Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1782
31.1.06 15:34

Já už přibrala 2,5 kila. Je to hrůza. Nějak mi vylezlo břicho a bude tam i nějaký špíček. Jsem zvědavá, co řekne doktor ve čtvrtek.

Kalhoty sotva dopnu a už jsem musela vybrat v šatníku volnější podprdy.
Mě se před otěhotněním podařilo zhubnout o 7 kilo, tak zase vytahuju ty volnější věci.
Předtím jsem moc nevečeřela a jelikož teď si tu večeři dám, tak váha leze nahoru. Ale co, hlavně ať je zdravá fazolka.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.1.06 15:39

EnkaL: to je hrozně hezký, když se nedělaj tuky, ale jen kulaťoučký bříško. Buď ráda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 15:40

lucikry: neboj az budes kojit tak kila pujdou rychle dolu :)

Katula: ja jsem rada ale spis me prekvapilo ze tak brzo, vsude rikaji a pisou ze az tak od 4. mesice no a ja jsem na zacatku tretiho :) a brisko uz mam alespon 14 dni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
31.1.06 15:48

EnkoL - tak abys pak nedopadla jako já :D S Andulkou se mi taky rýsovalo bříško hned od 2. měsíce a před porodem (počátek 38. týdne) jsem dosáhla objemu 110 cm přes břicho 8O . Jestli budu mít při druhém břicho ještě větší, tak budu muset mít závaží na zádech, abych nepřepadla :D

Jinak zdravím všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 15:56

KatM: no mozna tak dopadnu, predtim jsem mela v pase 65cm a ted 75cm!!! takze je to pro me strasny nezvyk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.1.06 16:37

Taky jsem měla v pase něco přes 60. Teď až vstanu a vyhrabu se z deky, tak se schválně změřím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
31.1.06 17:01

Ahojky,
tak tyhle problémy zatím neřešíma,el bude to krize,až to přijde,že se do ničeho nevejdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.1.06 18:33

Tak dneska jsem byla u doktora a naměřil 15mm, nic moc :? No a objevil hematom,který ho ohrožuje ve stejné velikosti :( Takže mám ležet,ležet, ležet,a ž se z toho ukoušu nudou :cry: na záchodě netlačit, že by to mohlo strhnout sebou, takže kakám opatrně, ale jak mám vytlači hovno ven bez tlačení to nevím? Asi si dám něco na prohnání 8O Jinak mi předepsal nějé prášky na vývoj plodu a magnezium.
Takže si jdu hajnout :roll:
Na kontrolu jdu až příští čtvrtek, jinak doktor říkal,kdybych začala krvácet,ihned do nejbližšíí nemocnice :cry: No snad to nebude třeba?
Zdraví Angelika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
31.1.06 19:02

Ahojky,

dlouho jsem se neozvala, ale to proto, že vůbec nestíhám a taky jsem pořád hodně unavená, takže dělám jenom to nejdůležitější a jenom ležím a ležím.

Angeliko, to jsme na tom naprosto stejně. Mi taky doktorka našla hematom, takže mám klidový režim a taky mi dala utrogestan na podporu těhu a magnezko. Já jsem si ještě koupila Calibrum, takže do sebe cpu prášky, ale docela se mi po nich ulevilo, takže díky za ně. Kontrolu mám za týdne, 7.2. tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat. Tak se opatruj a vážně odpočívej…

Já sem budu chodit častěji, až bude jasné, že se těhu udrží a že je vše v pořádku. Zatím pořád ještě nevím na čem jsem, takže proto ty málo časté návštěvy.

Jinak já jsme zatím nepřibrala, ale je to tím, že jsem dost zvracela, ale kila půjdou určitě rychle nahoru. Naštěstí nosím bedrky, takže se v pohodě vlezu do všech kalhot.

Dávejte na sebe a mimíšky pozor a já zase nakouknu.

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.06 09:04

Ahojky,
tak, že bych byla dneska první já. Včera se mi vůbec nic nechtělo psát, brácha měl bouračku, naštěstí se mu nic nestalo, ale já jsem nedokázala celý den myslet na nic jiného. A toho hňupa, co mu na totálně sjetých gumách vlítnul do prostisměru, bych nejradši uškrtila.

Ale proč vlastně píšu. Jak jsem tady tak četla, tak mnohým z nás vadí všelijaké pachy. Já si ještě vzpomínám z prvního těhotenství, že jsem měla čich jak pes. Cítila jsem všechno a to i na velkou vzdálenost. Ještě mám v živé paměti, jak jsem jednou přicházela domů a kousek od baráku jsem potkala souseda, který venčil psa. Tak nějak jsme se bavili a já jsem najednou ucítila bramborové placky. No samozřejmě jsem mu to řekla a on na to, že asi před hodinou dojedli právě ty moje milované placky. A to bydlí až nahoře v 8. patře. Nemohla to být vůně z jiného baráku, protože další domy jsou dost daleko a vítr vanul směrem k nim. A když jsem vešla domů, tak celé schodiště bylo provoněné plackami, což jsem cítila jenom já.
Ten super čich mi ale dost vadil hlavně tehdy, když jsem procházela kolem dveří jedné naší sousedky, která ráda vybírá zajímavé věcičky z popelnic. To jsem musela vždycky rychle přeběhnout a nedýchat chvíli, jinak bych ji vrhla hromádku rovnou před dveře.

No uvidíme, jak to bude tentokrát.

Zatím papa a pište. Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
1.2.06 09:11

dobré ráno, pomalu ale jistě si zvykám na stálé nevolnosti, momentálně mám pocit, že už mi ani jinak nikdy nebude. Že mám čich jak pes ohař je ještě jedna příšernost navíc, nejhorší je to v MHD, jak má každej jinou vůni, pach a dotoho třeba někdo méně čistotný, no to je strašnej hnus, taky je mi hrozně špatně z pronikavých parfémů, u nás v práci je to spíše problém mužské části, že se dost voní a to je teda tady síla,
ach jo, já už se těším, až tu jednou budu psát, že je mi strašně dobře, že jsem hrozně štěstná budoucí maminka a podobně a nebudu si furt takhle stěžovat :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
1.2.06 09:14

Nazdárek kočky.Tak to vám ty vaše nevolnosti a pachy vůbec nezávidím.Koukám, že patřím k šťastné menšině a kdybych neměla fotečku z UTZ a nebolely mne prsa, tak vůbec nevím, že jsem těhotná.Jenom se modlím,aby to tak bylo pořád :P
Rýma u mne bohužel stále přetrvává a tak teď nevím, jestli nemám zrušit zítřejší kontrolu u doktora, abych mu tam ještě nenakazila další pacientky.No uvidíme, jak se budu cítit zítra ráno.

Davmi já jsem z Moravy.-)

Angeliko držím palce aby vše dobře dopadlo a z těhotenství jsi se mohla konečně začít radovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.2.06 09:34

Ahoj holky,
všechny moc zdravím:o)…tedy to se máte,že už vám rostou bříška.Mně zatim nic a to jsem těhotná podruhé a miminka tam jsou dvě:o)ale jak už jsem psala,není úplně jisté,že obě vydrží…už bych ráda věděla,jak na tom jsem…ale to asi každá,která máte nějaký „problém“.
Držim palce všem,kdo se chystáte k dr. a všem co máte nevolnosti(včetně mě:o) ať nás to brzy přejde…
Holky nebudete zakládat nějaký deníček?
Papa a hezký den všem:o)
 Terez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
1.2.06 11:09

Terezko neboj, ještě ti bříško poroste a víš jak potom budeš ráda vzpomínat na začátek těhotenství, kdy jsi se vešla do věcí bez problému, spala jsi v jaké pozici jsi chtěla, nezadýchávala jsi se..... :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
1.2.06 11:18

Ahojky holky,
zítra jdu na gyndu. jsem v 5 týdnu. Nevíte půjde už vidět srdíčko?
Moc díky za odpověď.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí