Poradna duly
Jana Čurdová
Katula: zatim doktorka moc nemeri - rika ze az priste, ale neco pres dva centimetry ma
mozna bliz ke trem ale to ti ted vazne nepovim
Katula: no ja musim taky k zubari, na internu a potom na plicni, jen je blby ze na internu uz tenhle tyden (jako kdybych toho nemela malo) a doufat ze bude vse ok, aby mi nemuseli na:,–(it leky na vysoky tlak.....
Já jsem měla ve čtvrtek jenom 1,2 cm. To je teda asi málo. Teď jsem si vytvořila další problém.
![]()
Katula: velikosti se netrap, jak rikam nevim to presne
jinak ty mas posunuty TP dopredu ja budu mit nejspis dozadu
takze se vazne netrap ![]()
Lucikry: tak ještě k té výpovědi… já jsem momentálně na rodičovské dovolené a protože zaměstnavatel rušil výrobu, tak mě propustil. Mateřská se opravdu vypočítává z poslední mzdy, takže jsem se ptala, jak to dopadne se mnou a je to tak, že pokud nastoupíš na mateřskou dovolenou (6 týdnů před plánovaným termínem porodu, nesmí to být těch 8tt ale 6!) do 6ti měsíců od rozvázání pracovního poměru, budou ti výši mateřské vypočítávat z té bývalé mzdy. Mě to vyjde asi o 3 týdny
tak jsem docela ráda, měla jsem slušnou mzdu a jinak bych dostala almužnu ![]()
Ahoj holky, tak koukám, že tu budu asi jediný noční pták, ale už i mě se chce chrupat, holt první trimetr by bylo nejlepší celej prospat
Chtěla jsem vás jenom pročíst, co je kde nového, všem, kdo byly na UTZ moc blahopřeju, že jsou miminka v pořádku!
EnkaL: doufám, že se ti ten tlak zlepší, neměla ty jsi třeba nervíky před tou kontrolou? to totiž může docela dooost ovlivnit měření a pak tě budou honit po doktorech zbytečně
jo a blahopřeju k průkazce!!!
nezkušená-mamina: já se teda zatím k doktorovi nechystám, říkám si, že je mimi ještě moc malinké, srdeční akce taky není, tak se tam nebudu honit. No a podle tvé reakce vidím, že fakt není kam spěchat, ještě že máme stejný termín porodu ![]()
Pavco nemela jsem nerviky, nervak moc nejsem, dokonce mi ten tlak merili trikrat (vzdycky asi po 20 minutach) a pokazdy byl strasne vysoky… no skocim si v pondeli k obvodnimu, stejne dneska odjizdim do Prahy at mi zmeri EKG a tlak a snad vsechno bude ok…
Ahojky všem.Tak jsem od včerejška pěkně nachlazená a pčikám a pčikám
Z nosu mi pěkně teče a venku je hnusně.Jo jo pěkně nám ten týden začal ![]()
Jinak jsem chtěla reagovat na ty žíly na prsou.Nemám je tedy jak provazy, ale prosvítají pěkně.Prsa se mi naštěstí nezvětšila, jinak bych byla jak vzducholoď
A k těm bolestem podbříšku.Také to mívám, ale prý to je většinou od rostoucí dělohy.V 8tt je mimi prý velké jak jahůdka, tak se někde ten prostor vzít musel.
Ahoj holky, jdu jen na skok, čekáme návštěvu, tak než přijdou, v klidu sio tady s váma posnídám ![]()
EnkaL: tak to jo, pokud jsi byla v naprostém klidu, tak asi bude lepší zajít na odborné vyšetření, tak hlavně, ať to dobře dopadne!
Pavca: dekuju
no EKG jsem mela vzdycky dobry, tak by melo byt i ted
uvidime jak to dopadne, ale myslim ze dobre, protoze si vetsinu casu spis pripadam jak s nizkym tlakem nez vysokym
takze to mohla byt jen nahoda ![]()
Ahojky EnkaL,tak jsem na chvíli zabrouzdala,teda já vás pročítám průběžně,ale jaksi nejsem nikdy schopna nic napsat,buď je mi zle nebo jsou v práci fofry.Jinak už se těším,až ta nevolnost přejde a doufám,že to bude co nejdřív.Chtěla bych vědět,kdo napsal tu větu,že si máme těhotenství užívat,vždyť to ani snad první 3 měsíce nejde ![]()
Ahoj, dneska jsem měla běhání po různých úřadech. Příšerný!!! Na poště ve frontě jsem měla co dělat, abych neomdlela. Tam by mělo platit, že máme přednost. ![]()
Asi tu nikdo není, co? ![]()