Poradna duly
Jana Čurdová
Katula: podle me to spineni bude v pohode, ale vy spolu s manzilkem vlastne mate zakazano spat (nebo ze bych si te spletla s lucikry?
),mohlo by to byt i z toho, ale pokud to neni krev tak je to snad v pohode…
Lenka_legr: nemam s tim zkusenosti takze neporadim
Normalne od vcerejska me presly nevolnosti a dokonce uz me tolik neboli prsa… a zacinam se obavat jestli je vse ok
jeste ze jdu zitra na kontrolu ![]()
jeee ja tu trpim samomluvou ![]()
Ahoj Enko,
vůbec netrpíš samomluvou, jenom ta rána jsou taková pomalejší. Jak to pozoruju, tak asi u všech.
Zítra jdu taky na kontrolu, teda poprvé. Už mám zase nachystaných asi tisíc otázek, jakobych ještě nebyla nikdy těhotná. Jo a nevolnosti mi asi zrovna začínají. Když jsem byla těhotná poprvé, tak jsem měla strašný problém si vyčistit zuby, trvalo mi to asi 20 minut. Strašně mě ten kartáček dráždil a mě šíleně natahovalo. Takže jsem vždycky musela přestat, několikrát se pořádně nadechnout a vydechnout a pak pokračovat. Trvalo to až do 5 měsíce velmi intenzivně, pak se to zlepšilo, ale nezmizelo to úplně. No, už se móc těším.
My už dneska máme za sebou mytí včerejšího nádobí
, trochu zpívání, čtení a hraní si. Oběd vaří o víkendu většinou tatínek, tak se nemusím starat.
Od té doby, co jsem těhotná, tak se musím pořád s mojí malou princeznou mazlit. Ona toho má samozřejmě plné zuby, někdy chudák vydrží. Bobišek už u mě stojí a chce na klín. Tak musím končit.
Zatím papá a bříškům zdar.
Míša
nezkusena_mamina: ahoj, no me ty nevolnosti presly uplne ted, tak jsem zvedava co mi na to rekne a to mi bylo vazne hooodne spatne, jak rikas, neslo si ani vycistit poradne zuby… no snad je vsechno ok a jen se my telo vyrovnalo s hormonama (strasne moc v to doufam). Tak si uzij zbytek nedele a pozdravuj malou ![]()
Ahojky těhulky,
po týdnu všeci zdravím, teda nechci říkat, jak jsem ten týden strávila
Byla jsem od soboty do pátku v nemocnici, v sobotu jsem začala krvácet, tak mi švagrová poradila a můj přítel mě tam odvezl, neměla jsem ani potvrzeno od doktora zda jsem těhu, ale věděla jsem že jsem. Celý týden jsem měla špinění ale plod se vyvýjel dobře, na druhém UTZ už to bylo 12 MM. ![]()
dávali mi nějaké prášky na vývoj plodu, na přestávání špinění a magnezium. Dnes jsem druhý den doma, ale dneska jsem utahaná jak pes, přitom nic nedělám. Docela to těhu se mnou mává
musím pravidelně jíst, je mi těžko, chce se mi spát, v úterý jdu na kontrolu tak uvidím, jak povyrostl? ![]()
Zdraví Angelika
angelika: tak ti budu moc moc drzet palecky at je vse ok a musis se potom ozvat ![]()
dobré ráno mamulky, musím si Vám postěžovat, je mi strašně zle a furt, ve dne v noci je mi děsivě špatně, ať jím či nejím a hlavně už ani nevím co mám jíst, když je mi absolutně po všem špatně a hlavně neustále, nevíte o něčem co by mě alespoň trošku ulevilo?
jinak hezké pondělí ![]()
babulda: zkus detsky piskoty a nebo zazvorovy lizatka, me pomahaly, ale ted uz nemaji na co pomahat
no odpoledne jdu k doktorovi tak uvidime
Babuldo - mě na rozháraný žaludek pomáhal hodně sladký čaj (tím hodně myslím spíš přeslazený), stejný efekt může mít i cola.
ahoj holky,
jsem tu po delší době.
Můžete mi některá poradit.
Mám takové zvláštní tlaky v bříšku a sem tam píchnutí . Není to vyloženě bolest, ale je to nepříjemné. Máte to taky některá ? Jaké máte pocity vy?
Activ: no bud to jsou streva a nebo zvetsujici deloha, ja mam bolesti kdyz se mi deloha zvetsuje, takze to muze byt tim ![]()
activ: no obcas se nemuzu ani hnout a musim si hned sednout… takze to boli hodne, ale u me je to vazne zvetsujici se delohou…
Ahoj holky, přeju hezký nový týden. Dneska je mi docela dobře (ťuk, ťuk, ťuk
) .
Activ: mě taky bolí v podbřišku. Před měsícem to bylo mnohem horší a po celý den. Teď už jenom občas. Je to určitě normální. Dr říkala, že je to v poho, pokud je to jako menstuační bolesti, ale může být slabší nebo silnější. Mně to poslední dobou jde do kříže, ale to je asi taky OK. Už radši po ničem nepátrám, abych se nezbláznila. ![]()