Poradna duly
Jana Čurdová
takze nad briskem klimbani takze kluk
a nad dlani taky
pak jsem skoumala na boku 1× toceni a 1× toceni s klimbanim, tak jsem zvedava ![]()
a ted kdyz to zkousel pritel nad briskem tak to samy - klimbani
ale potom kdyz jsem mu vysvetlila proc jsem to po nem chtela tak se zacal strasne smat ![]()
Teda, vy jste se rozpovídaly
Člověk tu chvíli není a hned se prokousává ![]()
Gratuluji Katule a XBublax k srdíčkům. Koukám, že všechny tu dostáváte průkazky docela brzo - já tu první dostala až ve 12 týdnu a teď to nepředpokládám jinak. První odběry jsem měla při druhé návštěvě - krevní skupina, HIV, kr. obraz a toxoplazmóza - vysáli tenkrát ze mě asi 5 ampulek.
Potvurko - svatba v květnu je báječná, taky jsem se v něm vdávala (už to budou 3 roky a žiju a šťastně
). Všude bylo volno, v kapli jsme byli jediná svatba, takže klídek a pohoda, z restaurací jsme si vybírali, bylo teplo, ale ne vedro a všechno krásně rozkvétalo. Jednoznačně doporučuju.
Jinak já jdu na UTZ taky ve čtvrtek, jako ty a podle metříku máme i stejně stará těhotenství …
ad čínský kalendář (podle emimina)- mě to u Andulky vyšlo a teď mi vychází taky holka. Zase mě zklamal prstýnek - klimbal se, ale Andulka evidentně pindíka nemá ![]()
Jestli budete tvořit nějaký seznam, přidejte tam i mě:
Katka/28 let/Andulka 4/05+TP 20.9.
Ahoj holky, tak jsem se dřív nedostala, zítra jdeme na ples a já jsem zjistila, že nějak nemám v čem jít, tak jsem si musela jít půjčit plesové šatky ![]()
Tak co máte za nové téma? Koukám předpověď pohlaví, čínský horoskop, prstýnek… no pěkné metody
čínský horoskop je pro mě passé… nevěřím mu, u prvního dítka mi vycházela holčička, no a máme Honzíka
tentokrát mi teda vychází chlapeček, tak třeba to bude zase naopak a budeme mít holčíčku ![]()
Tušení zatím nemám, poprvé jsem byla přesvědčená, že je to chlapeček…
Holky necháte si říct pohlaví? Já to poprvé věděla ateď uvažuju, že si to říct nenechám… ![]()
Tak a přidávám se do aktuálního seznámku: ![]()
Jannis/22let/TP 16.9/Meziboří(Mostecko)
Enka/20let/TP 12.9.
Katula/26let/Praha-Vršovice/TP (1.9.) 11.9.
babulda/26let/ Trutnov/TP 22.9.
Bubla/31 let/ TP 02.09./ Ostrava
Lucikry/Ostrava/26let/25.9.
Pavča /28 let/Olomouc/Honzík 08/2004 + TP 29.9. (zatím)
Tak a já jdu luxovat ledničku, zase mě honí mlsná a začíná se i pohupovat žaludek, blééé, tak mu tam musím něco dodat ![]()
Pokračování seznámku:
Enka/20let/TP 12.9.
Nezkusena_mamina - Míša/28 let/Fr.-Místek/Karolínka 01/05 + TP 29.09.
Termín porodu je taky jenom prozatímní, v pondělí budu vědět asi přesněji.
Pokračování seznámku:
Enka/20let/TP 12.9.
Nezkusena_mamina - Míša/28 let/Fr.-Místek/Karolínka 01/05 + TP 29.09.
Potvurka-Verča/28 let/Ústí nad Labem/23.9.
Termín porodu je též jenom prozatimní, ve čtvrtek budu vědět asi přesněji,jdu na UTZ
Dobré ranko,
tak co, už je některá na netu.
No, já kdybych nemusela, tak taky nejsem. Ale musím být do 13:00 v práci a je tu nuda.
Jinak bych byla raději doma a spala. Stává se ze mě medvěd
.
Lucka
Ahoj holky,
ráda bych se k vám přidala:o),jestli můžu …
Máme doma 18měs. holčičku Kristýnku a pomalu jsme začali plánovat sourozence.Malá nám trvala asi 7 měs.,tentokrát se povedlo mnohem rychleji:o).10.1. mi vyšel pozitivní test,podle MS mi vychází termín 15.9.
Včera-počátek 8. týdne podle MS(ale měla jsem delší cyklus,tak spíš o pár dní méně) jsem byla poprvé u dr. No a jaké bylo moje překvapení,když mi sdělil,že tam jsou dvě miminka:o)))Vůbec mě to nenapadlo,takže v první chvíli docela šok:o)Jenže už jsem se na ně začala dost těšit…Ale dr. říkal,že to ještě není 100%,že to vypadá ok,ale jedno ještě stále může zaniknout…Jedno už mělo přesně ohraničený plodový váček a 14mm a druhé 13mm a nebylo ještě tak ohraničené.Na další kontrolu jdu za 2 týdny…tak jsem zvědavá a doufám,že budou ok.
zdravím PAVCU:o) pamatuju si vás s Honzíkem z Letních miminek 2004:o)
Zatím se mějte.
Terez.
Ahojky Terezko,
moc ti gratuluju, to je super. Hned dvojí štětí. Lucka
Ahoj Luci,
děkuju:o) sice nevim,jak to budeme zvladat,mame maly byt 2+1 a mala je celkem aktivni a bude jeste docela mala-2roky…ale moc se těšíme…jen mam teď trošku strach,aby se obě udrželi,když to jedno je trošičku „pozadu“ …
Terez.
Neboj se, to zvládneš.
Já bych taky chtěla dvojčátka. A mám k tomu předpoklady. Baštím tabletky na štítnou žlázu, kde je vedléjším učinkem vicečetné těhu. Vůbec by mi to nevadilo. Ale teprve začínám 5 týden, takže se ještě uvidí.
Ale jedno bude taky stačit.
L
terez: ahoj, vitam te mezi nami, urcite budes v pohode ![]()
holky muzu se vas zeptat, kdy nejpozdeji se pozna jestli tam jsou dve nebo jen jedno miminko?
ahoj Terez a moc gratuluji a přeji zdravá miminka
a hlavně pevné nervy
jinak mám pocitže už budu jenom a jenom spát, je to k neuvěření jak jsem utahaná a ospalá, přítel mi něco povídá a já mu usnu uprostřed věty, no hrůza
tak hezkou sobotu a hlavě odpčinek maminky
ahoj holky, koukám, že tu asi nikdo není, já mám chvilku, Honzík spinká, tak nakukumju, co je nového. ![]()
Terez: jé tak vy budete mít dvojčátka? no tak to je teda bombááá.. taky si tě pamatuju z letních miminek, ale asi spíš 2004
no tak to jsem ráda, že tu potkávám i staré známé z prvního těhu ![]()
Enkel - dvojčátka se zhruba na 90% poznají kolem 10 týdne, ale na míň procent už dřív. Aspoň jsem to četla.
Lucka