Poradna duly
Jana Čurdová
já vám závidím toho doktora, jdu až příští středu.
Xbublax: k té masáži - v záchvatu prvního nadšení z ttestu jsem tři dny brouzdala po internetu a sjela neuvěřitelné množství odkazů, takže se omlouvám, ale už přesně nevím, zkusím se podívat do historie.
vymýšlením ovoce a zeleniny až do porodu jsme s manželem prožili pěkný večírek (ať žije nealkoholické pivo) a skončili jsme až u dýně, se jménem je to eventuelně kombinovatelné (kupříkladu meloun tomášek a tak.) ![]()
ahojky, uplně mám strach psát, ale jsem asi na začátku 10tt. pan doktor mi řekl termím porodu 8.9.06. moc se těším, zatím mě trápily dost nevolnosti, dnes zatím dobrý, tak začínám věřit, že se blýská na lepší časy. mám už dceru narozenou 10.9.04. obě děti my vychází termínově skoro stejně:o) moc si přeju, aby to bylo všechno dobrý a v září jsme byli 4. ![]()
Kuska1:
Ahojky,vůbec se neboj,určitě je všechno v pořádku,co bychom o tom strachu měly říkat my,když už si tady popisujem to naše štěstíčko někdy od 4TT
Hlavně to chce optimismus na předpis!
Držím palečky,mě nevolnost taky od včerejška pomalu opouští,tak snad se opravdu blýska na lepší časy.
Ahojky Míša
ZDRAVÍM VŠECHNY ZAŘIJOVÉ MAMINKY!
Hell tak s melounkem Tomáškem jsi mne dostala
My jsme se také pobavili u vymýšlení pracovního názvu a přes fazolky, jahůdky, mimísky jsme skončili u toho cypíse.Manžel už se těší až bude vidět pohlaví aby jsme mu mohli začít říkat jménem.Kamarádka má holčičku a pohlaví vědět nechtěl a tak jí říkali až do porodu Bonifáci:-)))))
Kuska jen se neboj a začni se kochat a těšit!Vždyť je to přeci krásný.Bojíme se všechny, ale to už se teď budeš bát pořád.
bublax: kromě dýní a melounů náš zatím největší domácí spor ohledně očekávaného potomka se točil kolem „vážného“ problému, tedy jaké sporty bude dělat. pochopitelně kolo, dál tenis nebo plavání nebo… roman, jako manžel, to úspěšně rozvíjel a celé ukončil větou: a holku vymyslíš ty. jsme úplní blázni
Hell to je úžasný.Jste blázni, ale krásní.My už také řešili jak ho budeme učit lyžovat a jak s ním budeme chodit po horách.A co po kom zdědí a co by raději dědit neměl ![]()
pořád se brzdím, abych něco neuspěchala, nezačala se moc těšit - většina mých kamarádek přišla o dítě tak do toho devátého týdne, na podruhé to ale zase většině vyšlo. měli jsme jít na umělé oplodnění, že čekáme mimi jsem zjistila 14 dní před stanoveným termínem, a tak se plácám v tom, že je úžasné, že to šlo samo a s tím, že mám strach, že je to celé divné. no nic, něco podobného asi řeší všechny
dobrou chuť, jestli jdete na oběd
helena
ahoj holky,
tak se tady objevuju po par dnech
jsme s pritelem v Praze a ve stredu jsme byli na maturitnim plese meho brasky, nejspis pridam do fotoalba (cekatelky na //) fotku, a tak me napadlo, co zalozit vlastni fotoalbum? Mely byste zajem
Jinak bych tam rada pridala i fotku domecku pro mimiska, ale zatim jsem technicky nevyresila jak se vyfotit sama (pritel totiz ted odjel za kamarady zaparit - no dlouho nikde nebyl), tak to mozna vymyslim a najdete tam i fotku briska…
Jak se jinak vsechny mate?
ahojky, děkuji za slova útěchy, pomohlo mi, že se bojíte taky, prostě, že v tom nejsem sama. Nevolnosti uplně ještě neodezněly, ale je to lepší. Chci se zeptat, jak vypočítám, v kolikátém týdnu přesně jsem???? poslední menstruace je 2.12.05. jelikož do poradny ještě nemám chodit, až prý po velkým ultrazvuku na 12. týdnu, tak pořád nevím jak to počítat. Děkuju moc.
jo k úvahám u sportech: my už sporty vybrali pro obě děti…i školy…taková mánie…trochu šílenství a tak… ![]()
kuska: no mela by si byt na zacatku 10. tydne (beru to podle sebe ja mela posledni MS 6. 12. ![]()
Ahoj Kuska, myslím, že jsi 9týdnů+1den, jestli dobře počítám. Počítá se to jednoduše od poslední menstruace. A pokud jsi neměla moc dlouhé cykly, tak myslím, že to asi tak zůstane. Já měla cykly cca 40 dní. Podle poslední MS jsem 10+1, ale Dr říkala, že ještě uvidíme na dalším UTZ, že to vypadá, že mimísek bude mladší a pak to upravíme. K ovu u mě asi došlo později, než cca 14 dní od poslední MS. Ten rozdíl mezi stářím mimíska podle MS a UTZ je u mě asi týden.
Káča
ahoj holky, děkuji za rychlé přepočítání, já ty cykly měla asi 33 denní , tak uvidíme jestli mi to na tom ultrazvuku potvrdí…ahojky Kristýna
Kuska, tak si taky udělej ten metřík, jestli tedy chceš
, ať to máš hezky „na papíře“. ![]()
Je to např na adrese http://www.tickerfactory.com/…designer.php?…
Pak kopíruj BBcode do „PODPISU“ v nastavení a zaškrtni „VŽDY PŘIPOJIT PODPIS“, nebo něco takovýho.
Amáš ho tam. Pokud to víš, tak promiň, za ty moudra. ![]()
Jinak myslím, že tvůj termín porodu je podle poslední MS asi 8.září 2006. ![]()
ahojky, to bych ráda, ale když tam zadám vše napíše mi to že jsem asi ve 40 týdnu…první je datum posl. menstruace a to druhé je dnešní,né???