebas predsolaky, riditelka nas takhle cvici
, je to skoda, ze nemuzu mit deti od tri let az do predskolaku a pak zas 3 lete a do predskolaku , holt divny narizeni, takhle tem detem meni kazdy rok ucitelku ![]()