Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
10.2.06 09:28

Jitula: jj tak to znam :) a ty delas zkousku v sobotu? co studujes? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.2.06 09:29

xbublax: no my jsme taky tak nejak dohodnuty, i kdyz u holcicky zatim mame dve jmena a u chlapecka uvidime jak to vezme priteluv tata (zatim to nevi a kdyz to vezme dobre tak mame taky jmeno, kdyz spatne tak musim vymyslet dal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
10.2.06 09:34

EnkaL:proč by to měl vzít špatně?Miminko je šíleně velká radost!Navíc když jej chcete pojmenovat po něm. My jsme jméno pro holčičku měli hned.To si rozhodl manžel a pro kluka jsem vybírala já.Nechtěli jsme jména po nikom z rodiny, aby se snad někdo neurazil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.06 09:39

xbublax: ahoj, nejsem verici, tak mame svatbu v HK na radnici, je hezka.plan mam jasnej, at je mi dobre a jist a jist

vy jste ranni ptacata, ja se ted probudila, mala na me koukala, a ted se premlouvam do snidane, mala kouka na Madagaskar, bezi u nas porat dokola :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
10.2.06 09:47

Kuska tak takovýto plán Ti schvaluji.Jen si to pěkně užij! Je to super a bude to jen a jen váš den. Kamarádky dcera takhle byla vysazená na krtečka.Docela se toho děsím jak chtějí děti opakovat jednu a tu samou věc dokola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.06 09:50

no s krteckem to je nekdy ochotna prostridat, krtek je super, ale neboj budes tak rada, ze na chvili usedne a neleze po nabytku, ze ozelis i televizi a budes se divat dokola na jednu pohadku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
10.2.06 09:54

EnkaL: končím pedagogické minimum, takže mě zítra čekají státnice z pedagogiky. No jo, chtít se něco naučit na poslední den se nevyplácí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
10.2.06 09:56

EnkaL: jo a v sobotu proto, že je to dálkové studium při zaměstnání, tak aby to nezasahovalo do pracovního týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.06 10:00

pedagogicke minimum? kde pracujes? Ja delala specialni pedagogiku, taky dalkove, ale na VOS a skolncila jsem ve skolce, myslela jsem , ze pedagogicke minimum neexistuje, to se tak jmenuje? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.06 10:03

ale jsi dobra, neumim si predstavit se ted neco ucit…to by me hned vyhodili, furt spim, nebo jim a pak mi je zle, takova pohoda vsedniho dne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
10.2.06 10:03

Kuska tak to Ti věřím :lol:Každá mamča prý ještě s lítostí vzpomíná na období, kdy mimi jenom leželo v kočárku. Já se jen bojím prvních měsíců.Jestli nebude ten náš drobek kvalitně spát, tak budu zralá na Chocholouška :lol: Jelikož když mi někdo vezme spánek, je to jako by mne vzal úplně vše.

Jitule takže Ty jsi paní učitelka.Jé to je pěkně zodpovědné povolání a na ZŠ,SŠ nebo MŠ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
10.2.06 10:05

Kuska Ty učíš v mateřince.To je moc pěkný, jak velký děti máš na starosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
10.2.06 10:12

no je to težký teď se učit, ale snad to dobře dopadne. Učím na SŠ. Jo jo jmenuje se ta pedagogické minimum a je to potřeba když chce člověk učit bez vysoké školy, ale taky to začínají vyžadovat pro instruktory na tábory… prostě tam kde je práce s dětma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
10.2.06 10:12

Jo a holky jupí, zvedli nám příspěvek na mateřskou.Není to úžasná zpráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.06 10:13

oni ty deti stridaji, nez jsem sla na materskou mela jsem 3 lete, je to psina vsechno vykecaj, dalsi rok bych mela zase trebas predsolaky, riditelka nas takhle cvici :? , je to skoda, ze nemuzu mit deti od tri let az do predskolaku a pak zas 3 lete a do predskolaku , holt divny narizeni, takhle tem detem meni kazdy rok ucitelku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí