Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
30.1.06 18:42

Katula: zatim doktorka moc nemeri - rika ze az priste, ale neco pres dva centimetry ma :) mozna bliz ke trem ale to ti ted vazne nepovim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
30.1.06 18:43

Katula: no ja musim taky k zubari, na internu a potom na plicni, jen je blby ze na internu uz tenhle tyden (jako kdybych toho nemela malo) a doufat ze bude vse ok, aby mi nemuseli na:,–(it leky na vysoky tlak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
30.1.06 18:50

Já jsem měla ve čtvrtek jenom 1,2 cm. To je teda asi málo. Teď jsem si vytvořila další problém. :) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
30.1.06 19:31

Katula: velikosti se netrap, jak rikam nevim to presne :) jinak ty mas posunuty TP dopredu ja budu mit nejspis dozadu ;) takze se vazne netrap :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
30.1.06 22:02

Lucikry: tak ještě k té výpovědi… já jsem momentálně na rodičovské dovolené a protože zaměstnavatel rušil výrobu, tak mě propustil. Mateřská se opravdu vypočítává z poslední mzdy, takže jsem se ptala, jak to dopadne se mnou a je to tak, že pokud nastoupíš na mateřskou dovolenou (6 týdnů před plánovaným termínem porodu, nesmí to být těch 8tt ale 6!) do 6ti měsíců od rozvázání pracovního poměru, budou ti výši mateřské vypočítávat z té bývalé mzdy. Mě to vyjde asi o 3 týdny :lol: tak jsem docela ráda, měla jsem slušnou mzdu a jinak bych dostala almužnu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
30.1.06 22:13

Ahoj holky, tak koukám, že tu budu asi jediný noční pták, ale už i mě se chce chrupat, holt první trimetr by bylo nejlepší celej prospat :P Chtěla jsem vás jenom pročíst, co je kde nového, všem, kdo byly na UTZ moc blahopřeju, že jsou miminka v pořádku!

EnkaL: doufám, že se ti ten tlak zlepší, neměla ty jsi třeba nervíky před tou kontrolou? to totiž může docela dooost ovlivnit měření a pak tě budou honit po doktorech zbytečně :( jo a blahopřeju k průkazce!!!

nezkušená-mamina: já se teda zatím k doktorovi nechystám, říkám si, že je mimi ještě moc malinké, srdeční akce taky není, tak se tam nebudu honit. No a podle tvé reakce vidím, že fakt není kam spěchat, ještě že máme stejný termín porodu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 08:53

Pavco nemela jsem nerviky, nervak moc nejsem, dokonce mi ten tlak merili trikrat (vzdycky asi po 20 minutach) a pokazdy byl strasne vysoky… no skocim si v pondeli k obvodnimu, stejne dneska odjizdim do Prahy at mi zmeri EKG a tlak a snad vsechno bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
31.1.06 09:29

Ahojky všem.Tak jsem od včerejška pěkně nachlazená a pčikám a pčikám :cry: Z nosu mi pěkně teče a venku je hnusně.Jo jo pěkně nám ten týden začal :lol:
Jinak jsem chtěla reagovat na ty žíly na prsou.Nemám je tedy jak provazy, ale prosvítají pěkně.Prsa se mi naštěstí nezvětšila, jinak bych byla jak vzducholoď :lol: A k těm bolestem podbříšku.Také to mívám, ale prý to je většinou od rostoucí dělohy.V 8tt je mimi prý velké jak jahůdka, tak se někde ten prostor vzít musel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
31.1.06 09:36

Ahoj holky, jdu jen na skok, čekáme návštěvu, tak než přijdou, v klidu sio tady s váma posnídám :P

EnkaL: tak to jo, pokud jsi byla v naprostém klidu, tak asi bude lepší zajít na odborné vyšetření, tak hlavně, ať to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
31.1.06 09:58

tak tu nikdo není, zkusím kouknout později :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 11:28

Pavca: dekuju :) no EKG jsem mela vzdycky dobry, tak by melo byt i ted :)) uvidime jak to dopadne, ale myslim ze dobre, protoze si vetsinu casu spis pripadam jak s nizkym tlakem nez vysokym :) takze to mohla byt jen nahoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 12:18

A jak se jinak vsechny mate? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
31.1.06 13:30

koukam ze tu trpim samomluvou :roll: njn ale co se da delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
31.1.06 14:24

Ahojky EnkaL,tak jsem na chvíli zabrouzdala,teda já vás pročítám průběžně,ale jaksi nejsem nikdy schopna nic napsat,buď je mi zle nebo jsou v práci fofry.Jinak už se těším,až ta nevolnost přejde a doufám,že to bude co nejdřív.Chtěla bych vědět,kdo napsal tu větu,že si máme těhotenství užívat,vždyť to ani snad první 3 měsíce nejde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
31.1.06 14:25

Ahoj, dneska jsem měla běhání po různých úřadech. Příšerný!!! Na poště ve frontě jsem měla co dělat, abych neomdlela. Tam by mělo platit, že máme přednost. :D
Asi tu nikdo není, co? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital