Poradna duly
Jana Čurdová
to budeš v šestém, tak to by mohlo
, jsem zvědavá ![]()
já si myslím, že není na co čekat, asi nemá smysl se tam hnát hned, ale takhle je to akorát ![]()
To bych se ale mohla zeptat
Holky, která máte udělaný metřík na www.lilypie.com nevíte, proč mi nepočítá? Já mám v tom chaos. Děkuju
Já jsem to taky měla nejdřív měla na týhle adrese a taky problémy, tak jsem to udělala přes jinou adresu. Jestli ti můžu doporučit, zkus ho jinde.
ahojda, zima i v kanclu, je mi dneska zima a vážně, opravdu vážně bych si šla hajnout ![]()
a jak se mají ostatní??
Ahojky,
já jsem si včera odpoledne a večer a dneska i dopo říkala, že jsme asi všechny umrzly, protože nikdo nic nepsal (a mi se taky moc nechtělo). Jenom jsem si včera při té zimě uvědomila jednu věc - potěšující:
Jenom letos v létě s tím obrovským břichem bude to vedro nesnesitelné. Doufám, že nebudou často tropická vedra. I když v posledních dnech je představa pětatřicetistupňového horka ve stínu lákavá.
pa pa Míša
nezkusena_mamina: ahoj, jj je to uplne v pohode, venku je hodne stupnu pod nulou a ja si musim vzit tenky kabat, protoze jinak by mi bylo vedro a ja omdlivala ![]()
babulda: no ja to mam naopak, me je vedro
a do toho ranni (celodenni) nevolnosti, omdlivani a chozeni na zachod
a to ani nepocitam vcera vecer silenou depresi
nevite nekdo co je s Jannis, dlouho se tu neukazala, zajimalo by me jak ji dopadl kontrolni ultrazvuk…
Ahoj holky, přeju vám hezký den. Mně se dneska už dvakrát zvednul žaludek. Nato, že mi celou dobu nic nebylo, mě to zaskočilo. Už sem si myslela, že budu mít to štěstí a bude mi celou dobu OK. Teď ale sedim a radši se nepouštim do prudkých pohybů, které , jak odhaduju, nejsou momentálně to pravé.
Jannis jsem tu taky dlouho neviděla. Myslím, že šla k Dr v pondělí, ale nejsem si jistá. Já jdu už zítra, tak jsem zvědavá. ![]()
mám termín na konec srpna, ale podle ultrazvuku je mimik mladší, takže se asi uvidíme až v září:-).
mám takový dotaz, no to víte jsem maminkou poprvé:
bolí mě břico, ale ne jen jako u MS, prostě celé a taky jakoby přímé břišní svaly, nemáte to taky některá??
babulka: no me bricho boli porad, ale ja mela nejake gynekologicke problemy, takze je to jen zvetsovanim a otacenim delohy…
katula: no snad se holka jedna ozve
ga_gabi: no tak alespon muzes stridat dve diskuze ![]()