Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
ale tak jsem se pohroužila do zpracování průvodce po 2. patře veletržního paláce, že jsem se k chatu ani nedostala. jak vám je, co nevolnosti a tak vůbec jak rostou fazolky? ![]()
no ted večer to neni zrovna ono, ale přes den je to podtatně lepší!!co u tebe?
Mně je dobře, ostatně jako většinu času.
Zrovna jsem mluvila s kámoškou, jak nám chybí peníze.
Tak jsme přemýšlely, jak je rychle vydělat. A nic jsme překvapivě nevymyslely. ![]()
mně je to až blbé, ale vlastně mi nic není - vadí mi různé pachy a strašně se mi zvětšují prsa, jestli to půjde tímhle tempem, tak aby začali vyrábět géčka. a ještě bych furt jedla, což zatím jakž takž krotím
tak to si můžete gartulovat, to máte skvělé! mě bylo napřed dost blbě a ted se přes den ztrácí a večer to trochu trápí, ale hlavně at to přejde a at je mimi v pořádku......ty penízky nás taky trápí, malá potřebuje pořád něco , ze všeho rychle roste… ![]()
peníze jsou vůbec lumpárna. když si vzpomenu na mateřskou a na ty nesplacené stavební spoření, tak mi začíná být fakt zle. a čekáme první dítě, tak se bude muset všechno pořídit…
já měla malou vymodlenou, tak jsem žila ve štěstí i o chlebu, taky jsem měla štěstí na kamarádky, vybavily mě vším, nebylo to nové, ale mě to nevadilo, ona byla ve všem krásná, ted je to špinavý čertisko:o) ale za porodný pořídíte většinu potřebných věcí…
doufám, zatím to nechcu řešit, ať neuspěchám.
jdu domů spáchat nějakou večeři, zítra se těším na napsanou
pěkný večer
ostatně po porodu se všichni můžou přetrhnout aby nakoupili , co unesou, poproste je at kupujou věci pro starší děti, z těch malejsch vyrostoou už po mesíci, ale pak od půl roku už tolika nepotřebujou novejch věcí, dýl jim trvá než vyrostou.....hlavně nekoupit moc nejmenších věcí!!!
ahoj holky,
me nevolnosti uz uplne presly (tuk tuk) a jakpak se mate prvni pracovni den vy?
Ahoj, já byla ráno na odběrech. Vzali mi asi litr krve.
Za chvíli jdu do práce. Ale začalo se mi chtít strašně spát. Vůbec nevím, jak to vydržím. ![]()
Ahoj holky,
hlasim se nova do teto diskuze =)
Chtela bych se zeptat, chodite nektera z vas plavat do bazenu? Ja bych chtela, ale bojim se, aby mimiskovi nebyla v brisku zima v te studene vode =) No asi je to blbost, je pekne schovane, ze.
Jinak se mejte moc pekne a at se vam mimiska pekne vyvijeji a rostou!
Olinek: plavat nechodim, nejak na to nemam energii, cas, penize a ani kam jit
ale myslim ze by to melo byt v pohode, jen pozor na chripku
Katula: no v praci to nejak urcite zvladnes ![]()