Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
5.2.06 18:35

ahoj holky,
ale tak jsem se pohroužila do zpracování průvodce po 2. patře veletržního paláce, že jsem se k chatu ani nedostala. jak vám je, co nevolnosti a tak vůbec jak rostou fazolky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.2.06 18:38

ahoj, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.2.06 18:40

no ted večer to neni zrovna ono, ale přes den je to podtatně lepší!!co u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
5.2.06 18:47

Mně je dobře, ostatně jako většinu času. :D Zrovna jsem mluvila s kámoškou, jak nám chybí peníze. :( Tak jsme přemýšlely, jak je rychle vydělat. A nic jsme překvapivě nevymyslely. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
5.2.06 18:47

mně je to až blbé, ale vlastně mi nic není - vadí mi různé pachy a strašně se mi zvětšují prsa, jestli to půjde tímhle tempem, tak aby začali vyrábět géčka. a ještě bych furt jedla, což zatím jakž takž krotím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.2.06 18:51

tak to si můžete gartulovat, to máte skvělé! mě bylo napřed dost blbě a ted se přes den ztrácí a večer to trochu trápí, ale hlavně at to přejde a at je mimi v pořádku......ty penízky nás taky trápí, malá potřebuje pořád něco , ze všeho rychle roste… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
5.2.06 18:53

peníze jsou vůbec lumpárna. když si vzpomenu na mateřskou a na ty nesplacené stavební spoření, tak mi začíná být fakt zle. a čekáme první dítě, tak se bude muset všechno pořídit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.2.06 18:55

já měla malou vymodlenou, tak jsem žila ve štěstí i o chlebu, taky jsem měla štěstí na kamarádky, vybavily mě vším, nebylo to nové, ale mě to nevadilo, ona byla ve všem krásná, ted je to špinavý čertisko:o) ale za porodný pořídíte většinu potřebných věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
5.2.06 18:57

doufám, zatím to nechcu řešit, ať neuspěchám.
jdu domů spáchat nějakou večeři, zítra se těším na napsanou
pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.2.06 18:58

ostatně po porodu se všichni můžou přetrhnout aby nakoupili , co unesou, poproste je at kupujou věci pro starší děti, z těch malejsch vyrostoou už po mesíci, ale pak od půl roku už tolika nepotřebujou novejch věcí, dýl jim trvá než vyrostou.....hlavně nekoupit moc nejmenších věcí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.2.06 18:59

ahojky a dobrou chut!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
6.2.06 09:24

ahoj holky,

me nevolnosti uz uplne presly (tuk tuk) a jakpak se mate prvni pracovni den vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
6.2.06 09:33

Ahoj, já byla ráno na odběrech. Vzali mi asi litr krve. :D Za chvíli jdu do práce. Ale začalo se mi chtít strašně spát. Vůbec nevím, jak to vydržím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
6.2.06 09:58

Bazen

Ahoj holky,
hlasim se nova do teto diskuze =)
Chtela bych se zeptat, chodite nektera z vas plavat do bazenu? Ja bych chtela, ale bojim se, aby mimiskovi nebyla v brisku zima v te studene vode =) No asi je to blbost, je pekne schovane, ze.
Jinak se mejte moc pekne a at se vam mimiska pekne vyvijeji a rostou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
6.2.06 11:29

Olinek: plavat nechodim, nejak na to nemam energii, cas, penize a ani kam jit :) ale myslim ze by to melo byt v pohode, jen pozor na chripku

Katula: no v praci to nejak urcite zvladnes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí