Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
329
27.1.06 09:36

šimrání mě teda asi zatím míjí… :) mě koukám míjí všechno,nevolnosti,ubývání hmotnosti,
to já už mám 1,5kg nahoře. :? .prsa o číslo větší..
já budu asi pěkná mašina :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
27.1.06 09:51

Teď si pročítám starší diskuze a to šimrání je prý normální.
Nic si s té váhy neděléj. Já už mám o dva kilo navrch. Jestli to tak půjde dál, asi se nevejdem do futer :P .
Já totiž příjdu večer domů, pořádně se nabaštím a pak hned usnu. A to se dobře tloustne.
Ale hlavně, že budeme mít zdravé prdolky.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.1.06 09:56

Dobré rano,
dneska jsem si trosicku prispala :)

Jannis: z toho zes nevidela srdicko si nic nedelej a ja tehu knizku taky zatim nemam… :) Jinak ja jsem nepribrala zatim nic spis kilo zhubla (njn porad zvracim :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
27.1.06 09:57

no to je hezká útěcha, :D alespon bude prdolka zdravej..jenže já jsem typ který když se tláská na večer,tak právě přibírá,a moje včerejší chutě?Kuřeci salám,zakusovanej kyselou okurkou,a na to nanuk Míša. :P .
Ségra říkala,že taky přibrala v 1měsíci nárazově 2,5kg,a pak tak 0,5-1kg měsíčně,prý jen o ten prvopočátek,prsa se nalijou,a hormony :D
mě už trošku ustoupily bolesti prsou,dříve mě bolely i v leže,a ted max.když zavadím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
27.1.06 10:02

ENKAL-vždyt to říkám,všechny hubnete.. :D
Já si příspím už zítra,jupííí…Včera se mě nadřízená ptala,na kdy plánuju odchod na mateřskou,jsem z toho byla trošku v šoku,chápu,že to musí vědět,kdy odejdu kvůli náhradě za mě,ale já to nečekala tak brzy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.1.06 10:06

Jannis: bud rada ze muzes chodit do prace :) njn ale ja nechci hubnout, radeji bych pribrala pet kilo nez porad zvracet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
27.1.06 10:08

já vim,člověk je pak z toho i unavenej,a má hlad a nemůžeš si pomalu ani nic dát. :?
Tak já ti posílám jednu obrovskou chuťovou buňku,aby ti bylo ok. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.1.06 10:09

Ahojky všem těhulinkám.Tak se také přidávám, jsem v 9tt a TP mám 02.09.Ze začátku jsem měla problémy s krvácením a špiněním, ale teď už mám týden klid.Ťuk ťuk ťuk.Na UTZ už byl vidět fazolek a tepající srdíčko a velikost byla správná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.1.06 10:11

xBublax: gratuluju,krvaceni a spineni znam taky me to potkalo a zatim vypada vse ok (tuk tuk tuk)

Jannis: dekuju za chutovou bunku, ale muj zaludek protestuje uz i nad vodou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
27.1.06 10:12

já jsem taky spíš typ, co se hezky nahamá a usne, to se to přibírá, ale máme to v rodině, teta prý v prvním trimestru přibrala 7kg, což je teda síla
jannis: s přítelem jsme 5 let, jen jsme měli tenhle rok vážnou krizi, on pracuje v Brně a já v Praze, takže jsme se přes týden nevídali a bylo to holt znát, ale předtím jsme spolu bydleli a to bylo super, takže to snad jsou jen hormony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.1.06 10:13

Enkal jé koukám, že na to trpí více holčin a bereš na to něco?

http://www.rodice.cz/…k/metrik.php?… nebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.1.06 10:14

babulda: ver ze to jsou hormony, taky pochybuju jestli je ten pravy a tak, ale vzdycky dospeju k zaveru ze jo, teda spis tim zpusobem ze mi rekne at neblbnu, ze mi litaji hormony :oops: :oops: :oops: ale pritom ho strasne miluju :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
27.1.06 10:14

kuš koukám, že mi metřík nějak blbne :D
http://www.rodice.cz/…k/metrik.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.1.06 10:15

xBublax: ne me to preslo samo a vse bylo na ultrazvuku ok (az na druhym), ale jsem na rizikovym tehotenstvi (zatim ne oficialne nemam tehu knizku), ale neschopenku jo (i kdyz pracuju doma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
27.1.06 10:15

xBublax: dalas ho do podpisu a povolila vzdy zobrazovat podpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí