Poradna duly
Jana Čurdová
u nás je to zatím jen přes telefon, ale přítel si chce už s bříškem povídat
hlavně má starost, aby bylo všechno v pořádku a neustále mi povídá co mám teď jíst a pít a co nesmím dělat, po večerech si studuje literaturu a prostě je celej nadšenej a zblblej
jannis: chutě jednotnačně na maso! čím víc tím líp
Můj manžílek se taky strašně raduje.
Je to super pocit, když víme, že se na to ti naši budoucí tatkové moc těší, že.
Neumím si ani představit situace těch ženských, které chlap v těhotenství pošle do ........ To musí být strašné.
L.
babulda:jé to znám, koupil mi těhotenské vitamíny a teď sleduje jestli je beru.Kdyby to šlo, tak mi pomalu i chystá jídlo přesně podle tabulek ![]()
lucikry:to je strašně smutný, obdivuji ty holky co si to nechají a pak jsou na těhotenství samy.ale deprese to musí být šílená.
holky a taky vás tak bolejí prsa a chodíte v noci na záchod?
bublax: to si mě rozesmála a potěšila, a víš co je nejhorší, já mám ještě takovýho bratra, ten taky všechno kontroluje, taky má roční holčičku a těhotenství tedy v čerstvý paměti, no to bude vážně zábava mít takový dva kontrolóry
![]()
jo, prsa bolí hrozně. Nejhorší je, když třeba 2 hodky ležím a pak vstanu. Mám pocit, že mi zemská přitažlivost ty prsa utrhne. Bolest prochází až do bradavek. Hrůza.
A učůraná jsem pořád. Denně vypiji aspoň 4 litry a to jsem běžně vypila sotva 1 litr. Lucka
bublax: prsa mě bolej přímo strašně, tím jsem byla vážně dost zaskočená
Babuldo tak to mám kliku, že to brácha bere stoicky.Se akorát zeptá jestli je vše OK a pak už jede na normální témata.Ale je pravda, že na fotečku z UTZ se koukal.Sám ještě děti nemá a ani nechce mít, tak uvidím jestli ho nezvyklám ![]()
lucikry tak to je přesný, když jdu v noci na záchod tak až bolestí sykám.Mám pocit, že se mi roztříští na kousky a budu je sbírat u země
a jak jsou teď velký mrazy a začne mi být zima když čekám dlouho na spoj, nó tak to je taky lahoda.to mne bolí bradavky jak čert.
babulda no já byla sice připravená, ale zaskočilo mne to i tak.
ahoj holky, mam zmatek v tom kdo se na co ptal, takze: prsa me boli silene a uz jsou o cislo vetsi nez normalne
zavidim vam vase manzeli a pritele, protoze ten muj to nejak zatim nebere, jen fakt ze se o me stara, sel mi do lekarny pro lizatka a jedlou sodu ale az potom co jsem ho poprosila… No vlastne vsechno udela az kdyz ho poprosim
ale vysvetloval mi to tim ze je to vazne tim, ze proste na me jeste nic neni videt, jen je mi blbe
ze to potom bude jiny ![]()
holčiny já se trošku přestávám orientovat..Neuděláme seznámek??Jednou už tu v počátku byl,a pak z toho sešlo. ![]()
takže kdo chce at se přidá.
Jannis/22let/TP 16.9
Dobré ráno, dneska jsem spala do půl 11. Nemohla jsem zabrat k ránu a od 5 do 8 jsem čučela do stropu. A to jsem šla spát až po 12. Poslední dobou se mi chce spát tak v 7 a v 10 jsem jak rybička. Mám to úplně převoraný. ![]()
Jinak se s vaším dovolením přidávám.
Podle čeho berete termín porodu? Já už mám 2, vzhledem k délce mých cyklů.
Ale v těho knížce mám ten dřívější. Tak nevim, Dr říkala, že to ještě upraví, že se to asi změní.
A můžu doplnit ještě info a bydlišti? Kdyby náhodou byl někdo taky ze stejného místa. Smimískama v parku se to může hodit. ![]()
Jannis/22let/TP 16.9
Enka/20let/TP 12.9.
Katula/26let/Praha-Vršovice/TP (1.9.) 11.9.
Tak nevím, jestli to nemám začít brát osobně.
Vždycky když přijdu, tak všechny utečete. ![]()
Jinak gratulace XBublax.