Poradna duly
Jana Čurdová
Ne to nebyl Hodonín, to byl pro změnu Kyjov,já se poslední dobou pořád stěhuju.
Třeba ten minulej doktor nebyl špatnej,třeba se to jen tak nějak nevyvedlo, ale když teď vidím toho mýho nynějšího. dal mi na sebe mobil, kdyby cokoliv bylo mám mu zavolat, když jsem mu volala, že trochu špiním,řekl okamžitě dojet, pak mě nechal doma, napsal prášky na zastavení krvácení…teď mě poslal na další vyšetření. možná si ten minulej myslel že už jsem „stará“, tak že je to jedno, a ten novej si to chtěl naopak právě proto líp pohlídat.
barkl: ahoj… a chodis normalne do prace nebo jsi aspon na neschopence? snad ti to dneska dopadne dobre a budete oba, ty a mimi v poradku… drzim ti palecky.
Ahoj maminy,
tak už jsme překonaly další den na cestě za miminkem. Kamarádka čeká své první v červenci a denně stříhá metr. Slepila si 2 krejčovské k sobě, přepsala fixem číselka a kochá se pohledem na to, jak se krátí. Akorát říkala, že se začíná bát. Tak jsem ji včera uklidňovala, že to bude v poho, že příroda to zařídila a miminko to zvládne samo.
Probíraly jsme takové ty tělesné změny v těhu a obě jsme se shodly, že máme pevnější nehty, pleť se na pár dnů zhoršila a pak zlepšila (jenom aby to vydrželo), honí nás mlsná na čokoládu (to jsem měla i při kojení, jinak ji vůbec nemusím), všechno nás dojímá, cítíme se být nejdůležitější na světě, protože MY budeme mít mimi. Taky je nám skoro pořád strašná zima, kterou za chvíli vystřídá vedro, chodíme spát před 11 večer, ale ráno jsme brzo vzhůru a nechce se nám z postele, ale musíme na WC, čich máme jako ohař, takže honíme manžílky vynášet koš nejlíp 2× denně, obhlížíme obchůdky s těmi rozkošnými pidivěcičkami, řešíme jména a spoustu dalších věcí, které všechny dobře známe.
No prostě ten svět se nějak změnil, děsí nás představy, co všechno by se tomu našemu drobečkovi mohlo stát. Hlava funguje úplně jinak, tělo si dělá taky co se mu zachce. Manžílkové jenom zírají a snaží se plnit všechna přání (asi dneska dostanu nový mobil, protože jsem svého miláčka ztratila minulý týden, manža zase naboural auto v sobotu, takže se to vyrovná - ještěže nám vrátí na dani slušné prašulky).
Tak jsem se nějak rozepsala o nesmyslech, které se mi honí hlavou. Moje slečna už včera konečně udělala první krůčky (měla 13. malé narozeninky), podle neuroložky by s chozením měla ještě počkat tak do 15. měs., ale já mám stejně radost.
Končím, ať Vás neotravuju nesmysly, které nikoho stejně nezajímají.
PA PA
Míša
A jinak vsem preji krasneho Valentyna, at mate prijemny a pohodovy den ![]()
ahoj holky, tak jsem si koupila tehotensky kalhotky, teda to je pohodli, skoda, ze jsem do nich neinvestovala uz minule tehotenstvi. Jsou tedy obrovske, uplne me polil pot kdyz je vyndala prodavacka, byli tam i tatinci, ale tem bylo asi stejne jako me, protoze vypalili velikou rychlosti z prodejny
se slovy ja na tebe pockam venku jo.....
![]()
nezkusena mamina:uplne mi pises z duse, pripadam si momentalne pro normalni zivot nepouzitelna
kristyna
ahoj holky ![]()
nezkusena mamina: jj presne si vystihla moje pocity ![]()
nezkusena_mamina: jako bys mi četla moje myšlenky ![]()
kuska1: gratuluji k prádlu ![]()
Ahoj holky,
nezkusena mamina: jsem na tom podobne, az na ten spanek, dokazu spat i 12 hodin denne, kdyz me pes, prace, manzel a mocovy mechyr necha
Ale to moc casto neni.
Holky, chtela bych se zeptat, kde jste vsechny prisli na ty krasny metriky, taky bych si chtela jeden poridit
![]()
zapomnela jsem se prihlasit, tak uz se snad povedlo
a nebudu uz jako anonym
LeMa: na ruznych strankach
bud snugglepie.com nebo tickerfactory.com a dalsi neznam ![]()
Nejen krásný den ale i krásného Valnetýna přeji všem těhulkám ![]()
Moje Danielka měřila dneska ráno v 10.TT 32,5 mm. Ráno můj miláček měl hroznou chuť na sex, ale měl smůlu, návštěva doktora byla přednější, tedy po půl hodině vylejzání z postele mi bylo trochu zle, trochu jsem zvracela, ale nakonec jsem vše překonala bez snídaně vyrazila k doktorovi, kdyby mně bral krev. U doktora žádná fronta!
Seřička odebrala krev do třech ampulek,doktor udělal UTZ, poprosila jsem ho o fotečku, za 50 Kč, a v čekárně na mě čekal přítel, který mě odvezl domů a jel do práce. No není to hezký Valentýn? Zdraví Angelika
Nazdárek všem.Teda holky s tím spaním je to otřesný.Tak moc jsem se včera těšila jak mérknu na krasobruslení a viděla jsem jen pár skoků, kdy jsem se snažila soustředit na obraz v telce.Bohužel jako obvykle byl spánek silnější a tak ty nejlepší jsem neviděla
Jinak ráno manžel lítal po bytě, že máme svátek.No nevím, mne nějak Valentýn nebere.Příjde mi to trapně komerční.Mám raději 1.máj.Jo jo to je den pro lásku jak stvořený.-)
Nezkušená mamina:máš super dar krásně popsat co se děje.Je to velmi čtivé ![]()
Kacik:vítej mezi námi a přeji pohodové těhulkovství.
Kuska těhu kalhoty bych taky docela brala.Už začínám bříško cítit, takže asi také vyrazím na nákup.
Angeliko to jste si ten dnešní den pěkně užili.A prosím Tě jak víš, že to bude Danielka?
nezkusena_mamina: musim říct, že jsem se pobavila. Popsala jsi to přesně! ![]()