Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
6.2.06 11:57

Ahojky holky.Já dokud jsem nebyla nastydlá,tak jsem chodila na aquqrobic.Je doporučován i těhotným a bylo to moc prima.Hlavně se chodila do bazénu do školy,kde byl víc vyhřátý.Nemohla jsem si stěžovat a už se těším,že až se dám dohromady,takže znovu vyrazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.2.06 12:12

Ahoj, tak evidentně jsem svoji pohodu zaklepala příliš málo, už i mne dostihla příšerná únava a žaludek na vodě. Pořád jsem chtěla mít pocity jako těhotná, tak to mám :D :D .

Olinko - plavání v těhotenství je dokonce doporučováno, minimálně Ti to v pozdějším stadiu pomůže od bolestí zad. Nedoporučuje se chodit v případě gynekologických problémů a neměla by ses fyzicky přepínat. Jak už napsala Potvurka , jsou přímo „kurzy“ pro těhotné. Já teď chodím plavat s dcerou a vždycky se pak cítím jako znovuzrozená, takže já jsem všemi 10 pro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
6.2.06 13:14

Ahoj holky,tak já už bohužel nepatřím mezi těhulky.Minulý týden jsem byla na UTZ a dr.se to nelíbilo,byla jsem už v 8tt,a stále bez srdíčka a bez nějakého náznaku vývinu.Dnes jsem měla jít na kontorlní UTZ.
Ovšem příroda si to v sobotu vyřešila sama..Začala jsem ráno krvácet,a jela do nemocnice..spousta vyšetření,odběrů,testů..a pak mi řekli,že prdolka je 4tt bez vývinu..Že půjdu na zákrok,ještě odpoledne.
Včera mě pustili domů..
Teď je to spíš trochu boj s psychikou,ale hodně mi pomáhá přítel.Ještě si chvílema popláču,ale už je to lepší,asi je to i tím,že jsem na to byla trošku připravená od minulého týdne od dr.
Dohodli jsme se přítelem,že si svatbu pořádně užijeme,a pak pojedem na svatební cestu,kde na mimískovi znovu zapracujeme..
HOLKY MĚJTE SE MOC KRÁSNĚ,OPATRUJTE SI A UŽÍVEJTE SI TO,ŽE JSTE TĚHULKY..
JÁ SNAD BUDU V LÉTĚ ZAKLÁDAT NOVÉ TÉMA S TERMÍNEM.
PA VAŠE JANNIS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
6.2.06 13:30

Jannis… moc me to mrzi, co se ti prihodilo, ale preju hodne sily, abys to zvladla prekonat a tolik to nebolelo. Priste to urcite dopadne dobre… Preju v nejblizsim terminu dve carecky a dobry vyvoj miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
6.2.06 14:26

Jannis: strasne me mrzi co se ti stalo :cry: uplne me to dostalo :cry: proste nemam co rict…
urcite ti preju hodne stesticka at se to vydari priste a budu drzet palecky - dej mi vedet alespon SZ jak to s tebou vypada…prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.2.06 14:35

Jannis: moc mě mrzí, co se ti stalo. Držím palce, ať se vše co nejdřív obrátí k dobrému. To zvládneš, uvidíš! Papa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.2.06 15:22

Ach jo, někdy chodí to štěstíčko špatným směrem,vid!Ale určitě bude líp…svatba , dovolená a nová šance se štastným koncem!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.2.06 15:42

olinek: bazén je super věc, pokud netrpíš na infekce spodku, a také bych počkala až po chřipkách, ale je to ten nejlepší pohyb co pro sebe a své mimi můžeš udělat. Mě ho pan doktor nedoporučil…(kvasinky a jiné potvory) chodím proto na dlouhé procházky :) Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.2.06 15:53

Ahojky všechny milé těhulky, dlouho jsem se neozvala, protože mi nebylo nejlépe, neměla jsem ani sílu napsat. Musím ležet, zítra jdu na Gyn po týdnu na kontrolu,tak uvidím,dofám že vetřelec - takhle ho pojmenoval můj přítel před kamarády, trochu povyrostl? Když ho pravidelně krmím progestronem,tak by mohl mít nejmíň kilo,ale to si ještě chvilku počkáme všichni. Jenom mě točí to špinění, týden byl klid a zas se to vrátilo :cry:
Jannis mi je moc líto, psychycky to musí být moc hrozné, když mě tím doktor pohrozil,raději na to nemyslím a poctivě ležím,teda kromě obídka, který si uvařím, dneska mi bolí k tomu kebulka, asi málo piju, jenomže mi nic k pití nechutná :(
kuska: o procházkách si mohu jen zdát :(
zdraví Angelika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.2.06 16:01

Dlouhý procházky jsou super. Bohužel jsem tenhle víkend neměla vůbec čas, ale ten minulý jsem pořád chodila. V Praze se mi moc nechce, ale o víkendu navštěvujeme rodiče na čerstvým vzduchu, tak se snažim být trochu venku. :)
Na plavání se moc těším, ale chci právě počkat kvůli těm chřikám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.2.06 16:05

ahojky, mě bylo taky zle, ale uplně jsem musela ležet jen týden, pak jsem se sebezapřením na chvíli jít ven musela, kvůli dceři. Taky mi pomohl Thorecan. Neboj bude vše dobrý.Hezky lež, mě bolelo hodně bříško, tak jsem musela ležet jakmile mě to bolelo, po pár dnech se to upravilo(snad na pořád,ťuk,ťuk)Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.2.06 16:09

katula: záleží v jaký části Prahy bydlíš, jsou tam i hezká místa v přírodě, ale máš pravdu, že čerstvý vzduch dál za Prahou je lepší!Když jedu za našima do Prahy, tak si opravdu nepřipadam moc na vzduchu :P kdežto v tom našem zapadákově stačí vylézt na zahradu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.2.06 16:13

Nebydlíme úplně nejhůř kvůli vzduchu, ale ten rozdíl tady a za prahou je stejně znát.
Já se fakt těšim, že budu plavat. Zapomněla jsem se zeptat Dr na infekce a rizika. Ale stejně chtěla začít, až bude trochu tepleji. Chci taky vybrat dobrej bazén, ale to bude těžký. Snad jen podle referencí od někoho, kdo chodí často. Bazény si asi nebudou dělat negativní reklamu, že maji špinavou vodu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
6.2.06 16:17

Katula: jestli najdeš bazén, kde mají i plavání kojenců, tak jdi tam. S Markétkou, než nám to pediatr zakázal jsem chodila plavat pravidelně a vím, že pro kojence mají dost ostrý normy na vodu…tudíž, pokud tam mají i kojence mají vodu hlídanou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.2.06 16:25

Kuska: díky moc. Poohlédnu se. :D

Potřebuju to hlaně kvůli zádům. To že mám často plavat mi doktoři říkali od mých 10 let. Docela na záda trpim, tak to nechci podcenit, chci se trochu hejbat a jetě mě to docela baví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí