Poradna duly
Jana Čurdová
Manžel už je ze mě taky dost bezradnej, ale pořád se snaží poslouchat a poslouchat moje problémy. Doufám, že ho to nepřestane bavit. ![]()
Já jdu k Dr až ve čtvrtek odpoledne. Ale už se to blíží, horší to bylo před týdnem. ![]()
jéé ty už dostaneš těhu knížku
? u nás jí davaji až později…ty se máš…
opravdu to je jen slabounce narůžovělý,takže pokud se Vám to taky stalo,tak už to mě uklidnilo.
Kaťulko,vydrž,je to jen náladami,pak to bude v pohodě.Máš nás…
ano,Janýsku,těhuknížku.Odběry mi už chtěla udělat včera,ale bylo pozdě a musely by tam ležet do dneška,tak jsem vyfasovala zkumavku na moč a mám přijít ve středu odpoledne co nejdřív,aby mě mohli odebrat a pak mi hned vystaví neschopenku a těhuknížku.Mohla by mi udělat UTZ,chtěla bych vidět,jak se tvoří naš/-e Mišulka
![]()
no ze mě byl přítel nejvíc v šoku z toho,když jsem mu řekla,že jsme unavený,a chodím pořád spát
jeho otázka je vždycky a z čeho?..nerozumí tomu ![]()
Teď jsi mě pobavila.
Otázku „z čeho jsem unavená“ znám moc dobře. Vůbec si to neumí představit.
No hele potvůrko,ty jsi méně těhotná jak my,a už máš všechno tohle za sebou..
no to jsou věci.. ![]()
ALE MOC TI TO PŘEJU..Vy budete mít Mišku??to je po někom z vás??u nás je přítel Michal. ![]()
No o náladách mi ani nemluvte
jsem ted hrozná,všechno mě vytáčí a ser…
..
KATULA-já se opravdu snažím neusínat,ale prcek vždycky vyhraje
..
Taky tak hodně spíte holky?
Jannis: neboj, to bude urcite v pohode…
holky vsechny vas moc a moc zdravim…jinak pred chvili jsem volala doktorce a hormonu je dostatek, ale stejne zitra vezme dalsi krev a pokud nestoupne dvakrat a nebude nic na utrazvuku......
(getacni vacek uz mam dost velky ze by tam neco byt melo). Ale ja doufam ze jsme v pohode ![]()
jinak k ty unave, to je taky strasny, pritel nechape, jak muzu spat odpoledne a potom jeste vecer kolem devaty usnout ![]()
jinak k naladam: vsechno me strasne dojme a vlastne skoro porad brecim, nez jsem volala doktorce, tak jsem zase brecela kvuli tomu ze jsme v plzni a ze vsechny znami mame v Praze, takze nemuzeme nikam chodit (ted teda jen pritel)…je to se mnou vazne na palici
Já právě unavená moc nejsem. Je to divný. Ale je to tím, že jsem teď už 14 dni doma a nemám se jak unavit. Ne že bych seděla celý den u Tv. Musím pracovat na počítači, ale přece jenom určitě mě to míň vyčerpá, než chodit do práce. Spím stejný počet hodin, jako před tím.Myslím, že je to těma vitamínama, který beru. Je to napsaný v letáku, že odstraňujou únavu.
Katula: a jaky beres vitaminy? bych je potrebovala, taky jsem doma jediny co delam je ze se ucim na zkousky a nebo sedim u pocitace a nebo spim…a unavi me uplne vsechno ![]()
tTo víte,jednak mám moc dobrou doktorku,jednak jsem z oboru a navíc,mám vrozenou nemoc,takže všechno se musí víc hlídat…
Jinak unavení nějak nejsme,ale nic mě nebaví,ach jo…
Mišulka - je pracovní název pro něj či ní.Jinak přítel je Michal a tak jsme vymysleli tohle,ale vůbec nic to neznamená…
Potvurka: vsak ona ta unava taky mozna dorazi, jeste pred tydnem jsme taky neverila ze bych mohla byt tak moc unavena jako jsem ted
a nebo taky nedorazi a budes uplne v pohode
Já beru MAMAVIT. Podívej e na
http://www.grswan.cz/n/?…
Já jsem byla příšerně unavená ještě před 10 dněma. Začala jsem brát ty vitamíny a během 5 dnů se to zlepšilo o 50%. A teď je to úplně bez problémů. třeba je to jenom psychický, fakt nevim, čím to je. Ae přisuzuju to těm práškům.
A na co se učíš? Jestli se můžu zeptat. Taky bych se měla učit, ale nemám náladu a nedokopu se do toho. ![]()