Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
26.1.06 11:12

Pavca: no ja mela jit puvodne vybirat saty s kamaradkou pristi tyden, ale chci to nechat na konec unora - to uz budu v 12. tydnu a trosku si oddechnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 11:13

babulka: jj urcite :) myslim ze jsi psala ze pritel je z toho nadseny :) na kdy planujete svatbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 11:13

Babulda: já na svatbu vzpomínám jako jeden z nejkrásnějších dnů v mém životě. Ale je fakt, že jsem se nechtěla vdávat těhotná, miminko jsme začali pořizovat až po svatbě :P Chtěli jsme s manžou oba velkou svatbu a to je vždycky docela dost zařizování a nervíků a to bych teda v těhu fakt nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 11:16

Pavca: no kdyz me v rijnu pritel pozadal o ruku tak jsme o miminku zatim jeste nepremysleli, to prislo pozdeji :) a ted se tesim na oboje :) alespon se vsichni nebudou tak blbe ptat proc se bereme (nejak nedokazali pochopit ze z lasky). A mame suprovy svedky - predehnali jsme je ve svatbe a i v miminku - ona chce svatbu, on chce miminko, tak to ted resi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 11:18

EnkaL: a máš už vybrano uznačku? já je měla vlastně dopředu vyhlídnuté na internetu, asi 3 modely, co se mi fakt líbily a pak jsem je teda musela odzkoušet, které líp sednou, bohužel ty, co se mi líbily ze všeho nejvíc na mě byly krátké :( to mě fakt mrzelo, chybělo jim blbých 10cm :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 11:19

EnkaL: my sjme původně plánovali dvojsvatbu,a le ti známí si to pak rozmysleli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 11:20

Pavca: koukala jsem se na internet :) a tam jsem si taky vybrala asi ctvery ze si je musim odzkouset, njn ale ted je vsechno jinak a nejak na saty nebyl cas…taky jsem nechtela saty ciste bile a kdyz jsem jen tak ze zvedavosti jukala na svat. saty pro tehulky, tak jsou vsechny bile :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
26.1.06 11:21

enkal: přítel vážně je nadšený, je moc šťastný a dojatý a má hroznou starost, u nás to bylo tak trochu obráceně, byl to totiž on, kdo už chtěl miminko a svatbu a vůbec, mě se ještě nějak nechtělo, no příroda zařídila :wink:
pavča: když mě se tak vůůůůůbec nechce a s bříškem už vůbec ne, ale přítel si to tak přeje a ještě ke všemu chce velkou svatbu a já ne, no nějak se dohodnout musíme, třeba kdyby povolil oddálení, já povolim větší, že jo
no to je totiž u nás problém, já si o tom vážně nemám s kým popovídat, kamarádky se nevdávaj, netěhotněj a neplánujou, všechny včetně mě se snaží zapracovat v oboru a popravdě i moji rodiče z toho nejsou úplně odvázaný - teda jako že čekám miminko, tak se Vám tady prostě musím vypovídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 11:23

babulka: a kolik ti je muzu-li se zeptat? taky se okolo me nikdo nevdava natoz aby meli miminko :) takze jsem na to uplne sama a proste si obcas nevim rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
26.1.06 11:26

já asi vážně působim děsně mladě, že jo? :D
na věk už jsem totiž odpovídala, ale je mi 26 takže věk už na to vážně mám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 11:26

EnkaL: taky jsem měla šaty barvy šampaň :P

Babulda: no my měli na hostinu 80 lidí, děti nepočítám, takže taky ne zrovna málo, ale chtěli jsme to tak, byla to moc prima zábava, Mě hodně pomohlo, že jsem to vážně do puntíku naplánovala dost dopředu sama, mamča s vědci moc pomohli, dostali ode mě úkoly, všechno přesně rozepsané, co kdy kde jak kdo s kým :P a tak a bylo to super, všichni na naši svatbu moc vzpomínají :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
26.1.06 11:29

pavca: jeee Tebe bych potřebovala, nechtěla bys nám to naplánovat :D :D
já jsem totiž právě neplánovač a zá:,–(ní nezařizovač, blee
nemám to ráda a asi jsem divná, ale do svatby mě musí přítel nutit, já se jinak vůbec netěším :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 11:30

Babulda: vidíš, já se vdávala taky ve 26 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 11:30

babulda: jj pusobis mlade :) me je totiz dvacet, moji rodice to vzali uzasne, svatbu i miminko, mamka se tesi ze bude baba a tata je hodne tezce nemocny (roztrousena skleroza), takze se tesi ze si alespon uzije jednoho vnoucatka (uz v to ani nedoufal)…mam jen strach co tomu reknou pritelovi rodice (na svatbu rekli ze nepujdou a miminko jsme zatim nerikali) - jen pritel je ma hodne rad, takze ho to mrzi a nechape to…to ze mu svatbu vsemozne rozmlouvaji a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 11:33

babulda: klidně naplánuju :P já jsem magor na seznamy a tak :P jestli chceš, můžeš kouknout na naše webovky, mám tam i popis svatby, harmonogram svatebního dne a tak. Klidně ti poradím, co kdy a jak zařídit :P akorát na ty webovky musíš mít registraci na rodině a požádat na našich stránkách o přítele, nechci to mít otevřené pro lidi, které neznám :P

www.rodina.cz/holcaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital