Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
14.2.06 12:18

XBublax: Byl to první nástřel jména, který se hned ujal. Je to pěkný pocit jmenovat Danielka než že tam roste fazolka :-) Psychycky je to větší podpora. Ono to je jedno zda to bude holka nebo kluk, hlavně že zdravě přirůstá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
14.2.06 12:33

Angeliko já už myslela, že máš tušáka co to bude.Jen, co když to bude klučina, aby mu nebylo líto, že jste mu říkali Danielka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
14.2.06 13:12

XBublax: ty nemáš tušáka? Já myslím, že budeme mít kluka :-) já už co koupila tak je s modrým, chudák holka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 13:17

Omlouvám se, že vpadám do debaty. :) Já mám taky tušáky. Co den, tak jiný. Někdy mi připadá, že to bude holka, jindy jsem si jistá, že kluk. Ale spíš je to tím, že vůbec žádnýho tušáka nemám, jenom se snažim ho mít a pak je z toho jednou holčička, jednou chlapeček. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
14.2.06 13:24

Katula: to je jasný, ale myslím, že každá máme skrytou tužbu, jestli bysme chlapečka nebo holčičku, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
14.2.06 14:27

Jitule mne bylo řečeno, že budeme mít kluka(kartářka :lol: ) a jelikož bych kluka ráda jako prvního, tak si tušáka přizpůsobuji :lol:

Katule náhodou je to super tohle váhání a pak ta krásná zpráva,tak maminko bude to…a v hlavě Ti začne šrotit jestli jsi se trefila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
14.2.06 14:52

XBublax: to máš dobrý, mě v kartách vyšel kluk na 50 %, jenom jsem se tomu zasmála a šla jsem. Moc bych si to přála kluka, ale hlavně aby to bylo zdravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
14.2.06 15:11

koukam ze si vsechny prejeme kluka :) no ale i kdyz si preju kluka tak moje okoli mi tvrdi ze je to jasna holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 15:19

já bych na jednu stranu chtěla radši kluka, ale na druhou zase holku. Když o vezmu do detailu, tak možná o kousíneček víc chlapečka. Ale je mi to vlastně jedno. U druhýho bych samozřejmě chtěla to druhý pohlaví. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.2.06 15:38

ahoj holky, ja jelikoz doma nadhernou holcicku uz mam bych si prala kluka, ale jakmile to takhle pisu, tak to beru jako uplny rouhani, je to opravdu jedno, hlavne at je to zdravy a vesely :P jo a u kartarky jsem jako vetsina zenskejch byla taky, predpovedela mi prvni holcicku, tu mam a ted chlapecka…tak uvidime, tfuj tfuj tfuj at je to vsechn v poradku :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 16:27

kuska: máš pravdu. Mně to taky přijde jako rouhání. Asi jsem blázen. Možná proto nechci přemýšlet nad tím, jestli chci holku nebo kluka a mám to tak na půl. Asi jsem si to tak vsugerovala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 16:29

Hlavně nám to všem vyjde a máme krásný zdravý děti! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 16:31

jak se jinak máte? Asi trpim samomluvou, co? :D