Září 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
9.2.06 16:50

kuska: jeee to mame svatbu ve stejny den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.2.06 17:05

Ahoj Paja, vítám tě a gratuluju! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.2.06 17:10

:lol: děkuju, čekali jsme na to přes půl roku :wink: a jsme oba moc šťastní...... :o) hrozně bychom si přáli klučíka, ale všichni mě znaleckým okem shlídli a zkonstatovali, že to bude holka …budu trochu mrzutá, ale chci zdarvý zlobidlo, ať je to co je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.2.06 17:23

paja: jj to znam, taky bychom radi kluka, ale moji rodice (potom co mi zflekatil oblicej) prohlasili ze je to jasny ze to bude holka :))) ale stejne neverim :) mam podezreni na kluka, proste to nejak citim, tak se necham v zari prekvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.2.06 17:26

Nám se to povedlo 5.měsíc. Ten první tedy nepočítám. To bylo hned po vysazení HA a myslím, že by to ani nešlo. :D Ale já jsem se na to přestala po 3 měsících snažení soustředit a myslím, že to bylo to, co mi pychicky pomohlo. Snad jsem už ano nevěřila, že by to mohlo vyjít. No a bylo to. :D :D :D
Teď hlavně aby to všechno dobře dopadlo, nám všem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.2.06 17:29

jo jinak se pridam k tomu jak se to povedlo nam, prvni mesic po vysazeni HA jsme jeste nezkouseli zacali jsem az druhy - a hned to vyslo ale prisla autonehoda a miminko odeslo samo do 35. dne, to ze tam bylo zjistili v nemocnici po vysetreni krve…a doktori mi nedavali dalsi nadeji na mimi a ono hned ten mesic se to povedlo a muzu tu byt s vami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.2.06 17:31

Enka: ty se necháš překvapit? já bych to určitě ráda věděla, pokud to pujde. Mám podezření chvíli na holčičku, chvíli na kluka. Hlavně ať je všechno OK. Je jedno, co to bude.
Včera mi hrozně zflekatěl obličej, na dekoltu mám asi milion pupínků, takže mi to moc sluší. :D Ale už to naštěstí ustupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.2.06 17:34

Enkal: tak to musím znovu blahopřát. :D Že se vám to povedlo tak rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.2.06 17:35

já se zatím v krupici nekoupu a ni žádné jiné příznaky krásy nemám :oops: , ale všichni maj to tušení, jen já nevim. O jedno mimi jsem už přišla a tam jsem byla víc než 100% přesvědčená že by to byl kluk jako buk. Tak třeba je teď řada na holčině. Každej kdo psychicky vydrží až do narození nevědět co to je, tak před ním smekám, já už bych to nejradši teď v 8 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.2.06 18:07

enkal: tak to budes taky poradny kus nevesty..... :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.2.06 18:10

maminy, teď mám dotaz na ty zkušené s malými caparty, jak jsem zmínila výše, jsem v 8 týdnu a teď jak si tu sedím, tak pozoruju, že na mě leze nějaká neduha… mám těžký oči, bolej mě klouby, trochu pocit náběhu na teplotu, co se může dělat, abych to zahnala. Nevím jak je to s pilulkama a jinou medicínou v tomhle období, poradíte mi někdo prosím? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.2.06 18:19

paja 81:hlavne zadny leky,sirupy ani kapky, nic nesmis zvlaste v prvnim trimestru, lehni si udelej si caj, matovy taky nemuzes, zaspi to, pokud budes mit teplotu, jdi k doktorovi, ale vzdy hlas, ze jsi v 8 tydnu.....ted se tvori vsechno! vem si nemocenskou a lez…i teplota skodi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.2.06 18:21

neboj, kdyz lehnes vcas a das si pauzu, tak to bude v poradku! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.2.06 18:22

problém je u mne, že trpím na strašně vysoké horečky, pokud ta nemoc opravdu vypkne, mívám během prvních tří dní kolem 39 a zvláštěm první dva dny je to kolem 39,5..... vím, že se nesmím přehřát, uškodilo by mu to. mám trochu staženou prdelku, protože po druhý už o to vážně nechci přijít, víte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.2.06 18:40

tak vis co bych udelela, zavolala bych na gyndu do nemocnice, a zeptala bych se primo doktora…ten bude vedet nejlip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí