Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5677
13.2.06 14:14

Katula: ahojky, si hajni a to přejde. Bude líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
13.2.06 14:31

Jitula: to dělám od rána. :D V Tv nic nedávaji, tak se nudim a projíždím net. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
13.2.06 14:38

Ahojky holky,tak vidím,že se dneska nic moc necítíte,teda soudě podle Kaťule :) Já jsem dneska taky úplně mimo,ještě že za hodinu mi končí pracovní doba,protože jinak bych jim tady usla.Celou noc jsem nespala,nemáte to teď taky některá,že trpíte nespavostí?Já se probudím kolem půlnoci a pak už třeba do rána vůbec nezaberu,takže jsem v práci fakt svěží :evil:
Tak se opatrujte maminky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.2.06 14:47

O té nespavosti ani nemluvím, cca 10× v noci vzhůru, usnu až pořádně nad ránem, pak se probudím v cca 5:30, ale ještě že teďka nemusím do práce, tak zas zavřu oči. Trochu mi před spaním pomáhá hořká čokoláda, ale nevím jak budu vypadat, když ji budu každý den jíst? Ještě že mám tu nemocenskou, jinak nevím jak bych to stíhala, když teďka nestíhám nic a to jsem doma celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
13.2.06 14:59

Katula: to jsme 2, dělám to samé od rána, ještěže už za chvíli přítel příjde z práce, jinak bych se už asi ukousala nudou .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
13.2.06 15:06

davmi - taky nemůžu nějak spát, probouzím se v noci kvůli záchodu a ráno kolem 5 a potom taky nemůžu zabrat. Jinak jsem byla celkem velký spáč. :lol:
Ale večer kolem 8 hodiny už umírám únavou a mám co dělat abych aspoň viděla TV zprávy. Ale protože mám doma dítko školou povinné, tak musíme ještě udělat úkoly a potom konečně ulehnu :lol:
Jak jste na tom s nevolnostma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.2.06 15:13
:(

ahojky všechny termín mám taky v zážří, jsem tu poprvé ale mám strach, že naposled. dnes mi doktor napsal papír na konsiliární vyšetření UTZ, protože se mu zdá že prcek neroste:-((( měla jsem v děloze hematom, před 10 dny, a ten je ale dnes pryč. mám strach. stalo se něco podobného i vám???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
13.2.06 15:15

Teda závidím všem co můžou být doma.Mne už je asi týden docela šoufl od žaludku.Naštěstí nezvracím, jen mám žaludek na vodě.Nespavostí naštěstí netrpím, jen chodím tak 3×,4× v noci čůrat :(
Activ to je jako bys popisovala mne.Před osmou začínám zívat a spánek se hlásí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
13.2.06 15:15

Activ: jo jo to znám, večer jsem tuhá do 8 a pak ráno čumím do zdi a ne a ne spinkat :-(
já mám asi štěstí, ale nebýt 2-3 nevolností za celou dobu, nevím že jsem těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
13.2.06 15:21

barkl jé je to mne mrzí.Mne se to nestalo tak ti neporadím.jen mohu držet palce, aby na UTZ bylo vše v pořádku a drobeček to dohnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
13.2.06 15:22

Ahoj holky, s tím spaním/nespaním to mám taky. Je o strašný. Ale teď se to zlepšilo. Už vydržim spát až do 7. :D

Ahoj barkl: a v jakém jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.2.06 15:27

díky za podporu, no zatím nevím jestli už mám brečet, nebo ne:-((( uvidím zítra. když to bude dobrý tak vám to sem zítra písnu. Pokud ne tak asi zůstanu v nemocnici:-((( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.2.06 15:29

zítra končím 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
13.2.06 15:30

barkl: to je mi líto, snad bude všechno v pořádku. Drž se, budu držet pěsti ať máš štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.2.06 15:32

barkl: má stejný případ, hematon mizel pomalu, byla jsem i týden v nemocnici, teďka se zdá že už je všechno v pořádku, taky jsem domakvůli tomu na nemocenské, musela jsem hodně ležet. Teďka dělám už běžné práce, k doktorvi chodím každý týden, zítra jdu zas. Každý týden mi děla ultrazvuk, a má mně plně pod kontrolou, tak doufám že je vše v pořádku a malaá Danielka roste tak jak má, držím palečky i Tobě.
Angelika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital