Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
9.2.06 20:25

velky UTZ se provadi na specializovanem pracovisti Fakultka.....a tak je to podrobny prozkoumani mimca, kost stehenni se meri, lebka, srdecni komory, pozoruje se cinnost organu a srdecni akce a pohyb…vylucuje se rozstep patere a tak je to takovy screening vrozenych vad :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.2.06 20:28

ten maly je ten co dela doktor pokazdy kdyz se jde do poradny, jen zjisti zda bije srdicko a kolik tam je plodove vody, …jen tak orientacne, kdyz se maminy tesej na mimiska tak aby si ho na chvili v poradne prohledly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.2.06 20:30

Díky moc. :wink: Tak to jsem zvědavá, jak to moje Dr provede. Jsem k ní objednaná na 23.2., to budu na konci 13tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.2.06 20:50

A co jinak, jak se máte? Mě strašně bolí hlava. Byla jsem zvyklá si vždycky vzít prášek, tak teď trpim. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.2.06 21:07

o hlave mi nemluv, ten pokles tlaku v tehotenstvi, dela svoje a je vecer a je mi blivno.....jo ten UTZ ja do poradny jeste nechodim obednal me na utz do fakultky a pak teprve se mam obednat do poradny, tak tam pujdu asi az taky ve 13tt, nejaky doktor na ty velky utz dlabe posle az na 20tt,ale to je skoda, ultrazvuku neni nikdy dost..... :wink: hezky vecer jdu spat at zaspim ty nevolnosti, mala jeste nespi, tak me bude tahat za vlasy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
9.2.06 21:12

Ahojky holky…

Jak se máte?Jste v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
9.2.06 22:31

čekám mimi po 20.9. a strašně se na něj těším. je to moje první a tak docela pátrám po různých radách. teď například po nejlepší vodě jakou pít. piji celý život z kohoutku a žádné minerálky. tak nevím jestli začít a jáké. budu ráda když poradíte. díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.2.06 08:24

veverinka: vitej mezi nami :) taky piju cely zivot vodu z kohoutku a zustala jsem u toho i ted :) takze ja neporadim…

jinak holky nebojte se odberu plodovky, cetla jsem a slysela ruzny clanky a neni to tak strasny jak to vypada, sice jsem to sama nezazila, ale zakrok trva okolo peti minut a horsi je spis cekani na vysledky (3tydny)… taky mam strach aby mi v poradku vysly triple testy, a doufam ze i v poradku vyjdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
10.2.06 08:40

veverika: ahojky a vítek mezi náma

tak je tady dneska zase, nevolnost a hlavička :-( ach jo, doufám, že to po 3 měsíci přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.2.06 08:58

Jitula: no me to nastesti preslo i driv, nevolnosti u me trvaly jen asi 14 dni :) takze te to taky prejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
10.2.06 09:00

Nazdárek maminy.Teda to je síla.Zjistila jsem, že jaksi vynechávám večerní program v televizi.Jak se přiblíží osmá, začnu zívat a zívat.Do deváté většinou vytuhnu.Nejde to vůbec překonat :lol: A těch snů co teď ,mívám.No v noci se každopádně nenudím :lol:

Pájo vítej mezi námi.S tou teplotou bych nečekala a hned bych volala svému gynekologovi.On už Ti určitě poradí.

Veveriko vítej taktéž.S tou vodou Ti neporadím, také dávám přednost vodě z kohoutku :lol: Ale slyšela jsem, že je vhodná Magnezia kvůli hořčíku.

Kuska tak to moc gratuluji k svatbě.My jsme jí měli loni 4.6. To už máte určitě předběžný plán a moc se těšíte.Budete ji mít v kostele?

EnkoL tedy smekám, že pohlaví nechceš znát.I když ono je to asi jedno, hlavně aby to bylo zdravé jak řípa.
Já osobně nevadržím a vědět to chci.Navíc mi bylo předpovězeno kartářkou, že to bude kluk a já to také tak nějak cítím.Tak uvidíme.

Jitule to mne mrzí, že je Ti blbě a bolí Tě hlava.Co to takhle zkusit zaspat?Teda jestli jsi doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
10.2.06 09:05

Ahoj Lenko z Brna.Vítej mezi nás.Koukám, že máme TP ve stejný den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.2.06 09:06

xbublax: i kdybych pohlavi znala tak uz ho nezmenim :) a tahle to alespon bude prekvapeni :) pritel tvrdi ze by radeji holcicku protoze uz ma vymysleny jmeno :) a ja pro chlapecka stale ne :) ale proste at to klidne vedi vsichni ale ja nechci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
10.2.06 09:17

EnkaL: zatím ty nevolnosti zvládám v poho, bylo jich jenom pár, ale zrovna zítra dělám poslední zkoušku a tak se mimi rozhodlo, že se prostě už učit nebudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
10.2.06 09:24

EnkaL to je jak u nás.Manžel by raději holčičku a já raději chlapečka.Jména už vybrané máme.

Jitule mimi totiž dobře ví, že co jsi se nenašrotila doteď, tak za jeden den už nedoženeš,–)Z čeho máš zkoušku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí