Poradna duly
Jana Čurdová
Lucikry to je ještě hodně brzo.Mne říkal dr., že nejdříve tak po šestém týdnu.
Taky si myslím, že je brzo. Mně bylo vidět, podle MS jsem byla 8tt 6d a podle UTZ jsem byla 7+5.
Ahoj holčiny…
já jdu na UTZ zítra,pochybuji,že tam bude něco vidět,ale sspíš čekám,že se zvětšila jen ta malá tečka,než aby bylo vidět víc…No uvidíme.Žaludek mám také na vodě,ale to spíš,když nejím.Takže se snažím jíst často a po troškách…že by výhoda?Prozatím?
Ahoj holky: no tak vidím, že se tu rozjíždí pravé těhu nevolnosti… EnkaL, babulda, a další… holky jak já vám rozumím! u prvního těhu mě to postihlo ze dne na den v 6tt a byl to teda fakt humus, navíc se mě držely až do 20tt! doktor ze mě měl ohromnou radost
každý den jsem bojovala s myšlenkama, že tohle jsem teda rozhodně nechtěla, že kdyby mi někdo řekl, že mi bude 4 měsíce takhle zle, tak bych nikdy miminko nechtěla! jo a nejvíc mi lezly na nervy řeči maminek, které mě uklidňovaly, že to přejde
a že je to známka toho, že tam miminko je a roste
takže já vám to psát nebudu, nechci vám lízt na nervy
(ale přejde to, uvidíte a pak už to bude jen krásný… pohyby… vlnění bříška a tak)
Mě je zatím v rámci možností fajn, jenom jsem přííííšerně utahaná, mohla bych prospat celý den, což se ale s malým drakem nedá
a místo abych využila chvilky po obědě, tak tu většinou vysedávám a čtu vaše nocé info
Takže pokud by se to zastavilo na únavě a občas zhoupnutí žaludku nebo zamotání hlavy, když je vydýcháno… bude ta nejšťastnější těhule a vůůůbec nebudu hudrat ![]()
akorát na mě sedla nějaká rýma, ale tas nad brzo přejde ![]()
někdo se tu ptal, kdo je z Moravy, tak já se hlásím do klubu Moravaček ![]()
Jo a s tím pupíkem, no tak mě zatím bříško neroste, mám pocit, že spíš zadek
ale určitě to přijde, protože jsem po porodu nějak zvlášť necvičila a tak ty břišní svaly budou asi stát za houby ![]()
Potvůrko - já jsem byla včera na ultrazvuku jsem kousek od tebe a přestal doktorce jít vaginální , tak mě vzala klasicky přes břicho a už tam fazolku viděla a potvrdila, že jsem v 6 tt, ale bohužel ještě neviděla srdíčko, prý až později a vaginálkou.
Jinak já se taky hlásím do klubu Moravaček - jižních ![]()
xbublax: z mého těhu se zatím raduje můj přítel, doufam že to příjde, zatím mi to dochází dost pomalu,že je vše pravda. teda nebýt UTZ,bolesti v prsou a nevolnosti, tak bych asi nevěřila vůbec.
Lucikry: srdíčko mě bylo vidět až v sedmém týdnu
babulda: čichací pes je i ze mě
ikdyž mám rýmu, cítím naprosto vše.
všeci zdraví ležící Angelika
Dobré ránko všem maminám, že bych byla opět první. Ono ty nevolnosti a únava asi nepřejí jakékoliv ranní činnosti. U mě nevolnosti zatím nepřišly, jenom sem tam mám takový divný pocit, ale to stejně jednou přijde. Nedělám si falešné naděje, že by zrovna mi nemělo být v těhotenství špatně.
My teď dáme prát prádlo, uvaříme si čajít a jdeme si hrát a trénovat nočník. Pak rychle něco uvařit a hurá na bazén a den je pryč.
Tak se holky a miminka mějte krásně, odpočívejte ať pěkně rostete.
papa
Míša a nejhodnější a nejšikovnější holčička na světě Karolinečka
Ahojky těhule,
tak jsem byla dneska ny gyndě. Fazolka krásně vyrostla a už jde dokonce vidět srdíčko, a to i když jsem ke konci 5 týdne. Asi fazolka ráda baští po manžílkovi.
Tak doufám, že jste všechny v pohodě. Cysta je zatím OK. Akorát jsem evidovaná jako rizikovka. Ale to přežiju.
Já mám takovou radost, že je všechno v pořádku.
Lucka
ahoj dámy, ![]()
doufám, že zimu snášíte dobře. pořád čekám, kdy mi začne být blbě (jsem tak v 7 týdnu) a pořád nic.
helena
Ahoj Lucikry, blahopřeju, že je vše v pořádku! ![]()
Ahoj Hell, měla bys být ráda, že ti nic není.
Já jsem 10tt a taky nic.
Ahoj holky, že by se to tady dneska trošku hnulo? do nějakého hovoru? ![]()
Holky když vám není špatně tak si to náramně užívejte, fakt není o co stát ![]()
Lucikry: to je prima, že jste s fazolkou na kontrole opadly dobře, hlavně ať co nejdříve zmizí ta otravná cysta
Není fazolka podle UTZ trošku „starší“, že už je vidět i srdíčko? ![]()
Nazdárek všem ![]()
Hel buď ráda, že Ti není špatně.Já když tady čtu co to s holkama dělá, tak není o co stát.
Lucikry tak to je supr!Gratuluji k srdíčku.
Mne dneska čeká kontrola, tak za chvilku mažu a jsem moc zvědavá co bude.
tak jsme si doma s chotěm mysleli, jak jsme originální, že roběti říkáme fazolka a ono je to naprosto normální ![]()
prosím, jak dostáváte ty barevné lišty dolů s termínem
díky
helena
hell: najedeš si na některé ty stránky, které metříky provozují, uděláš si ho podle jejich návodu a pak tady na emiminu otevřeš svoje nastavení a do kolonky podpis nakopíruješ BBcode !!! z těch stránek, který ti to vypsalo, no a zaškrtněš přidávat vždy podpis a je to ![]()