Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1782
26.1.06 10:42

Pavco mě vyprávěj, jak otěhotnět. Taky to byla hrůza, která trvala skoro tři roky. Už jsem se chtěla objednat na 2.2. do Olomouce na kliniku pro neplodnost. A místo toho jdu 2.2. na utrazvuk. Nevěřila jsem, že můžu otěhotnět přirozeně s cyykli bez ovulace a z nefunkční štítnou žlázou. ještě že má Tomík pořádné spermíjky :D , kvalita je kvalita.
A jaké jsi měla peripetie ty Pavco?
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 10:47

Lucikry: tak takovýhle běh na dlouho trať teda neznám, ale co se hříček přírody týče… :P my se snažili od srpna, ale pořád jsem kojila, neměla jsem MS, takže šance spíše nulová :P na začátku prosince jsem dostala první MS a těšila se, kamoška mi půjčila mikroskop na zjišťování OVU ze slin, ten mi ukázal OVU hned 6DC, tak jsem byla šťastná jako blecha :P no ale pochopitelně žádné // na testu a MS nikde. Nazačátku ledna jsem začala měřit BT a podle prvních dní jsem myslela, že bdu asi permanentně podchlazená :P a ona z toho nakonec vylezla OVU až 36DC :! no a pak už teploty stoupaly, ale nevěřila jsem, že ybch mohla být těhu, takhle dlouhý cyklus, OVU vychytaná hned na počátku měření… no a vidíš, stalo se a 55DC byl pozitivní testík :P :lol: :P tak tomuhle já říkám malý zázrak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 10:48

Pavca: jj byl to takovy malinky prikaz :oops: :oops: :oops: protoze je to taky celkem zazrak ze ovu tak v dlouhem cyklu probehla ne? :) (no moc se v tom nevyznam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
26.1.06 10:52

to je takový hezký, když tady popisujete jak jste se snažili a těšili
no to já musím přiznat, že my jsme se dokonce v inkriminovanou dobu i chránili a přece jsem těhu, no odtud pochází i ten můj první šok a popravdě neradost, ale už se to pomalu ale jistě láme a nakonec budu ta nejzapálenější maminka pod sluncem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 10:56

EnkaL. já bych fakt nikdy nečekala OVU 36DC :P ale na druhou stranu jsem v podstatě vždycky brala HA, takže nemám nejmenší potuchy jak dlouhý bych měla normálně cyklus, no ale asi patřím mezi mílařky :P

Babula: to mi povídej, to to chránění teda pěkně dopadlo :P to se nedivím, že jsi v šoku :P ale hlavně, že bude všechno v pohodě a nakonec si těhotenství krásně vychutnáš. Někdy je prostě takovýhle „popíchnutí“ lepší, než dlouhé plánování :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 10:56

babulda: takovyhle otehotneni je nejlepsi :) zadny stres a tak :)) Me dokonce doktori rekli ze miminko mit nemuzu (mela jsem gyn. problemy po autonehode) a tak jsem na to prestala myslet a ejhle jsem v 8. tydnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
26.1.06 10:57

To je krásné Pavčo, hlavně že to vyšlo.
A čím jsi se prosímtě chránila Babulo?
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 10:58

EnkaL: koukám, že máte naplánovanou svatbu, kde se budete brát? už máte všechno zařízené? jsem zvědavá, jaké budeš mít šaty a tak, povídej, svatby, to je moje oblíbené téma,… hrozně ráda bych vedla svatební agenturu, co pořizuje svatby na klíč podle přání snoubenců :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
26.1.06 11:00

Enkal, jo mě taky jeden stupidní doktor v gyncentru v Ostravě řekl, že děti nebudu mít jinak než umělím oplodněním. Vycházel pouze a jen z jediného krevního testu. je to dr., který vydělává na nešťastných neplodných párech.
Takže moje největší pomsta jemu bude zaslaná fotka mého mimiška. Už se na to moc těším.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 11:01

Lucikry: no jsem moc ráda, ale to správné štěstí přijde, až to budu mít potvrzené od doktora a uvidím srdíčko, jak bije, ale to si teda ještě chvilku počkám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 11:04

Pavca: budeme se brat v Praze na Staromestské radnici :) no jediny co zatim mame naplanovane je termin a to je tak vsechno :) saty jsem mela vybrane, ale vyber musim zmenit, protoze uz bude brisko a do tech satu bych se nedostala…svatebni oznameni si chci udelat sama a prstynky ma za ukol vybrat pritel :) a hostina bude nejspis u mych rodicu doma a nebo kousek od nich v restauraci, to jeste nevim jiste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
26.1.06 11:05

lucikry: no ja jdu k tomu doktorovi na kontrolu 7. unora, takze mu tam budu mavat tehu knizkou :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
26.1.06 11:06

no kondomem, ale je fakt, že kondomových dětí znám víc :)
pavca. to my taky plánujeme svatbu, ale já jsem úplnej opak, mě se zas nic nechce zařizovat, dokonce jsem nebyla schopná si jít zkoušet ani šaty, no te´d teda nevim jak to udělám, protože se mi momentálně nechce nic dělat ještě víc, tak nevim jestli tu svatbu prozatím neodložíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
26.1.06 11:09

jinak holky, vážně jste mě překvapily kolik mělo problémy a tak
asi máte pravdu, takhle je to nejlepší a všechno ostatní se taky vyřeší, teda alespoń doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
26.1.06 11:10

EnkaL: dělají se pěkné svatební šaty i pro těhulky, to mi připomíná, my jsme posunovali kvůli resrtauraci termín svatby o 3 měsíce dopředu a tak jsem objednávala šaty vlastně 4 měsíce před svatbou a paní se mě ptala, proč tak pozdě :P jestli jsem těhotná, aby věděla, co mi může nabídnout, tak to mě tenkrát pobavilo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí