Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
24.1.06 12:32

to budeš v šestém, tak to by mohlo :D , jsem zvědavá :D
já si myslím, že není na co čekat, asi nemá smysl se tam hnát hned, ale takhle je to akorát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
24.1.06 12:38

světlu tobě se změnil metřík, jak to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
24.1.06 12:39

on my sám nepočítá, tak zkoumám, uvidím zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
24.1.06 12:41

To bych se ale mohla zeptat :roll: Holky, která máte udělaný metřík na www.lilypie.com nevíte, proč mi nepočítá? Já mám v tom chaos. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.1.06 13:42

Já jsem to taky měla nejdřív měla na týhle adrese a taky problémy, tak jsem to udělala přes jinou adresu. Jestli ti můžu doporučit, zkus ho jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.1.06 22:17

Ahojky,já ho mám na Lilypie.com a v pohodě.Tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
25.1.06 11:03

ahoj, jakpak dneska je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
25.1.06 11:08

ahojda, zima i v kanclu, je mi dneska zima a vážně, opravdu vážně bych si šla hajnout :)
a jak se mají ostatní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.06 11:22

Ahojky,
já jsem si včera odpoledne a večer a dneska i dopo říkala, že jsme asi všechny umrzly, protože nikdo nic nepsal (a mi se taky moc nechtělo). Jenom jsem si včera při té zimě uvědomila jednu věc - potěšující:

• než jsem poprvé otěhotněla, měla jsem pořád studené nohy i často i ruce. Dokonce v i horkém létě, když jsem byla chvíli ve stínu, jsem manžu chladila ledovými chodidly.
  • když jsem byla pár týdnů těhotná, tak najednou byly nohy teplejší a dokonce v zimě mi stačilo jedno tenší tričko a bunda/kabát. Žádný svetr nebo něco teplejšího.
  • takhle to bylo i po porodu, když jsem kojila. Pak se to postupně začlo dávat do normálu a jejda, už jsem zase těhotná.

Jenom letos v létě s tím obrovským břichem bude to vedro nesnesitelné. Doufám, že nebudou často tropická vedra. I když v posledních dnech je představa pětatřicetistupňového horka ve stínu lákavá.

pa pa Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
25.1.06 11:31

nezkusena_mamina: ahoj, jj je to uplne v pohode, venku je hodne stupnu pod nulou a ja si musim vzit tenky kabat, protoze jinak by mi bylo vedro a ja omdlivala :)

babulda: no ja to mam naopak, me je vedro :) a do toho ranni (celodenni) nevolnosti, omdlivani a chozeni na zachod :) a to ani nepocitam vcera vecer silenou depresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
25.1.06 11:57

nevite nekdo co je s Jannis, dlouho se tu neukazala, zajimalo by me jak ji dopadl kontrolni ultrazvuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.1.06 13:01

Ahoj holky, přeju vám hezký den. Mně se dneska už dvakrát zvednul žaludek. Nato, že mi celou dobu nic nebylo, mě to zaskočilo. Už sem si myslela, že budu mít to štěstí a bude mi celou dobu OK. Teď ale sedim a radši se nepouštim do prudkých pohybů, které , jak odhaduju, nejsou momentálně to pravé.
Jannis jsem tu taky dlouho neviděla. Myslím, že šla k Dr v pondělí, ale nejsem si jistá. Já jdu už zítra, tak jsem zvědavá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.1.06 13:04

mám termín na konec srpna, ale podle ultrazvuku je mimik mladší, takže se asi uvidíme až v září:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
25.1.06 13:10

mám takový dotaz, no to víte jsem maminkou poprvé:
bolí mě břico, ale ne jen jako u MS, prostě celé a taky jakoby přímé břišní svaly, nemáte to taky některá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
25.1.06 13:17

babulka: no me bricho boli porad, ale ja mela nejake gynekologicke problemy, takze je to jen zvetsovanim a otacenim delohy…

katula: no snad se holka jedna ozve

ga_gabi: no tak alespon muzes stridat dve diskuze :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí