Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
10.2.06 20:12

Tak kdybyste věděla některá o dobrým obchodě s těhu věcma v Praze, tak dejte vědět. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.06 20:14

tak to je super. holky mějte se krasne jdu si lehnout k olympiade a zahnat nevolnost.fujky uz aby byla pryc!!! 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.2.06 20:16

Taky se loučim. Manžel je „nemocnej“. Strašně trpí. :wink: Musím ho jít uložit.

Mějte se krásně, hezký víkend pro toho, kdo se tu neobjeví. K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
11.2.06 09:10

ahoj

olinek: zkousela jsem to, zkousela jsem snad uz uplne vsechno, ale porad jsem ta spatna :( proste nikdy asi nebudu mit s nima dobre vztahy. No pritel, svoji mamu poslechne v urcitych vecech, ale jen aby nemusel poslouchat reci okolo :roll: ael uz je to lepsi nez na zacatku, treba si dokazal postavit hlavu se svatbou… Ale kdyz jsme jeli koupit novy auto (nedojeli tam) a rozhodli se ze bude napsany na me, ale bude pritele (no chteli nam ho koupit moji rodice, takze to byla takova „pojistka“ do svatby) tak jeho mama ktera mu do ty doby platila povinny ruceni na auto rekla ze kdyz to auto bude napsany na me ze ji platit nebude, i kdyz to auto bude mit on porad k dispozici a penize ze staryho auta musel dat na stavebni… no proste porad jen a jen boje :roll: Ale ono se to bud casem vyresi a nebo se s nima pohadam, coz jsem zatim nechtela, tak uvidime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
11.2.06 09:12

jinak koukam ze stale nikdo nepridal zadne fotky :roll: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.2.06 09:20

ahojky, tak tuto situaci ti nezavidim, spis bych ti radila at do konce 3. mesice neresis s nikym nic…bud v klidku a pohode, alespon se snaz.S nekym holt vyjit nejde…A fotecky, pripojim se, jakmile se dokopu se vyfotit…jsem hrozna brzda :P :oops:
jo taky se chci zeptat, vy uz jste teda svoji?ja to ctu hrozne rychle, aby mi mala nematlala termix do klavesnice, tak obcas nemam souvislosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
11.2.06 09:23

kuska: kdyz jsem zjistila ze jsem tehotna tak jsem to prestala resit :) hlavne mam skvelou mamku, ktera rika ze zvladne byt mamka i tchyne zaroven :) takze je to fajn a taky jim to nechci rict do konce tretiho mesice (protoze si zive dokazu predstavit co by po me chteli), ale uz dost o tom :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.2.06 09:32

enkal:tak to delas dobre, ono se vse casem upravi..a bude lip, trebas ne uplne , ale nebydli s vama tak se to da jednou za cas vydrzet…a trebas je obmekci mimco az vyleze z briska..kazdej jihne jindy… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.06 11:15

Uz jsem se dokopala k tomu vyfotit brisko =) No a koukam, mozna uz se tam neco klube, ale asi to jsou jen speky, protoze se ted s tim jidlem moc nesetrim ;) Jen je ted hodit na web.
Asi si poridim tehu pradlo, protoze me hlavne skrti nektere kalhotky, kdyz sedim. Mam to brisko nafoukle a citlive hlavne dole, a tam zrovna je ta guma =(
EnkaL: Brzo na jeho rodicich nebudete financne zavisli vubec a pak uz zalezi hlavne na tom, jak se k tomu postavi tvuj pritel, co vsechno si necha libit… Doufam ze rodice prijdou k rozumu =)

• Citovat
  • Upravit
344
11.2.06 11:22

Yo ten posledni prispevek byl muj, jen z domu jeste nejsem automaticky prihlasena 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
11.2.06 11:34

Hojky holčiny.Koukám, že se to tu úspěšně tozjíždí.
EnkoL jak tam dostanu fotečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
11.2.06 13:24

Ahoj,
koukám, jak se diskuse rozjela. Vyslala jsem manžela s Andulkou ven, tak doufám, že mám alespoň dvě hodiny klidu :)

ad UTZ - já v minulém těhotenství měla jenom 4 UTZ - potvrzovací, a pak velké ve 12tt, 20tt a 30tt - nějak mi další nechyběly. Srdíčko miminka jsem slyšela v každé poradně a správný růst mi doktorka kontrolovala hmatem (nutno poznamenat, že důkladně; po každé poradně jsem měla břicho o něco menší :) )

ad triple testy - já osobně se jich nebojím. Vím a upozornila mě na to i doktorka, že vycházejí velké míře falešně pozitivní a vyšetření plodové vody je možné odmítnout. Já (tedy i s mužem) jsem si v duchu přerovnala všechny možnosti a došla k závěru, že bych si miminko nechala tak jako tak, pro mě mají tedy pouze orientační charakter :wink: (doufám, že si stejný názor udržím i v případě, že mi skutečně pozitivní vyjdou …)

ad horečky a nastuzení - tak jak se tu už psalo, není dobré přečkávat vysoké horečky, miminku to může skutečně ublížit. K už vyjmenovaným lékům bych přidala ještě lokální antibiotikum Bioparox, které lze v lékárně koupit i bez předpisu, na bolavý krk či průdušky. Já nechtěně „vyzkoušela“ někdy v 25 týdnu Paralen i Bioparox, obojí mi pomohlo a na Andulce to nezanechalo žádné následky

ad velikost bříška - Katulo - bříško je silně individuální věc, pro zasmání tu můžu vypsat historku, která se stala mě a mé kamarádce. Jsme obě stejně vysoké i podobné váhové kategorie, byly jsme si společně prohlédnout porodnici, ona ve 40. týdnu, já ve 35. Sestřička si chtěla zaregistrovat mě, protože kamarádce prostě nevěřila, že má za 2 dny termín. Ona ho měla poloviční co já. Jinak mě je břicho vidět už teď, zatím ve formě vyvaleného špeku. Nicméně jsem už, nebo lépe řečeno stále ještě, majitelkou tzv. liney negry a placatého pupíku :D

ad znát či neznat pohlaví - já si to nenechala říct ani při prvním a ani teď to neplánuju. Musím říct, že to malé překvapení v porodnici „máte .....“, bylo to nejhezčí, co jsem zažila. Takže se o to neochudím. Vydržet to jde poměrně snadno, já to odsouvala z UTZ na UTZ až jsem porodila :)

Katulo - já nakupovala oblečení v C&A (tam to chce vychytat, někdy tam mají příšernosti, někdy to ujde), ve Formesu na Smíchově mají věci hezké, ale pekelně drahé, pak je Tveret (www.tveret.cz) a dál hlavně přes internet (např. www.tehulky.cz)

EnkoL - držím palce, ať se situace vyřeší ke všeobecné spokojenosti (nebo alespoň částečnému smíru). Třeba nakonec tchán překvapí.

Uf, to jsem se rozjela. Jo, když je dítko z dosahu, to je hned klidu na psaní :D :D

Přeju všem hezký víkend, Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
11.2.06 14:29

ahojky, tak se musím pochlubit :wink: mimísek se umoudřil a nechal mě dneska v poho udělat státnice z pedagogiky. Tááák a teď si budu už jen a jen v klidu užívat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
11.2.06 14:46

Jitula: Gratuluju!!! =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
11.2.06 14:49

olinek: děkuji :-)