Poradna duly
Jana Čurdová
barkl: jj rikali mi ze to je spatny, ze to vypada ze tam nic nebude a proto jsem krvacela, no a za dva dny tam byl pidizvik
takze bych se tolik nestresovala a uvidis
No ja mam co rikat, sice na vsechny strany rozsevam usmevy, ale cim vic se blizi pondelni kontrola, tak zacinam silet (prece jen nevolnosti presly, nalady taky, takze az na to ze mi nejsou zadny kalhoty si tehotne nepripadam) a to zitra musim na interni vysetreni a ve ctvrtek k zubari ![]()
katula: koukam ze ti uz nechybi do porodu ani 200 dni
to uceni zvladnes, me by to strasne bavilo ![]()
jj zustala jsem tu sama, tak o cem si budeme povidat, no nevim nevim nevim
ael ja neco vymyslim ![]()
no muzu to zkusit, stejne tu nejspis neni nikdo, kdo by to cetl ![]()
Enkal" to jsi mě opravdu celkem zklidnila, proto že už jsem to málem odpískala. doktor říkal že na 90% je to blbý:-(((
Katula: tak tam nechoď a neuč a buď doma a koukej na TV…čti, internetuj.....atd
tak se mi to nepovedlo ![]()
barkl: pokud te nevycisti, tak nadeje je porad… ja jsem sla vlastne k doktorce uz jen na to aby mi napsala kdy se bude konat zakrok (podle toho jak se tvarila na minuly navsteve) no a ona ze se jeste pro jistotu podiva ultrazvukem a mimisek tam byl ![]()
Neeee, já taky tady. Jenom ještě mailuju s kamarádem. trochu drbeme.
Já se taky bojim kontroly, jdu příští čtvrtek.
S tím termínem bych to tak neviděla. Mám sice 1.září v těhu knížce podle poslední MS, ale Dr. mi ve čtvrtek řekne asi o něco pozdější. Minule to bylo o týden. Tak to potom předělám, až budu mít jinej v těhotenský knížce.