Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
344
10.2.06 17:00

Nevíte někdo, když mám na sobě nějaké těsnější oblečení (nebo se při oběde víc najím ;) ), nemůže to miminko takhle brzo v bříšku tlačit nebo mačkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.2.06 17:04

Ahojky, to fakt nevim, ale taky jsem o tom přemýšlela. Rozhodně je většina kalhot dost nepohodlná i pro mě, tak už střídám jenom troje. Zbytek mě tlačí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.06 17:09

ahojky, pokud kalhty tlaci, urcite je miminakovi lepe v tehotenskych kalhotech…proc ho chudacka mackat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.2.06 17:11

No, asi tak, jak říká Kuska. :D Lepší něco volnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.2.06 17:14

Dneska jsem věnovala asi 2 hodiny nervování se s triple testama. Snažila jsem se tom něco najít na netu a maximálně jsem se vystresovala. :(
Prý to hodně často vyjde špatně. Já bych pak byla těch pár týdnů čekání na výsledky úplně na prášky. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.06 17:17

teda to mam blbou predzdivku…kuska..... :? ne fakt minule tehotenstvi jsem mela bricho uz od 2. mesice a chodila jsem v laclacich, ted jsem zhubla tak jako nikdy, tak mi je vetsina veci volna, kojeni a starost o mimco je ta nejlepsi dietka, vubec si nedelejte starost, jak to zhubnete, to prijde samo az budete otraveny, ze uz hubnout nechcete…ale zpet k debate, prijede mi mamka z Prahy je krejcova a usila mi tehotenske jeans, tak od 14. chodim uz taky v tehu a ani bych to jeste nepotrebovala, proste chci aby me nikde nic netlacilo, taky se vyplati si koupit tehu pradlo…kalhotky, to je pak pohodlicko!!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.06 17:21

me to minule vyslo dobre, cekani 14 dni me taky toci, uz aby bylo po testech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
10.2.06 18:55

čekám první baby a můžu se zeptat o jakých testech mluvíte?? Ať se mám čeho děsit 8O
holky je možné, aby na mě bylo těhu už vidět? není to v 9-10 týdnu brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.06 18:59

ahooj, to vis, ze na Tobe uz muze byt videt......hezky ne? :P piseme o testech, ktere se delaji z krve v 16 tydnu a kdyz nevyjdou, tak musis na plodovou vodu.....brrr 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
10.2.06 19:07

no je to hezký, jenom mi to připadá brzy :-)
aha tak to abych se začala děsit, o odběru plodovky jsem četla a myslím, že ji nechci podstoupit.
Omlouvám se, že jsem se ptala, ale to víš první pokládek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.06 19:09

no u prvniho jsem byla pripravena jim rict, ze na to nepujdu, nastesti jsem nemusela!
Ale na me je to taky uz videt, vecer pred zrcadlem pozoruju divny tvar bricha :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.2.06 19:38

Já si musim taky koupit těhu prádlo. To současný je mi dost nepohodlný. Jenom mi to všechno přijde moc brzo. :)
Já mám totiž blbý, že mi to trochu (asi neúmyslně) kazí moje kamarádka, která je ve 37tt. Cokoliv řeknu, na to reaguje způsobem "to je brzo…, to já…, nemůže ti růst břicho…, ty z toho naděláš…, na co UTZ, koukni na mě, tady už je něco vidět, ale u tebe… . :?
Jsem prostě nezkušená, na začátku a nic nemůžu vědět ani si myslet. Prý to moc prožívám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
10.2.06 20:01

katula: je tak to mas hloupy, ja se ridim sama sebou, minule tehotenstvi jsem travila od zacatku do konce v tehu satech, jen jsem setrila na tom pradle, a takovou chybu ted neudelam. ty jsi original, ty vis, jestli ti je neco ouzky, jestli te kalhoty skrti, tak si udelej radost, dyt jsi na konci 1. trimestru a to si zaslouzi odmenu!!!!bud sva a raduj se, kazda tehule je jina…nejaka jeste v 7. mesici nema bricho a jina ho ma hned.....a deticky jsou pak vsechny mirove skoro stejne, proste v brisku to neni, miminko se stoci kam chce a roste si jak chce. Ja hlasuju pro tehu odev!hip hip huraaaaa :lol: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
10.2.06 20:08

kuska plně souhlasím, hurááááá pro těhu prádlo. V neděli chci jet do Brna na nákupy :-) potřebuju nějaké pohodlně kalhoty a trika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.2.06 20:08

Tak se přidávám k hlasování. :D Strašně se na to těšim. :D
Po víkendu na něco juknu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...