Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
375
26.1.06 17:22

Potvurka: Já bych se v květnu klidně vdávala. Jsem sice pověrčivá, ale na ty svatby v kvěnu ani ne. My jsme se brali v červenci a pršelo nám úplně neskutečně. Všichni říkají, že budeme mít strašný štěstí, tak jsem zvědavá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 17:22

Potvurka: u tebe je to ale rychlost :) to ja odbery zatim na HIV a dalsi nemam :) to mi asi udelaji pristi tyden nebo az pri dalsi kontrole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.1.06 17:25

Mám už v knížce první zápisy,tak nevím.Odběry mi dělali včera a kontrolní vyšetření moči.ale to tady dělají při každé návštěvě.Tak jsem zvědavá…Nevím,co mě ještě čeká,jsem zvědavá,co bude vidět na UTZ.

Navíc mám perfektního lékaře v práci a ten mi slíbil,že kdykoliv budu chtít,tak můžu přijít a udělá mi UTZ a fotečku.Tak to moc fajn. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.1.06 17:27

V květnu by to mělo být pátý měsíc :) ,tak bychom se chtěli vzít…
Myslím,že ta pověra je už v dnešní době pasé :wink: ,v což doufám a hlavně chci něco neobvyklého,když už to bude jen svatba o svědcích… :)
Takže jdu do toho května.Všechno pokvete,bude hezky.Šaty ještě nevím,jestli budu mít svatební…Jednou jsem to už prožila a bohatě mi to stačilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
26.1.06 17:28

Já jsem ještě nebyla na krvi. Říkala, že chce mít výsledky do další kontroly. Budu prý chodit jednou za měsíc a až později jednou za 14 dní. Vy fakt častěji, jo? Moč mi taky dneska dělala, cytologii, vážila mě, tlak mi měřila a ptala se na nemoci v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 17:28

Potvurka: me bude delat doktorka ultrazvuk pri kazde navsteve :)) ale ty to mas leps :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 17:29

Katula: u me to vypada na rizikovy tehotenstvi, takze si me bude vic hlidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.1.06 17:31

Tak to jsme Enko,dvě…Já už mám rizikové těhotenství…Protože mám vrozenou chybu srážení krve.Větší možnost potratu…ale nepřipouštím si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 17:32

Potvurka: no ja jeste nemam knizku a ceka se na dalsi ultrazvuk, ale kvuli tem mym vsem problemum taky budu urcite na rizikovem, a taky si to nepripoustim… proste si to uzivam (no kdyz zrovna nezvracim a to je ted hoooodne casto)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 17:34

Ja se s vami rozloucim, jdu neco poklidit dokud je mi jakztakz dobre :)) mejte se krasne a setrte se tehulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
26.1.06 17:34

Holky,buďme v pohodě…To teď mimískové potřebují nejvíce…
Tak šup šup…všechny starosti hodit za hlavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
26.1.06 17:37

Já teď jdu s kamarádkou na kafe. Chci jí říct, že jsem těhotná. Aspoň si s ní hezky pokecám o těhu. Je totiž v 9 měsíci, za 3 neděle rodí, ta jí s tím nebudu určitě nudit a otravovat. :D

Mějte se hezky, děkuju vám za podporu a držím nám všem palce. Ještě se tu večer stavím, jestli tady někdo jste. :) Papa K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
27.1.06 07:42

dobré ráno mamulky, koukala jsem jak se nám diskuze hezky rozjíždí a taky pro mě tisíc nových informací o testech a těhu průkazech, zrovna včera jsem to řešila s kámoškama, že teorii všechny známe a v praxi koukám jak vyoraná myš :lol: :oops:
dneska je mi dobře fyzicky, ale tak divně psychicky, zdálo se mi totiž o mojí bývalé lásce a tak teď přemýšlím o svém partnerovi, jestli je ten pravý a jak to spolu zvládnem a mám tak trochu strach, jestli se nám to povede, ale te´d už je trochu pozdě řešit zda je to ten můj princ z pohádky, že jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
27.1.06 08:56

hezké páteční ráno kočky,
no taky koukám,jak se to tu rozjíždí :D člověk tu 1-2 dny není a už se tu člověk musí prodírat :D ..
no tak koukám,že už skoro všechny máte těhu knížky,a už jste viděli srdíčka,vy se tááák máte :? ..já ještě musím vydržet,snad už ho v úterý taky uvidím..
Holčiny jak jste na tom s kafčem?Já piju jen to 3v1,to MILD,a ještě tak 1× za 2dny,to by nemělo uškodit prdolkovi,ne??
Babuldo a můžu se zeptat jak dlouho jste spolu ted s partnerem??Nebo se stalo něco,co tě donutilo si na něj vzpomenout?Neboj,to je ok,emoce a všechno to ted pracuje,člověk nikdy nemůže vědět,jestli to je ten pravý,ale kdyby ti s ním nebylo dobře,tak spolu nejste..já si teda na bývalého nevzpomínám,byl to debil,mlátil mě a žárlil,takže nemám jediný důvod vzpomínat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
27.1.06 09:05

Ahojky,
Já jsem raději kafčo vynechala. Jistota je jistota. Ale zato piju čajíčky a tam je taky kofein. Podle mě to moc nemůže uškodit, pokuď se to pije s mírou.

Holky nemáte některá s vás takovéj zvláštní pocit lehkého šimrání v podbříšku?

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital