Poradna duly
Jana Čurdová
Katulko,to je dobře,že tam to srdíčko krásně pracuje,alespoň jsi klidnější,že?
katula: moc moc gratuluju
tak to budes mit podobny termin porodu jako ja ![]()
O moc klidnější! Vím, že se budu bát dál, něčeho jinýho, ale fakt jsem se trochu uklidnila. A Dr mi dala těhu knížku, to mně taky dodalo trochu na klidu, i když je to jenom papírový sešit. ![]()
katula: zacinam se desit pondeli…chci uz taky tehu knizku…
jsem rada ze jsi klidnejsi a zatim se niceho neboj
kdy jdes na dalsi kontrolu?
Katulko,tak tu jsem už včera obdržela také…Udělali mi odběry a ve čtvrtek jdu na UTZ,tak jsem zvědavá…Před týdnem tam byla jen malinkatá tečka…
Já mám podle MS termín 1.9. a podle UTZ 11.9. Ale spíš to bude ten pozdější. Měla cykly fakt 40 dnů, tak bych se divila, kdyby ovu byla na začátku.
Potvurka: a to ti ji dali uz takhle brzo… ![]()
Katula: ja mam TT 12. zari ![]()
Holky,jaký máte názor na svatbu v květnu?Chtěla bych se v květnu vdávat…Zařekla jsem se,že nic nebudu podnikat dřív,než budu v pátém měsíci a bude vše v pořádku ![]()
Potvurka: taky jsem se chtela vdavat v kvetnu, povery mi byly jedno, ale na Staromestsky radnici v kvetnu neoddavaji, tak jsem to musela posunout na cerven
Enko,dali včera.Mohla jsem si vybrat mezi růžovou a modrou…
Jsem zdravotní sestra a asi chtěli,abych se mohla prokázat v práci,že jsem těhu.Protože od února jsem doma na neschopnosti…
No já jsem z toho UTZ fakt nadšená. Dr mi ukazovala, jak to srdíčko pracuje. Bylo vidět, jak se tím mimísek pohybuje. Takový malý cukání malý fazolky. ![]()
Na odběry jdu příští týden a na další KO 23.2. To bude zase doba. ![]()
Potvurka: aha ale i tak
no me totiz doktorka rekla ze mi ji neda driv nez bude poradne bit srdicko (i kdyz uz bylo videt jak bije, ale chtela se jeste ujistit)… ![]()
Katula: na odbery? jaky? az tak za dlouho…:) koukam ze jen ja budu chodit po 10 -14dnech ![]()
na jaké odběry?Já už mám za sebou odběr na krevní skupinu,HIV apod.
Nevím,prostě mám dobrou doktorku…Já chodím zatím každých 14 dní na kontrolu,tak jsem zvědavá…