Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
21.1.06 13:16

Katula: co vim je to, ze ti tehu hormon nestoupa tak jak ma a na ultrazvuku je videt jen gestacni vacek…ale taky to muze byt i tim, ze proste mimi je zatim malinke a videt neni a nebo se nekde schovava - tak to bylo u me…Ale koukam ze ty uz jsi v osmem tydnu, takze neboj videt bude urcite…a to ze ti neni spatne - bud rada, ja jsem si taky jeste pred tydnem nebo mozna uz je to dyl, rikala jak je divny ze mi neni spatne a ted „telefonuju“ se zachodem kazdou chvili a muzu jen lezet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.1.06 13:18

Jinak k bylinkam v tehu, mamka zatim nic nevi, musi prostudovat knizky a poradit se s jednou znamou bylinkarkou a homeopatickou :)) vi jen co se nesmi a to je takovy sileny seznam ze se mi to nechce vypisovat, najdete to vsude mozne :) treby tady: http://www.tehotenstvi.com/strana_1.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.1.06 13:18

Dík moc, snad to bude dobrý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.1.06 13:20

Katula: kazda se tak trosku bojime :) ja taky mela strach a pritel ze me silel…je to asi pochopitelny, ale myslim ze se nemas ceho bat…Kdy jdes vlastne k doktorovi (nejak mam v tech datumech a tak zmatek)? Dej pak urcite vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.1.06 17:21

EnkaL: já jdu k Dr až ve čtvrtek, což je podle poslední menstruace konec 9tt. Ale fakt nevím, kdy jsemmohla mít ovu, protože jsem měla cykly cca 35 dní. Byla jsem u Dr poprvé na začátku ledna, to jsem podle MS měla být konec 6tt. Dr říkala, že to upřesní, ale stáří vidí na 4tt nebo maximálně 5tt podle utz. Což by vycházelo na ovu po těch 14 dnech od MS. Asi jsem fakt vadná, že nedokážu normálně žít a přemýšlet o něčem jiném. :D

Děkuju a podporu, K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
21.1.06 19:31

Katula: tak to je normalni, ja tim taky otravuju pritele, mamku, kamaradku (ktera o tom jako jedina zatim vi)… :)) Jen nevim 1. unora bych mela jit na maturitak (nasi byvaly skoly, takovy tridni srazek) a nebudu pit, tak jsem zvedava jak to uhadam :)) nechci aby to zatim vsichni vedeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
21.1.06 19:42

No, to já jsem si taky myslela, že to zatím řekneme jenom rodičům, ale hned druhý den, co nám to Dr potvrdila, jsme jeli na týden na hory s dalšíma 20 kamarádama. Nešlo to utajit, už jenom proto, že jsem nepila a nechodila moc lyžovat. Zároveň jsem si chodila lehnout kolem 10, což je u mě fakt divný. Takžeaž na výjimky to ví skoro všichni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.1.06 08:56

ahoj, jaky byl vikend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.1.06 09:21

Ahoj,
u mě odpočinkovej,vychutnávala jsem si,že nemusím ráno brzy vstávat,tak jsem pěkně chrupkala :) ..v pátek jsme byli na maturáku naší bývalé školy,a cca ve 23h jsme jela domů,byl tam strašně vydejchanej vzduch,teplo,tak se mi chvilkama zvedal žaludek,tak jsem jela dom.Přítel dojel asi hodku po mně.Prý jsem to na něj přenesla,dříve vydržel do 2-3h,a ted chodí spát se mnou v osm večer. :D .
Teda holky,mně asi minou nevolnosti -přímo zvracení,ale neskutečně mě bolí prsa..ležela jsem,ani jsem je jich nedotkla,a myslela jsem,že mi prasknou,ten tlak a bolení :( .snad to za chvíli přejde.
Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.1.06 09:23

Jannis: ahoj :)) ja se chystam braskovi na maturitak 1. tak alespon vim co me ceka :) taky jsem oznamila, ze pritel asi zustane dlouho a ja vyrazim v deset domu :D Prsa me taky boli ale ne nejak moc, ja mam posledni dva dny problem s tim zvracenim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.1.06 09:29

To mě už chytla " žravá"…včera jsem dostala chuť na Magnuma,tak chudák přítel pro něj musel na benzínku,a mezitím než dorazil,tak jsem dostala neuvěřitelnou chuť na olomouc.syrečky,měla jsi vidět ten jeho výraz,když stál ve dveřích s těma nanukama,a já se tam mezitím láduju syrečkama a rajčetem,a culím se na něj…nevěděl jestli jsem se nezbláznila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.1.06 09:30

Jannis: dokazu si to uplne zive predstavit :) to i kdyz me honi zrava, tak mam ted docela smulu, protoze jsem rada kdyz v zaludku udrzim suchy rohlik… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.1.06 09:38

to přejde :wink: .uvidíš…ale určitě se snaž něco zbaštit,ať nejsi osláblá..
já dneska ráno do práce zaspala :o .pořád jsem si říkala ještě 5 minut,a najednou z toho byla skoro hodka,tak jsem jela do práce autem,no moc se mu taky nechtělo :)
já bych chtěla pořád spát,a probudit se až tak ve 4měsíci :D ..to bych byla kráásně vyspalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
23.1.06 11:19

Ahojky těhulky,
to je hrůza jsem v začátku 4tt a dnes jsem musela do nemocnice. Můj gynekolog dnes neordinuje. Začalo mě píchat v pravo v podbříšku. A dr. v nemocnici zjistil, že mám 3×3 cm cystu. Jsem s toho na prášky. Ale prý se to někdy stane a je to normální. Hrůza. Co jsem komu udělala, čekám na mimčo skoro 3 roky a teď tohle.
Jinak gestakční váček byl vidět, tak snad to bude dobrý. Aspoň jedna lepší zpráva.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
23.1.06 11:29

lucikry: neboj ono to bude v pohode, je to tvoje prvni mimco vid? To jsme vsechny vystresovane jestli je ok nebo neni :) A cysta se muze v pohode behem tehotenstvi ztratit, takze nezoufej :)

Jannis: jj snazim se, ale je to tezky to v sobe udrzet… Ale uz se mi to povedlo :) Jeste ze pracuju doma, nedokazu si predstavit, ze bych jeste rano musela jet do prace, to bych asi nevstala :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí