Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
já taky vůbec nestíhám
je mi pořád špatně, průběžně chodím zvracet
je to vážně hnus… a unavená jsem naprosto šíleně ![]()
Jinak zatím všechno v pořádku, na kontrolu jdu až v úterý, tak jsem zvědavá…
Mějte se všechny krásně a nebojte, to že na UTZ ze začátku není nic vidět je naprosto normální…
Pa Zuzka
ahoj cácorky
,
tak mě je dneska pro změnu mizerně,donutila jsem se sníst jogurt se zrním,protože to je zdravý,a ted řeší,zda to byl dobrý nápad.
..Asi ho v sobě neudržím..
Včera jsem opět nevydržela a usnula jsem,přítel už mé buzení vzdal
.Jen jsem viděla Borhyovou,že má růžový kostýmek a tím to padlo
..jenže ráno vstávám každý den na půl šestou,tak si nepřijdu nějak extra vyspalá.
Sisa2:
Taky jsi mě uklidnila,já jdu na kotrolu v pondělí,to budu už 8TT a něco,byla jsem před 14 dny a byl taky vidět jen gestační váček,tak se na pondělí dost DOST bojím,aby tam prdolka byl…holky,to jsou teda stresy,mám termín přelom srpen/září,protože poslední MS byla 22.11.
Držím všem palečky,ať mimiskové rostou jako z vody!
davni: dokazu si predstavit jak ti ted je…ale to bude v poradku…no ode me to zni smesne, protoze uz i pritel je ze me na nervy, jak se tim trapim…
EnkaL:
Děkuju,jo je to šílené.Už ať je to pondělí,protože to čekání je fakt hrozné.Ale věřím,že to dobře dopadne!Držím nám všem palečky!
Ty jo holky,před chvíli jsem byla na záchodě,a mám trošku narůžovělý výtok
..s přítelem jsme několik dní neměli pohl.styk,takže nevím co je podnět
..ach jo..
mám se bát a raději zavolat dr. ![]()
Jannis: já jsem měla to samé minulý týden. Ale bylo to opravdu jen strašne nepatrně narůžovělé. Byla jsem z toho hotová. Přišla jem na to večer, tak jsem myslela, že hned ráno půjdu k Dr. Ale ráno nic a bylo to v pořádku. Myslím, že je to v pohodě. Jo a než se mi to stalo, celý den mě bolelo břicho a hlavně v kříži.
K
Holky,klídek.mám to také.Včera jsem byla u Dr.,že jsem těhotná a tak mě i vyšetřila a řekla mi,že mám na čípku drobné eroze,které slabě krvácejí.Nic hrozného,co by mělo zneklidňovat.Možná máte stejný problém,takže pohoda.Růžový výtok může být i normálně v těhu a dokonce až hnědý…
no já to mám taky dneska první den,ale ty bolesti co píšeš-nemám..já se jen bojím,aby to nebyl podnět ke krvácení
..dr.říkala,že pokud začnu krvácet,je možnost že budu mimoděložně…
Jinak jsem měla na UTZ náznak mimi-kavitace(tvoření gestačního váčku) a je v děloze,tak jsem klidná.Jen jsem byla překvapená,když mi ukázala vaječník a v něm díru po vajíčku.Jak vrata…
Jestli to máš fakt úplně slabounce, tak máš to samý, co já měla . A myslim, že to souviselo s tím výtokem. Mně říkala Dr v podstatě totéž, co tobě. Ale zároveň mi říkala, ať určitě hned přijdu, jen když začnu krvácet. S tím ale, že myslí opravdu krvácet, protože špinění by mělo být vpoho. Tak jsem to aspoň pochopila. ![]()
tohle čekání je fakt šálený
..at už je úterý,a já jdu znovu k dr.Nechci plašit kvůli každé kravině,ale znáte to…
ještě že Vás mám,říkat doma tohle partnerovi,asi by nevěděl,co poradit ![]()
Já jdu ve středu.Musím na odběry HIV apod. a prý už vyfasuji těhuknížku a neschopenku.Z ní moc nadšená nejsem,ale chránit se musím…
Jo a to špinění,dokud nekrvácíš,tak to může k těhu patřit.Já většinou slabě růžově špiním,když jdu na velkou stranu…