Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
14.2.06 16:32

Kašlu na to. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 16:34

Omlouvám se, asi nejsem docela vpořádku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.2.06 16:37

Ahojky všechny,
já jsem dnes dopadla.......... nijak:-((( Druhý doktor potvrdil to co říkal ten můj první.....a to, že vše vypadá normálně, ale že prcek - embrio je malé 4,5mm na už 8tt. Tak mě čeká další měření v pátek, jestli o něco vyroste. Srdíčko nenašli ani jeden.:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 16:39

Barkl, jak jsi měla dlouhý cykly? a víš přesně, kdy byla ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.2.06 16:51

Katula: cykly tak 27-28dní. Doktorovi se zdálo že za 10dnů kdy dělal minulej ultrazvuk moc nevyrostlo. a vzhledem k tomu že jsem si myslela že jsem už těhotná o měsíc víc, jsem si udělal test 3dny před termínem menzes a vyšel mi odpoledne v práci zcela jasně(a byl to ten nejlevnější 2 za 36kč),tak si myslím že posunutím ovu ke konci cyklu to nebude:-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 16:56

Barkl, tak uvidíš, co ti v pátek řekne. Už mě nic nenapadá. :( Držim moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
14.2.06 16:58

barkl: me taky nic nenapada…no snad to bude vsechno v poradku a hlavne se nestresuj, vim jaky to je, me timhle strasili v 7 tt, byl tam jen gestacni vacek a ani tecka nic, no a za dva dny krasne busilo srdicko :) proste se nekde schovaval, treba je mimisek taky jen divne zkouceny kdyz spinka a ty jsi zrovna mela stesti ze spinkal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 17:00

Ahoj EnkaL: jak ti je? jak se máš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
14.2.06 17:02

Katula: no uz nedopnu svoje kalhoty, tak jsem se odhodlala si poridit tehu kalhoty, ale potom jsem zjistila ze je privezou az za 3 tydny, tak zatim mam jen jednu sukni, takze nevim co budu delat :lol: ale to bude v pohode, neco vymyslim :D
a jak se mas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 17:05

Jsem na tom podobně jako ty. :) Asi dvoje kalhoty sice dopnu, ale jsou nepohodlný. Tak už 3 dny nosim jenom sukně. Ještě že mám 2 zimní, dlouhý a teplý, který jsou dost elastický. Vešla bych se do nich klidně 3×, ale jinak jsou na tělo. Tak je vnich vidět už trochu to bříško. Strašně se mi to líbí. :D

Jenom nechápu, že večer ho mám jednou tak velký než ráno. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.2.06 17:08

katula: jsi mi svym zpusobem psani–tva samomluva velice podobna :lol: pobavila jsi me, tak ja jdu taky psat at jsme tu na te 80. srane dve,ju? :P jinak ja si povidam s briskem jako s chlapeckem…holcicka me to pak poradne vytmavi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 17:12

Tak to je supeeeeeer! Myslela jsem, že už se tu nikdo neobjeví, a vy začínáte vykukovat. :D

To jsem zvědavá, co budu vyvádět, až se bude blížit 100. :D Tu máme taky za pár. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
14.2.06 17:12

katula: ja mam bricho porad velky :) mama se jen divi a rika ze takovyhle bricho mela v patym mesici :lol: a jak budu vypadat za nejakych 6 mesicu… :D no to ja sama nevim, ale je fakt, ze zatim mam stejny i zadek a jen vetsi prsa a bricho (tuk tuk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.2.06 17:15

Enkal: fakt ti to říkali taky a pak bylo vše v poho???:-))) no to ti přeju:-)) a mě taky, :-))) kdyby to bylo to samý.

Už jsem se začala přeorientovávat na jiný věci, jako že se obarvím na blond, pojedu k moři, koupím si dlouhý kožich.., vyměním chlapa…ne toho ne, toho si nechám,:-)) ty vlasy a kožich by mohly stačit:-)

prostě myslím na jiný věci do kterých bych se vrhla, kdyby to nevyšlo. Když se mi to stalo posledně, tak to bylo hrozný:-(((( Nevěděla jsem co mám dělat, připadala jsem si k ničemu, chtěla jsem měnit chlapa(toho samýho), naštěstí řekl, že jsem pod hormonama, takže to chápe, ale že se o mě ještě bude nějakou dobu starat, a pak se tedy můžem rozejít… naštěstí mě to brzo přešlo a on to pochopil. Zlobíte se taky na svůj protějšek, když vám teď něco nejde, nebo je to jinak než čekáte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.2.06 17:16

já mám taky větší jenom břicho a prsa. :) zatim. Ale břicho večer mnohem větší. :D Ale je fakt, že rozdíl mezi ránem a večerem pomalu mizí.

zítra jdu do školy. budu učit, první hodina v tomhle roce. začal totiž semestr. vůbec mě to nebaví. :? až do května-to nepřežiju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí