Poradna duly
Jana Čurdová
Kláro vítej mezi námi. To mne mrzí s tím zvracením, jen doufám, že lidi kolem Tebe jsou vnímavý a nemyslí si, že snad zvracíš z úplně jiných důvodů
![]()
Ahoj Klárko, taky tě tu vítám a snad se to s tím zvracením brzo zlepší …
Ahoj holky, moc dík za povzbuzení, taky držím palečky, ať všechny zdárně těhulkujete. Já si z těch nevolností moc nedělám… měla jsem je i u Janka a pokud to zůstane jedinej problém mého těhu, budu přešťatná. Že bych zvracela z alkoholu nebo tak snad nikoho nenapadá… Všude sebou totiž vláčím našeho špuntíka, tak abych se ještě nedočkala sociálky ![]()
KlaraC
Ahoj hoky, jsem tu poprve. Ja mam termin 2.9.06, tak snad vsechno dopadne dobre a vydari se to
Spatne mi vubec neni, jako kdyby se nic nedelo
Ale asi bych mela byt rada
Na malou se mi chce porad, to je pravda, tak aspon neco dokazuje moje tehotenstvi ![]()
Lenka z Brna
ahoj holky je nás tu stále vic a vic, to je super.ja si vzdycky myslim, ze mi nevolnosti odeznely, a pak mi je vecer tak zle, ze musim znovu sahnout po thorecanu…ale uklidnuje me , ze jsou tu takove, co jsou na tom hur.snad to v prubehu unora…tj.3. mesice odezni. Minule tehotenstvi jsem touto dobou uz musela mit tehotensky odev, ted jsem tak pohubla, ze mi plandaji i moje kalhoty, tak zatim laclace shanet nemusim…mam byt prej v klidu po tretim mesici zacnu nabirat…hlavne at mi je uz dobre! ![]()
klarko: mela jsi ty nevolnosti stejne?ja je mam ted dýl, nez jsem je mela pred tim…uz ztracim hlavu…
Ahoj holky,
tak se zase po delší době hlásím. Nevolnosti naštěstí už ustoupily, trápí mě jen šílená únava, jsem schopná usnout vestoje u vaření. Tudíž se přidávám do klubu k Pavče a nezkusene_mamine . Naštěstí z prvního těhotenství vím, že za pár týdnů budu od všeho osvobozena
. Andulka mě moc odpočívat nenechá, navíc všude kramaří, tak jenom běhám za ní.
Vítám všechny nové těhulky, je dobře, že se tak rozrůstáme.
EnkoL - díky za fotogalerii, jen co se zmátožím, najdu nějaké publikovatelné fotky a přidám je.
Pavco - všimla jsem si, že v seznamu u mne chybí bydliště, tak doplňuji Stochov
Chtěla jsem toho napsat nějak víc, ale nejsem schopná si vzpomenout, co
. Že by se už dostavila ona „dočasná ztráta koncentrace“ ?
Katka
Kuska1: To zatím nemůžu vůbec posoudit… u Janka mi bylo blbě do konce čtvrtýho měsíce, tak jsem zvědavá, jak se to zvrtne teďka… snad se to časem taky rozchodí… nám oběma…
KlaraC
ahojky, tak to si musime opravdu drzet pesticky, to by bylo strasny!zkus se prihlasit, at nejsi anonymni. kristyna
kusko1 , klárko a další druhomaminy - máte taky pocit, že druhé těhotenství má jaksi „intenzivnější“ průběh? Já si nepamatuji, že by mi bylo takhle hrozně při prvním (a to mě to trápí teprve týden, před tím nic).
KATM: Já nevím, mě to přijde takový podobný, ale moc si to od minula nepamatuju… Asi je mi teď špatně o chlup víc, ale přikládám to spíš tomu, že u Janka jsem chodila do práce a krom toho jen šolichala bříško a mohla jsem si víc vyhovět… Teď jaksi musím pro malýho fungovat, tak třeba prošvihnu ten správnej okamžik, kdy si nacpat břicho… taky na spaní je míň času a je přerušovaný… a tak… Každopádně až se mi přilepší, budu celá ráda…
Klára
Ahoj těhule, tak jsem se přidala k rození v září
máme to naplánováno na 25.9.06 ![]()
ahoj maminy, no prijde mi toto tehotenstvi intenzivnejsi co se do nevolnosti tyce, snad to prejde, ale je taky fakt , ze pred tim jsem si doma jen spinkala a ted musim normalne fungovat a starat se o marketku a chod domacnosti. ale az mi bude dobre, a snad bude, zacnu s pripravami na svatbu, vdavam se 9.6. to uz budu poradna nevesta, ale uz mi bude snad dobre a nacpu si pupek:o) ![]()
Ahoj holky, tak se k vám radostně přidávám. Ne že bych zjistila až teď, že jsem těhu, ale až dnes jsem se dokopala na gyndu. Vypadá snad vše OK. TP 25.9.2006. Jsem moc ráda, ale fakt je, že s hlavou v záchodě na to vždy na nějakou tu minutku zapomenu. Náš 20 měs. Janeček každému na potkání vykládá mamina blije, tak je to asi silný zážitek…
KláraC + Janík + fazolka