Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
30.1.06 12:45

A co ostatni jakpak se dneska mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
30.1.06 13:09

Ahojky, mám se fajn.
Dneska jsem byla tchýni pro léky u diabetoložky a málem jsem sebou sekla v čekárně. Čekárna neměla žádné okna a byl tam strašně hnusný vydýchaný vzduch. Naštěstí sestra za minutu vyšla ven a všimla si mě, tak mě vzala do sesterny k oknu a rychle mi ty recepty napsala. Jinak nevím nevím.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
30.1.06 13:13

lucikry: jj tohle je nejhorsi.....

ted me tak napadlo, kdyz jsme tehotne, tak od kdy nemusime cekat v cekarne u doktora, hned nebo az treba po urcitych tydnech? V patek totiz musim k nejakymu doktorovi od pojistovny (nejak se jim nelibi bodovy ohodnoceni co mi napsal muj doktor) a potom v utery na kontrolu ke svymu doktorovi, tak ze bych to hezky vyuzila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
30.1.06 13:25

no já momentálně přesvědčuju svýho partnera ať si je těhotný on, já si to už zkusila, tak ať je chvíli špatně jemu :D :wink:
jinak sedím v práci a nechce se mi nic dělat, uf uf,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
30.1.06 13:30

EnkaL: u mojí obvodní dr. je na dveřích napsáno, že těhotné a matky s dětma mají nárok na přednostní ošetření. Takže to hned oznam, ať zbytečně nečekáš a nedostaneš nějakého bacila. Měli by tě vzít přednostně.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
30.1.06 13:31

A to si babuldo představ, že kdysi chodily těhule makat na pole :D . Bych se asi zbláznila.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
30.1.06 13:32

ahoj holky, tak co nového?
Babulda: koukám, že na tebe došly nevolnosti, tak to je mi líto, já to znám z prvního těhu, bylo to maso, tak teď jen doufám, že to podruhé nebude tak zlý… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
30.1.06 13:38

luckikry. no to by mě vážně kleplo, já se furt utěšuju, že když bude nejhůř, tak jdu na neschopenku, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
30.1.06 13:45

Mě to těhu taky dobře vyšlo. 23.prosince jsem dostala výpověď. Končím v březnu. Ruší se naše prodejna. Takže až mě tu někdo naštve, tak jdu taky na nemocenskou. Ve čtvrtek jdu na ultrazvuk, tak uvidím, co řekne gyndař. Hlavně doufám, že se mi zmenšuje ta cysta. A fazolka roste.

Normálně jsem si všimla, že mám strašně obrovské žíly na prsou. Jsou tlusté a strašně prosvítají. Máte to taky?

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
30.1.06 14:05

Lucikry: tak já ti teda s žílama na prsou moc neporadím, před týdnem jsem teprve přestala kojit, takže já je mám, ale nevím, jestli to je těhotenstvím nebo končící laktací :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
30.1.06 14:15

Lucikry: Já mám taky žíly na prsou. Už ale měsíc. Díky tomu jsem si myslela, že jsem těhotná. Kamarádka to měla taky. Je to jeden z příznaků těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
30.1.06 14:26

Lucikry: S tou tvou výpovědí. já jsem taky dostala výpověď, 22.12. Přesně jako ty, rušily velkou část firmy, takže výpověď z organizačních důvodů. Pak jsem si ale uvědomila, že se cca první půl rok mateřský počítá podle mzdy za poslední rok. Já bych byla zaměstnaná do konce března. Od dubna do konce července by mě samozřejmě nikdo nezaměstnal. Tak jsem řekla v práci, že jsem těhotná a oni mě musí zaměstnat dál. Řekla jsem jim, že to vím od 4.1. 2006, což znamená, že do tohoto data mi běžela od 1.1. výpovědní lhůta a 4.1. se zastavila. Od 5.1. budu normálně zaměstnaná až do mateřský. Až mi skončí mateřská (řekněme za 4 roky), doběhne mi výpovědní lhůta zkrácená o 4 dny, které jsem vyčerpala už letos. Pak normálně dostanu odstupné, které jsem měla dostat letos. Je to tak nejlepší kvůli výši mateřský první půl rok. Ze zákona na to máme nárok, jedná se o ochranou lhůtu pro těhotné, kdyby je chtěli vyhodit.

Jestli to vše víš, tak promiň za ty moudra. Já jenom, že jsem se s tím pěkně nazlobila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.1.06 14:47

Zdravim vas vsechny .. . . :D

Ja mam podle posledni menstruace termin 12.9.06, porad si rikam, ze to je jeste strasne daleko . . . . . . . . . Jsem z toho porad jeste cela 8O , vime to teprve 14 dni.

Mejte se krasne.
Kaktus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
30.1.06 14:54

Ahoj kaktus, vítám tě! a blahopřeju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
30.1.06 15:36

ahojte, dlho som tu nebola, je mi nonstop zle, minuly tyzden som mala dovolenku, aspon trochu mi to pomohlo, ze som nemusela sediet v robote. akosi mi je zle aj z PC, asi to ma nejake vyzarovanie, co mi vadi, fakt neviem.
minuly tyzden v utorok som bola u mojej dr., ona nema utz, takze ma len vysetrila, ale vraj je vsetko ok a dostala som uz aj tehu-knizku. tak sa z nej tesim :-)
ako sa vam dari? popisali ste tu toho hodne, to ani nemam sancu vsetko precitat. ale verim, ze ste vsetky ok a ze aj miminka su v poriadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí