Září 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
752
19.1.06 11:05

Ahojky,

já taky vůbec nestíhám :( je mi pořád špatně, průběžně chodím zvracet :( je to vážně hnus… a unavená jsem naprosto šíleně :(

Jinak zatím všechno v pořádku, na kontrolu jdu až v úterý, tak jsem zvědavá…

Mějte se všechny krásně a nebojte, to že na UTZ ze začátku není nic vidět je naprosto normální…

Pa Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.1.06 11:13

ahoj cácorky :) ,
tak mě je dneska pro změnu mizerně,donutila jsem se sníst jogurt se zrním,protože to je zdravý,a ted řeší,zda to byl dobrý nápad. :? ..Asi ho v sobě neudržím..
Včera jsem opět nevydržela a usnula jsem,přítel už mé buzení vzdal :) .Jen jsem viděla Borhyovou,že má růžový kostýmek a tím to padlo :P ..jenže ráno vstávám každý den na půl šestou,tak si nepřijdu nějak extra vyspalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
19.1.06 12:12

Sisa2:
Taky jsi mě uklidnila,já jdu na kotrolu v pondělí,to budu už 8TT a něco,byla jsem před 14 dny a byl taky vidět jen gestační váček,tak se na pondělí dost DOST bojím,aby tam prdolka byl…holky,to jsou teda stresy,mám termín přelom srpen/září,protože poslední MS byla 22.11.
Držím všem palečky,ať mimiskové rostou jako z vody!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
19.1.06 12:16

davni: dokazu si predstavit jak ti ted je…ale to bude v poradku…no ode me to zni smesne, protoze uz i pritel je ze me na nervy, jak se tim trapim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
19.1.06 12:58

EnkaL:
Děkuju,jo je to šílené.Už ať je to pondělí,protože to čekání je fakt hrozné.Ale věřím,že to dobře dopadne!Držím nám všem palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.1.06 13:02

Ahojky všem přítomným…

Jak se máte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.1.06 14:05

Ty jo holky,před chvíli jsem byla na záchodě,a mám trošku narůžovělý výtok 8O ..s přítelem jsme několik dní neměli pohl.styk,takže nevím co je podnět :( ..ach jo..
mám se bát a raději zavolat dr. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
19.1.06 14:12

Jannis: já jsem měla to samé minulý týden. Ale bylo to opravdu jen strašne nepatrně narůžovělé. Byla jsem z toho hotová. Přišla jem na to večer, tak jsem myslela, že hned ráno půjdu k Dr. Ale ráno nic a bylo to v pořádku. Myslím, že je to v pohodě. Jo a než se mi to stalo, celý den mě bolelo břicho a hlavně v kříži.

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.1.06 14:17

Holky,klídek.mám to také.Včera jsem byla u Dr.,že jsem těhotná a tak mě i vyšetřila a řekla mi,že mám na čípku drobné eroze,které slabě krvácejí.Nic hrozného,co by mělo zneklidňovat.Možná máte stejný problém,takže pohoda.Růžový výtok může být i normálně v těhu a dokonce až hnědý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.1.06 14:17

no já to mám taky dneska první den,ale ty bolesti co píšeš-nemám..já se jen bojím,aby to nebyl podnět ke krvácení :( ..dr.říkala,že pokud začnu krvácet,je možnost že budu mimoděložně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.1.06 14:18

Jinak jsem měla na UTZ náznak mimi-kavitace(tvoření gestačního váčku) a je v děloze,tak jsem klidná.Jen jsem byla překvapená,když mi ukázala vaječník a v něm díru po vajíčku.Jak vrata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
19.1.06 14:21

Jestli to máš fakt úplně slabounce, tak máš to samý, co já měla . A myslim, že to souviselo s tím výtokem. Mně říkala Dr v podstatě totéž, co tobě. Ale zároveň mi říkala, ať určitě hned přijdu, jen když začnu krvácet. S tím ale, že myslí opravdu krvácet, protože špinění by mělo být vpoho. Tak jsem to aspoň pochopila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.1.06 14:22

tohle čekání je fakt šálený :( ..at už je úterý,a já jdu znovu k dr.Nechci plašit kvůli každé kravině,ale znáte to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.1.06 14:24

ještě že Vás mám,říkat doma tohle partnerovi,asi by nevěděl,co poradit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.1.06 14:29

Já jdu ve středu.Musím na odběry HIV apod. a prý už vyfasuji těhuknížku a neschopenku.Z ní moc nadšená nejsem,ale chránit se musím…

Jo a to špinění,dokud nekrvácíš,tak to může k těhu patřit.Já většinou slabě růžově špiním,když jdu na velkou stranu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí