Poradna duly
Jana Čurdová
Holky omlouvám se,že vám sem lezu,ale měla jsem na začátku těhu také teploty a vím,že Panadol nebo Paralen neuškodí. Věřte mi, brala jsem oba a mimi je v pořádku. Obojí jsem měla od lékaře předepsané. Takže na tu teplotu pomůže. A taky mi moc pomáhal Jitrocelový sirup na kašel, nebo taky pomáhá cibule s medem. A kapky do nosu - já měla Pinosol a holky ještě doporučují Sterimar. Vše je jen přírodní. Nebo také homeopatika. Stodal na kašel se taky může. To sražení teploty je dost důležité, organismus se nesmí tolik přehřát. 39C je už hodně.
Přeju brzké uzdravení ![]()
dik za tip, ale asi by mela lepsi se poradit…ten stodal jsem taky brala…na kasel, jsem astmatik, jsou leky co nevadi, na astma beru furt…to mas pravdu…dik moc za radu ![]()
stodal jsem brala taky, ale pak mi doktor dal antibiotika, které můžou i těhotné
super to se nám to sbiha, to je dobre ze neco je!kazdopadne nezanedbat a jit k doktorovi…nebo ne ?to jste uklidnily i me, myslela jsem si, ze nic neni, proste jen lezet lezet a lezet
kuska: no ty taky ![]()
katula: nechci to vedet, chci se nechat prekvapit
jsem mozna divna, ale bude mi stacit kdyz budu vedet ze je mimi zdravy a nebudu resit jestli cekame holcicku nebo chlapecka - proste to neni zas tak dulezity a ruzova se mi nelibi, takze i kdybych vedela ze to bude holcicka tak na ruzovou a dalsi „holcici“ barvy nebudu brat zretel, nemam tohle skatulkovani rada ![]()
EnkaL: nemyslím si, že jsi divná. Já jenom, že bych to nevydržela. Chápu, že to má něco do sebe, ale já to nevydržim a manžel to chce taky vědět. Jak už jsem psala, je mi jedno, co to bude, hlavně když vše bude v pořádku.
Růžový taky nemusim a nebudu ho asi kupovat, i když to bude holčička. ![]()
povim Vam co me trapi, kdyz nemuzu spat.....mam hrozny strach ze mi v 16tt nevyjde krev a ja budu muset na plodovku…to jsem cela ja myslim na neco co neovlivnim..... ![]()
O tom bysme si mohly popovídat.
Mám ten samej strach jako ty. Kamarádce se to před 2 měsícema stalo.
Ale vše dopadlo dobře. Prý se to stává a nakonec je vše ok. ![]()
no mojo prave taky, taky to dopadlo dobre, ale prej to bolelo a nevim jak bych v sobe nesla ten fakt, ze tak velky dite ...... ![]()
mam strach z odberu a taky ze tim o mimco prijdu, ze tam neco praskne…
No, nad tím nesmíme přemýšlet, jinak se zblázníme.
A pro mimísky je nejlepší, když budeme vpohodě, i když je to těžký. ![]()
A nevíš prosím tě, kolik UTZ je normální v průběhu těhu? Kamarádka, která bude za 14 dní rodit, mi říkala, že byla jen 2 UTZ +1 na začátku potvrzující. To mi přijde málo.
katula: mas narok na 3 velky utz tzn. ve 12 ve 20 a ve30tt, mezi tim mi kazdou navstevu delal doktor utz maly , ze zacatku vnitrni, pak venkovni, aby zjistil kolik je plodove vody a polohu plodu a srdecni akci. takze 2+1 je fakt malo.....
Díky za info.
Teď se budu asi hloupě ptát, ale jaký je rozdíl mezi malým a velkým UTZ. ![]()