Poradna duly
Jana Čurdová
Srdíčko bylo vidět minule před 10 dny, teď doktor nic neříkal:-(((
Barkl: a není to jenom tím, že je mimi menší, než by mělo být podle poslední MS. To je třeba můj případ. A je to jenom z toho, že jsem neměla OVU v polovině 28 dnů dlouhýho cyklu, ale mnohem později, takže mimi je asi o týden mladší.
To bude v pohodě, neboj. ![]()
Já už jsem taky vystreslá na maximum. ![]()
ahoj holky, můžu se k vám přidat???Já mám sice termín až na 8.10.,ale to zase není tak dlouho po září, ne ![]()
aha to je možný. Jen mi bylo dneska divný, že mě prohlížel UTZ to dělal po každé když jsem tam byla, a říkal že vše je dobré, vypadá to jak má, hematom je pryč…, tak jsem šla v pohodě se oblíct, no a pak mi řekl, že je to divný a malý…:-((((
barkl: zatim se nestresuj, muze to byt cimkoliv a uvidis ze zitra se tu budes radovat, budu na tebe myslet ![]()
Jinak ja se vlastne vubec nestresuju… Naplanovali jsme si dovolenou na horach, takze uvidime jak to vsechno dopadne
ale nejak si nepripoustim ze by mohlo byt neco spatne ![]()
Ahojky,barkl,dokud nebudeš vědět ze zítřka výsledky,tak se nestresuj,ano?To mimískovi neprospívá ![]()
Potvurka, Enkal: Snažím se nestresovat, tak koukám na net,a snažím se vypovídat tady abych na to nemusela zas tak úplně myslet. A taky jsem si našla ten metřík co tu všechny máte:-)) třeba ho ještě užiju:-))
barkl: určitě ho využiješ, mysli pozitivně, všechno dobře dopadne. Budeme na tebe zítra myslet, ať ti to vyjde dobře ![]()
barkl: jinak vidím že jsi z Hodonína, já taky ![]()
ke komu chodíš?
barkl: neboj vyuzijes ho
srdicko busilo, takze by melo byt vse ok
treba se tim ultrazvukem jen spatne dival ![]()
Chodím do Břeclavi k MUDr. Janulíkovi, je dobrej,aspoň nejlepší z doktorů co jsem kdy měla. můj minulej doktor,když jsem u něj byla v 6tt a řekla mu, že jsem trochu krvácela, mi sdělil že to nic není, nedal mi prášky nenapsal neschopenku… a ptal se mě, jestli si hned nechci zaplatit vyšetření UTZ,cca 2tis, že pojišťovna platí jenom 3 za těhotenství. za 6 hodin mi začal potrat- prudké krvácení:-( proto i tak dnes vyšiluju, myslím si že se to může opakovat. ale říkala jsem si, když vydržím do konce 8tt bude to dobrý, minule to bylo v 44dnu.
Barkl: taky moc držim palce. Určitě to dobře dopadne. Myslím, že ti porovnával velikost podle UTZ s velikostí, kterou by mělo mimi mít podle poslední MS. To se nemusí vůbec shodovat. Mám to samý, jak jsem říkala. To bude dobrý, uvidíš. ![]()