Poradna duly
Jana Čurdová
XBublax: vlož tam BBcode, nebo nějak tak a zaškrtni „vždy zobrazovat podpis“.
Asi jsem úplně blbá, ale koukala jsem se na ten odkaz, co jsi přikládala na č.kalendář, a vůbec nevím, co to znamená OBDOBÍ VÝPISU. ![]()
EnkaL podle toho od Katuly, by to měl být taky kluk.
Holky to je mi asi pěkná blbost ne, přeci nebudeme mít jenom kluky ![]()
Katula:kdepak nejsi blbá, to já jsem mimo, ten co jsem posílala, je výpočet dne, který je vhodný pro kluka, nebo pro holku ![]()
Tak jsem asi úplně blbá! Už jsem to pochopila.
Podlo toho, co poslala XBublax, tak je to kluk (datum ychází na stáří mimíska, co říkala Dr). Podle toho, co jsem našla, holka. Ale vím jistě, že je tam jedno.
![]()
bóže, tak ještě jinak, je to úplně scestný, je to kalendář pro výpočet plodných dnů, kdy je ideální počít
![]()
Ale to nevadí, ne? Jenom mi to nevychází s tím druhým. To je jedno. Aspoň teď vim, že to bude kluk nebo holka.
![]()
XBublax: myslela jsem, že nevadí, že to jen na výpočet vhodných dnů pro početí. ![]()
Katula: jj to vim taky jiste, pokud to zrovna nebudou otaznicky ![]()
Katula:no tak to je bomba, to máš 50 na 50 a to už je slušný, co by za to v milionáři dali ![]()
prosím o zapsání do seznámku
Lucikry/Ostrava/26let/25.9.
Mimčo určíté podle prtýnkové metody.
Pokud chcete provlečte si prstýnek do řetízku a dejte ho nad bříško. Točení do kruhu je holka, rovné klimbání je kluk.
Může se to točit i klimbat najednou. To jsou dvojčátka. Což je můj případ, tak jsem zvědavá, jestli to vyjde. Ale dvojčata se dají zjistit nejdřív až kolem 10 týdne.
Sestře od manžela to vyšlo.
Lucka
Taky se to dá udělat nad dlaní. Řetízkem s prstýnkem projedete třikrát nahoru a dolů mezi palcem a ukazovákem. Pak to dáte nad dlaň. Řetízek z prstýnkem se začně zase buď točit nebo klimbat rovně.
Pak to můžete dát zase bokem, třikrát nahoru a dolů a zopakovat do té doby, než se to na nějaký pokus zastav.
Mělo by se tím ukázat kolik budete mít prcků.
Mě se to napoprvé klimbá jak rovně tak dokola - takže snad dvojčátka.
Na podruhé jen dokola - takže ještě holčička.
A napotřetí už mi to stojí. Myslím, že tři děti bohatě stačí.
Taky to můžou vyzkoušet manžílci či přitel. Mému Tomíkovi se to klimbá stéjně. Tak mi snad nebude někde zanášet ![]()
Lucka
To je super, co? A nechci si hrát na jasnovědce, ale mám tušení, že i vy ostatní budete mít kluka nebo holku. Uvidíte, že se vám moje teorie v září potvrdí.
![]()
teda mě ta práce nebaví, už bych chtěla domů a nejde to a ještě po mě chtějí výkony, no fuj
dneska mi přijede konečně přítel, uvidíme se poprvé od té chvíle co víme, že čekáme miminko, tak se holt těším ![]()
Mě zase neba být pořád doma.
Práci nám teď stěhujou, tak nikam nechodím a čekám a čekám. Ale už čekám 3 neděle. Aspoň, že to vyšlo na to těhu, že mám proč odpočívat.
Ale snad příští týden už začnu zase pracovat a hlavně začne zase škola, tak to se zbláznim! ![]()