Poradna duly
Jana Čurdová
Katula: tak to je pak super, odlevíš zádům, hlavně až budeš mít bříško, tak si ulevíš. Doktor mi říkal, že rybník je lepší než bazén, neni tam tolik infekce, ale v Praze nevim kterej rybník by to byl ![]()
dnes jsem se vtírla na gyndu, měla jsem pocit, že mám infekci, ale doktor byl v pohodě, usmlouvala jsem fotku miminka, tak se z ní ted raduju, řekl mi že to je přesně 9 týdnů…
To je super. Já se zase už bojm na další kontrolu. Místo toho, abych se těšila, bojím se, že bude problém. Jsem hrozná.
Kolik mimi měří v9tt? Říkal ti DR?
V 8.TT to bylo 15mm, zítra jdu na kontrolu v 9.TT ,napíšu jak povyrostl.
asi 18mm, ale je to už poznat, kde je hlavička a kde tělíčko. Taky mám vždy strach, že mi řekne něco špatnýho.....budem si držet pěstičky…
Já jsem měla v polovině 8tt 1,2cm a teď mi to přijde málo. Na fotce mám takovou „larvičku“ 1,2 cm. Nevim, kolik by měl mít teď, ale moc se bojim. Mám chuť se objednat dřív na UTZ. Moje Dr to bere v poho, čemuž se nedivim.
Ale vždycky mě strašně uklidní. Ví, že jsem hrozná plašanka, tak se snaží.
![]()
ono směrodatný je to až na 12 týdnu na tom velkým UZ, tam se to měří přesně, tenhle vnitřní je jen aby se zjistilo srdíčko a takový podtatný věci…každý miminko si roste svým tempem, při markétce me na 38tt odeslali do rizikové poradny, že mám moc velký dítě a dělali mi tzv. odloupnutí…nic příjemného, do pár dní se po tom má porodit…já na tom byla jestš za týden znova a až pak jsem porodila, a malá měla 3.290, žádný 4kg na 38tt, je to nepřesný, budou měřit kost stehení, lebku a tak a podle toho určej, jestli je vše v poho…a to se dá měřit až od 20tt. tzn. na 2. velkým UZ. ted si hlavu nelam pro milimetry ![]()
nejsi, jsem ještě horší, proto mám tolika informací, sbírala jsem je celé minulé těhotenství a ted taky zdatně otravuju na gyndě…viz dnes:o))) ![]()
V lekarne mi doporucili nejake tampone napustene vazelinou, ktere brani vniku (vetsiny) vody s chlorem a infekci, jsou vhodne i pro tehotne maminky bez komplikaci, takze jsem si je hned do toho bazenu koupila =) Moc te hygiene tam neverim, prece jen tam chodi spousta lidi a aspon nejaka ochrana muze pripadne pomoct…
2 kuska1: rybnik?
poprve slysim o hygiene v rybniku =) do rybniku radsi nee, je to stojata voda a klidne si tam muze plavat, krome teda ryb, vc. treba zdechlych ryb a odpadu z ryb, kdeco… jsem cetla ze bezpecne je to jedine v mori, protoze tam to desinfikuje morska sul. a nektere bazeny, ve kterych meri cistotu vody.
2 Katula: neboj, to stari se navic urcuje na zacatku jen podle poslednich mesicku, coz nemusi vubec presne odpovidat skutecnosti, protoze ovulace mohla byt posunuta a pak je ve skutecnosti miminko o par dni mladsi nebo starsi.
Ahojky holky,tak vás po delší době taky zdravím
Jannis:Teď neexistují slova,která by tě potěšila,ale pokud tak rozhodla příroda,asi to bylo správné a určitě to nové forum brzo založíš a já ti to nesmírně přeji!
Holky,k těm bazénum,kdo je tady přímo z Prahy,že bychom se domluvily a mohly někam vyrazit společně?Ale chce to najít nějaký fakt dobrý bazen,hlavně teploučkou vodu ![]()
Zatím pa,jdu zase pracovat ![]()
ahojky, po kontrole na UTZ je u mě vše pořádku, zapoměla jsem se zeptat, kolik měří? Nebo-li kolik povyrostl za ten týden, ale hlavně že už hematom pomalu zmizel, cosi tam je, ale už to není tak hrozné. Další kontrola příští týden, jsem klidnější, když je tak často kontrola, ikdyž nevím jestli UTZ nějak mimi neškodí?
Ahoj holky, jak se máte? Já jsem dorazila z práce domů. Ležima sbírám síly na úklid. ![]()
Kuska, Olinek: děkuju za podporu při svým plašení. ![]()
Davmi: Já jsem z prahy. Určitě chci chodit plavat. Mžeme se domluvit, byla bych jenom ráda. Ale ještě chci tak měsíc počkat. Já docela trpim na chřipky a angíny. Tak se dost bojim. Ale kdybyste se domluvili s někým dřív, ráda se později přidám. ![]()