Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1782
17.1.06 13:36

Katulo - na tu stolici si dávej bacha, bašti jáblíčka ať máš vlákninu. Na wc aspoň jednou za 2 dny.

A jak se vám spí. Já spím na břichu, ale teď mi to je nějak nepříjemné. Musím spát na boku.

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.1.06 13:38

Já jak kdy,snažím se usnout na b říšku,ale tlačí mě trošku prsa,takže většinou na boku,což je pro mě děs.Nejsem zvyklá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
17.1.06 13:45

To já vím, prsa mě boleli ze začátku. Teď už je to o něc lepší, ale pořád je cítím.
Navíc jsem se málem v sobotu vybulila v carefoure. Manžel byl hotovéj, zbledla jsem, polil mě studený pot a málem jsem sebou sekla. Udělalo se mi dobře až venku na vzduchu.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.1.06 15:19

S tou stolicí jste mě vyděsili. Vůbec jsem to nesledovala a teď ani nevim, kdy jsem byla naposled. Jinak jjá spím na boku nebo na břiše. Od malička nejsem schopná usnout ani spát na zádech.

Kača

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
17.1.06 16:36

Ahoj holky,
tak jsem byla včera u doktora a udělal mi už druhý utz( kvůli tomu špinění ze začátku si to chtěl více pohlídat) a mimísek už má 1,6cm - teda spíše je to takový rohlíček a srdíčko už bije :) , takže všechno OK, mám se dostavit až 14.2. - to jsou celé 4 týdny ! Pak prý mi odeberou krev a udělají pořádně vyšetření… Jinak je mi dost zle, zvlášť večer a mám už 3 týdny takovou nepříjemnou rýmu, ptala jsem se doktora jestli to náhodou nemá něco společného s těhu, říkal že může, a nemusí, že v těhotenství jsou sliznice více překrvené ,a tak že můžu mít i pocit jako bych měla pořád rýmu. Ale tu teď má kde kdo, takže to neřeším, jen mě to dost otravuje, hlavně když večer lehnu do postele. Jinak info o mě, jsem z vás asi nejstarší, je mi 31, je to moje druhé těhu, mám už dvouletého syna. Bydlím v Havířově. Mějte se krásně a v rámci možností si užívejte těhotenství :) . Bude líp ( tím se pořád utěšuju, když mě přepadají blee stavy navečer. Pa Pomněnka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.1.06 17:13

Pomnenko, to je super, že je vše v pořádku. Já jdu k Dr příští týden a neustále se bojim, aby bylo vše ok.

V kolikátým jsi týdnu a kdy máš TP?

Káča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
17.1.06 17:54

Ahoj holky,
já jsem z červňátek a jen k vám nakukuju. Strašně moc Vám všem gratuluju k začínajícímu těhulkovství. Přijde mi, že to bylo včera, co jsem na testu objevila //, a už jsem ve 21tt! Ubíhá to rychle. Tak se všechny opatrujte.

Mimochodem Pomnenko - já jsem taky z Havířova, tak třeba budou naše budoucí děti kamarádi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.1.06 18:01

Prosím vás, řekněte mi někdo, jak se tam dávaj ty metříky o délce těhu, atd. Asi jsem úplně neschopná. :D

děkuju, Káča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.1.06 18:08

Vzkaz pro LUCIKRY .Poslala jsem ti soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
18.1.06 08:17

Katulo- jsem na začátku 7tt a termín mám asi 7.9. Uvidíme kdy se mimís rozhodne.
Marketko- to jsem ráda, že je tady někdo i z Havířova, třeba se někde potkáme :) .
Přeji Vám pěkný den.
 P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.1.06 08:53

ahoj holky,
tak jsem včera byla u tý dr,a jsem z toho špatná..vyšetřila,dělala i vnitřní UTZ,a prdolka tam je,ale je to ještě moc maličký,dr.říkala jsem čerstvě těhotná,a proto musím ještě příští týden,aby viděla,jestli bude růst tak jak má. :cry: Já jsem si nevšimla u ostatních těhulek,že by šli na kontrolu už po týdnu,většinou po 3-nebo měsíc..ach jo,mám strach,že tam něco viděla, a nechtěla mi to říct :cry: ani mi nebrala krev…
vůbec nevím,co si mám myslet..to jsem celá já,proč jsem na tu kontrolu nepočkala ještě tak 2 týdny,to už by to bylo určitě větší.
Ted si říkám,jestli jsem vůbec těhotná,a ty čárky na těch testech,si jen nepředstavuju :( ..
KATULA- popisovala jsem vkládání metříku na str.č.9(tohohle tématu),snad ti to půjde vložit.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
18.1.06 09:33

JANNIS:
Hele nestresuj,to je v klidu,já byla na prvním utz v 6TT a taky tam nebylo pořádně nic vidět,jen gestační váček a taky mám přijít za 10 dní.Vůbec se neboj,každý doktor si zve maminky různě.A krev mi taky nebrali při první kontole,to se nedělá skoro nic,protože je to opravdu ještě malý mimísek!
 Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.1.06 09:54

Mně taky dělal vnitřní utz, a další kontrolu mi dal za 3 týdny. Teď už je to příští týden, ale to čekání je hrozné. Radši bych tam taky šla po týdnu. Doufám, že vše bude o.k. Nejlepší je jít k doktorovi v 7.tt, to už je aspoň vidět srdíčko. Já šla taky brzo, a teď jsem netrpělivá.

Zkoušela jsem dát metřík, tak nevím, zda se povedlo. Kdyžtak budu zkoušet znovu. Nebo mi někdo poradí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.1.06 09:57

Tak nevím, mám ho vytvořený, jen nevím, jak ho tam vložit, ačkoli cesta je vytvořena.

Děkuji za radu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
18.1.06 10:13

Minonka:
Zkopíruj ho a vlož ho do nastavení - podpis. Pak při odesílání nové zprávy zaškrtni dole připojit podpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí